Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.868
Cevap
213
Favori
1.314.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
  • kortizon içeren kremleri sık kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Bu hastaliktan 10 yildir muzdarip olan ben betnovate losyon sayesinde kurtuldum.Turuncu bir kabi var,piramit seklinde.Yaklasik 10 aydir kullaniyorum,3-4 gunde bir sorunlu bolgeye suruyorum.Tavsiyemdir...

Hocam sen onu 2 haftaya filan düşür. Derin incelir bir müddet sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kortizon fazla kullanıldığında, obezite (aşırı şişmanlık), kemik erimesi gibi hastalıklara yol açabildiği gibi vücudun hormonal dengesini de bozabilmektedir.

Populer Medikal
    Sayfa bulunamadı - Populer Medikal
    http://www.populermedikal.com/alerji/kortizon.asp

100'lerce site var böle ..

• Bugün markette bunu gördüm. Bana özel üretilmiş şampuan diye haykıracaktım 1 hafta kullanıp yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 7 Aralık 2015; 17:45:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@tyly h&s hakkında yorumlar güzel,umarım memnun kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 8 Aralık 2015; 0:39:08 >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

@alcest Sonucu bildirirsen seviniriz😀

@tyly h&s hakkında yorumlar güzel,umarım memnun kalırsın

İyi hos da fiyati cidden yuksek diger sampuanlara gore bide kargo parasiyla falan

• lamettrie kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz günlerde 1 hafta civarı kullanmadım,acaba geçmişmidir hastalık diye ama nafile aynı şekilde yeniden çıktı ve toparlamam 3-4 günü aldı.Bende memnun değilim ama ne yapayım çareyi bunda buldum...
  • "Vichy dercos anti-pelliculaire sensitive "Şampuan aldım...deneyip sonuçlarını sizlere yazacağım...bu selenyum sülfid içermeyen ürünü(malum çok çeşidi var,kafa karışıyor! )...kaşıntı ve kepek için olduğu,sülfat ve paraben içermediği belirtiliyor...selsun blue ile dönüşümlü kullanırım düşüncesi ile aldım...kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...fiyatı: 39 TL.civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 8 Aralık 2015; 15:49:53 >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    Bende 5 yaşından beri var geçmez hocam. Annede bbada yoktu ama şimdi benim ufaklıktada var.

Orijinalden alıntı: sefer33

"Vichy dercos anti-pelliculaire sensitive "Şampuan aldım...deneyip sonuçlarını sizlere yazacağım...bu selenyum sülfid içermeyen ürünü(malum çok çeşidi var,kafa karışıyor! )...kaşıntı ve kepek için olduğu,sülfat ve paraben içermediği belirtiliyor...selsun blue ile dönüşümlü kullanırım düşüncesi ile aldım...kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...fiyatı: 39 TL.civarı.

oo ben bunları denedim hiç faydasını görmedim şimdi sadece teramiciny kullanıyorum vücut içinde bugün aşağıdakileri aldım

• Herkese meraba beyler ben artık bıktım bu hastalıktan ! GAPS diyetine başlıyorum olabildigince aç olup bu diyeti yapıcagm
    Bende egzema olarak başladı seboreik dermatit olarak devam etti Şuan sedef ve rocasea arası birşey oldu !

https://www.youtube.com/watch?v=4PHgFN7zC2w sizde bana tecrübelerinizi yazarsanız sevınırım bu konu hakkında 1000 lerce sayfa okudum zaten.

youtubede video serisi yapıcagım umarım işe yararda ilaç ilettinden kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzikovi -- 8 Aralık 2015; 17:40:31 >
  • Ulaş kardeşim..öncelikle geçmiş olsun..videonu çok beğendiğimi söylemeliyim..özellikle espirili anlatış tarzın beni güldürdü ve SD yi bir süreliğine olsada unutturdu...gayretin için kutluyorum ve diyetinin başarılı olmasını diliyorum...yüzün iyi gözüküyor moralini yüksek tut...devam videolarını bekliyoruz...kullandığın şampuan krem vesair tecrübelerini de anlatırsan seviniriz...tekrar geçmiş olsun.

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzikovi

Herkese meraba beyler ben artık bıktım bu hastalıktan ! GAPS diyetine başlıyorum olabildigince aç olup bu diyeti yapıcagm
    Bende egzema olarak başladı seboreik dermatit olarak devam etti Şuan sedef ve rocasea arası birşey oldu !

https://www.youtube.com/watch?v=4PHgFN7zC2w sizde bana tecrübelerinizi yazarsanız sevınırım bu konu hakkında 1000 lerce sayfa okudum zaten.

youtubede video serisi yapıcagım umarım işe yararda ilaç ilettinden kurtuluruz.

Espirili bir sekilde guzel bir anlatim olmus yurtdisinda da bir bayanin videosuna denk gelmistim boyle eger sacinda problem varsa kesinlikle h&s clinical strenght kullan derim cok etkili onun disinda onemli olan surat ama senin suratinda bir problem yok gibi geldi bana cok kafayi takma gaps diyetini ilk defa duydum bu arada icten duzetmek gerek bazi seyleri ek urunler kullan derim onun icin bagisiklik sistemin de cokmesin

• tyly13 T kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben artık bişiler kullanmaktan cidden bıktım yani :)) kozmetige ilaca döktügümüz paralardan sonra artık delirdim diyebilirim :D o yüzden diyete başladım bugun ilk günüm sadece kemik suyu içtim ve enerjigim hiç bişi yemedigim halde :) ve başımda kaşıntılar azaldı
    tecrübelerim aslında cogunu 3 video serimde anlatmıştım ama bana en çok koyan roaccutane tedavisinin 7 aydan sonra işe yaramamasıydı çok koydu çook. kısır olma tehlikesimi dersin intihar etme tehlikesimi dersin ona harcadıgım para çektigim acılarmı dersin bi ton problem yarattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 9 Aralık 2015; 2:56:27 >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.