Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.647
Cevap
208
Favori
1.271.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dermovate losyonu dene 25 senedir böyle bir steroid görmedim enteresan bir içeriği var sd den çok sedef hastalığına yönelik içerik yaratılmış sana iyi gelme ihtimali var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DermoCrazy D kullanıcısına yanıt
    Kulagimda böyle hocam fotoğraf sizin mi ? .

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Resim benim değil ileri derece sedef hastalığına örnek bir resim sen dediğim gibi bi dermovate losyonu bi dene sedefe iyi geliyor.

• DermoCrazy D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun

• Bir zamanlar cok yakisikli biriydim 2 3 kizla beraber oldugumu konustugumu hatirliyorum simdi bu lanet hastalik yüzünden tüm ozguvenim kayboldu yagli kirmizi bi suratla disariya cikmaya bile korkuyorum kiz arkadasimla yollarimi ayirdim bu lanet yüzünden psikolojim darmaduman hep rüyama giriyo bu hastalik napsam ne etsem olmadi cok caresizim ....

• Elinde bi care hafifletici bisey olan varsa söylesin maddi manevi cöktüm surekli bugun ne kadar kizaririm acaba diye dusunmekten bittim mac izleyemez iddia kuponu yapamaz guneste disari cikamaz oldum asosyalligin dibindeyim gece 4 lere kadar disarda olan ben simdi haftalardir disari cikamaz haldeyim yardim edin beni sadece siz anlarsiniz

• Arkadaşlar benim öyle kırmızılık falan yok ama kaşımda ve yüzümde pul puş deri dökülüyor yves rocher mi dersin head&shouldersin kepek için olanı mı clear men ne denediysem olmadı sonra internette sebaroik dermatit hastalığı olanları okudum tam emin değilim benimkide ondanmı diye bende internetten vichy dercos yeşil aldım ilk yıkamada baya rahatlattı ama berbat kokuyo antibiyotik kokusu gibi bune ya kafamdan tiksinicem koku geçmezse. Acaba üstüne başka şampuan kullansam etkisini yitirirmi. Birde böyle pis kokunca aklıma şey geldi acaba zararlı kimyasalmı var bu vichy de bilen yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canmacva

Arkadaşlar benim öyle kırmızılık falan yok ama kaşımda ve yüzümde pul puş deri dökülüyor yves rocher mi dersin head&shouldersin kepek için olanı mı clear men ne denediysem olmadı sonra internette sebaroik dermatit hastalığı olanları okudum tam emin değilim benimkide ondanmı diye bende internetten vichy dercos yeşil aldım ilk yıkamada baya rahatlattı ama berbat kokuyo antibiyotik kokusu gibi bune ya kafamdan tiksinicem koku geçmezse. Acaba üstüne başka şampuan kullansam etkisini yitirirmi. Birde böyle pis kokunca aklıma şey geldi acaba zararlı kimyasalmı var bu vichy de bilen yardım etsin.

Bende de kırmızılık yok hocam. Fakat saçimda kaşinti ve kepeklenme var. Bu ilette tıpkı diğer hastalıklar gibi herkeste ayri tepkiler verebiliyor. Malum her insanin genetiği farklı.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de inşallah şu vichy iyi gelir yoksa 50 tl boşa gidecek

• Elma sirkesini direk mi yüzünüze sürüyosunuz yoksa su ile seyreterek mi direk sürmek cok zararli degil mi cevaplarsaniz cok sevinirimm

• Direk sürüyorum seyreltmeye gerek yok daha gec iyi olur

• Ne zamandir sürüyorsun peki kac günde etki aldin ve gece 1 kez sürüyorsn

• 2 3 gün sür 1 kere yedire yedire pamukla yıkama öylece kalsın zaten 4. 5. Gun surme egzama gecer normal deri cikar bi 5 6 gun sonra tekrarlarsin eger egzama çıkarsa yanliz sürdükten sonra sabunlama yikama sirkeli sirkeli gez toz kokusu 10 15 dkya gecer surulmemis gibi olur. Ben boyle yapiyorum isteyen dener son derece memnunum sifir ilaç sıfır kortizon ve basarili sonuc.

• Doktor bana da bu teşhisi koydu. Ketoral, monodoks, crebros, advantan iki hafta kullan bir değişiklik olmazsa tekrar gel dedi. Bu ilaçlardan kullanan var mı?
  • Peki tüm elma sirkeleri ayni sonucu verir mi bu aksam dedigini yapicam herhangi marka olmasi önemli mi

• Bende 2 gundur elma sirkesi kullaniyorum. Hikmet hocamla ozeldende konusmustuk onceden kullanima gectim artik. Zamanla bilgilendirme yaparim. Suan bende pek kepeklenme yok sadece kasintim var. Fakat Hikmet'in dedigi gibi bir suru kortizonlu zararli ilaclari kullanmak yerine elma sirkesi denemek daha mantikli. Ben m-furo losyon bitirdim sadece birtane onun disinda kortizona bulasmadim hic. Sirkeden once doktorun verdigi salisilik asit, ardic katrani, zeytinyagi karisimini kullaniyordum. Oda cok iyi geliyordu kortizonsuz zarari olmayan bir karisim. Fakat eylulde askere gidecegim bunu askerde kullanmam zor olacagi icin sirkeye gectim bende. Herhangi bir sirke olur sanirim hepsi genelde ayni icerikli. Ben bimden almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 6 Ağustos 2017; 18:0:22 >
  • 2 günlük durumunu yazar misin sana zahmet ben de pullanma olmuyor kasıntı da kızariklik var kücük kücük sivilce cikiyor ve yüzüm cok yagli etki eder mi

• berardi.1907 B kullanıcısına yanıt
    Düzenli yaşa erken yat erken kalk spor yap alkol alma şeker yeme kefir iç doğal beslen bağışıklık sistemi hastalığı bu hertürlü süreceğin şeyler geçici cözüm olur hastalığı içerden yönet

• Kefir icicem alcam bu aralar alkol yok zaten de sekersiz nasil yasicam onu bilmiyrm .Dd

• seberoik bağışıklıkla alakası yok kefirlede yok ben 2 yıldır hergün içiyorum değişen bişey yok çıkmaya devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.