Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
213
Favori
1.314.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
    Egzema olması için kabuk şeklinde yani kepeğin büyüğü gibi düşün döküntü olması gerek. Ve ya şiddetli kızarıklık kaşıntı her yağlı saç derisi olan sd değildir ama her sd linin yağlı saç derisi vardor aşırı sebum üretiminden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yuxel85

Bu kullandıklarının hepsini kullanmış biri olarak ben çözümü saç için proxinc mor clear dönüşümlüde. Yüz için katran sabunu ardından uriage roA işza kremde buldum. Deneyın dua edeceksınız maceraya gerek yok

hocam saç için kullandığınız ürünlerin linkini atabilir misiniz rica etsem.
  • Ben prozinc mor ve clear sport u dönüşümlü kullanıyorum hergün saçımı yıkıyorum birgün biri diğer gün diğeri yaklaşık 10yıldır böyle 0 kepek ve kabuk;) arada headandshoulder clinical var onun da kokusunu seviyorum meyvemsi

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

https://www.youtube.com/channel/UCWP6W6Rkt7_vXWKPMztPVDg/videos?disable_polymer=1

arkadaşlar sizden riam burada ki videolar bizimle ilgili mi ingilizcesi olanlar lütfen bakabilirler mi ?

Lütfen arkadaşlar
  • Mometazon Furoat (m-furo/momecon) 10 günde bir veya ayda 2 kere duştan sonra biraz damlatıp msaj yapıyroum saç derisine. Ciddi oranda azaltıyor. Ara verdiğimde max. 20 gün sonra saç derisi pullanma devam ediyor. Yan etkisi nelerdir ? uzun vadeli kullanıyoruz mümkün mertebe az kullanıyorum tedavi bu alerjide bulan yok belirtileri azaltıyoruz.

İşin ilginç yanı tepemde saç kalmadı pullanma sadece yan saçlarda ve kaşınma olduğunda omuzlarım bembeyaz...
    Evet. Egzema ve seboroik ile ilgili videolar var kanaldan. Şunu neden kullanmayın, bunu neden kullanmayın, nasıl iyileştim falan. Bir sürü video var. Şimdi sadece introduction videosuna baktım. Kendi halini falan gösteriyor, neden bir ton para harcayıp sürekli iyileşme olmuyor. Sorunun kaynağına inmek lazım sebebini bulmak lazım vs.vs. diyor. Daha sonra müsait zamanda bakar, faydaları bir şey ise burada paylaşırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuxel85 Y kullanıcısına yanıt
    dedigin pek cok sey gibi prozinc ve clear sport 'da aldm malesef onlar oldukca vasat sampuanlar ki prozinc'i 3 'lü paket olarak almak zorunda kalmıstım hicbir halta yaramadılar ..ama vichy ve clinical senin de bildigin ve hepimizin de bildigi gibi tabi ki ise yariyor onlari kullaniyoruz zaten ..

anlasildi su blue cap denen herhalde özütünde altın - elmas olan kremden alıcam artık gitti 180 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Mart 2018; 20:12:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüzdeki kızarıklık icin travazol , travocart hangisi daha cok ise yarar ..sadece burun ve alındaki kızarıklık icin kullanıcam ..gogus ve sırt icin de fucidin yada belogent daha iyi olur herhalde ..

bir de bu aralar candida mantarı icin tetradox ve flucan kullananiz oldu mu ? bu nane de bence sebep .

Bluecap i gecen yaz aldım hala bıtmedı oyle düşün pahalı ama harıka krem .

her gün kullanabileceğim saçıma zarar vermeyecek şampuan önerebilir misiniz,ince telli ve yağlı saç yapım var,hem saçı besleyip dökülmeye olumlu etkisi oolan ürün arıyorum
    Kardes prozınc yesıl kullan e vıtamınlı. Çinko selenyum var saçı ve kökleri besler. Kabuk kaşıntı olunca arada mor olanı kullan. Benım sac dokulmem yok 10 yıldır prozınc sagolsun çok gür saçlarım.

• Yıllardır kullandığım 3lü . Head&shoulders ın etkisi varmı bilmiyorum ama kokusu hoşuma gidiyor. Esas etkili olan prozinc mor. 3ünü değişmeli kullanırsanız saçınız şampuana alışmıyor. Bir de tavsiyem saçınızı yıkarken bayan kuaförlerindeki gibi saçınızı arkaya doğru durulayın yüzünüze gelmesin şampuan . Bu yöntemle yüzümdeki tahriş çok azaldı

• quote:

Kardes prozınc yesıl kullan e vıtamınlı. Çinko selenyum var saçı ve kökleri besler. Kabuk kaşıntı olunca arada mor olanı kullan. Benım sac dokulmem yok 10 yıldır prozınc sagolsun çok gür saçlarım.

günlük kullanım uygun mudur,birazdan sipariç geçicem bakalım inşallah işe yarar

• Arkadaslae sacimda kepek kabuklanma vb yok yaglaniyor ve asiri derecede kasinti ve sac dökülmesi oluyor gecen sene vichy dercos ve hs kullandım kasinti gidince unuttum gitti vichyi kullanmayi birakmistim 1 haftadir tekrar asiri derecede kasinti var özellikle yaglaninca cok fena kasinti ve oluyor seboreik miyim yardimci olurmusunuz

Edit: hs limonlu ve vichy yesili donusumlu kullanarak gitmisti ama vichyi tekrar kullanmak istemiyorum hem pahalı hemde saclari inceltiyor ve renk degisimi yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiruh01 -- 17 Mart 2018; 21:47:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tabi yeşil olan günlük kullanımda uygun arada mor olanı da kullan

Hocam merhaba yorumlara bakiyodum size sormak istedim saclarinizii hangi sicaklikta su ile yikiyosunuz sampuani kafanizda bekletiyomusunuz yardimci olabilirmisiniz

Çok sıcak su benım cıkdıme ıyı gelmıyor üşümeyecek kadar soguk su ile yıkanıyorum. Kafamda sampuanı bekletırken vücudumu yıkıyorum sanım 3,4 dk falan sonra gerıye dogru sacımı duruluyorum ki yüzüme şamp temas etmesin

Merhaba.

Çok sıcak su benım cıkdıme ıyı gelmıyor üşümeyecek kadar soguk su ile yıkanıyorum. Kafamda sampuanı bekletırken vücudumu yıkıyorum sanım 3,4 dk falan sonra gerıye dogru sacımı duruluyorum ki yüzüme şamp temas etmesin

Ben sampuani kafamda fazla bekletmiyodum hocam 1 dakika kadar duruypdur o yüzden tekrarlamiş olabilir mi bi yerdede sampuani kafada bekletmenin kötü olduğunu okumustum sizce seboreik dermatit hastası olarak ne yapmaliyim sacimi hergün yikiyorum bu arada hs limonlu veya clearla

Saydıkların mesikal şampuan değil prozinc ve ya selenyum çinko vb içeren medikal bir şamp ı en az 3dk kafanda beklet zaten eger kabuk ve yara varsa acıdığını hissedeceksin o bölgenin bu iyi birşey işlemesi lazım içine. Market samp şarını bence de sacta cok bekletmemk lazım zararlı maddeler var içinde . Clear la yıladıgımda hemen duruluyorum ama prozinc le yıkadıgımda bekletıyorum işin özü

Saydıkların mesikal şampuan değil prozinc ve ya selenyum çinko vb içeren medikal bir şamp ı en az 3dk kafanda beklet zaten eger kabuk ve yara varsa acıdığını hissedeceksin o bölgenin bu iyi birşey işlemesi lazım içine. Market samp şarını bence de sacta cok bekletmemk lazım zararlı maddeler var içinde . Clear la yıladıgımda hemen duruluyorum ama prozinc le yıkadıgımda bekletıyorum işin özü

Tesekkür ederim hocam simdi ben gecen sene cok iyi geldi diye vichy siparis edicektim ama formülü degismis vb duydugum icin ve fiyati pahali oldugu icin siparis etmek istemedim bahsettiginiz prozinc sampuanin icerigine baktim zinc priot. var ise yaramaz diye ondanda vazgectim head shoulders clinically solusyon siparis ettim bu sampuani kafamda bekletmelimiyim ve siz faydasini gördünüz mü ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.