Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.272.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarımdada vardı.Özellikle şakak ve ön saç diplerimden az çekmedim zamanında.Ancak konazol şampuan ve doktorun verdiği bir sıvı losyon oraları geçirdi bende.Şimdi başka bir şampuan kullanıyorum çeşitli yağlarla birlikte.Görünürde herhangi bir sd yok kafamda sadece birazcık kepek var o da olsun napalım.Her şeyde bir hayır vardır diyorum.Bu hastalık bana sağlıklı beslenmeyi öğretti.Ne kadar zararlı yiyecek içecek varsa hepsinden uzak durmayı öğretti.Bunun içindir ki kilo konusunda problem yaşamıyorum.Eskiden 80 e kadar çıkmıştım.Beslenmeyi düzene oturtunca 71-72 bandına indim ve orda sabit kaldım.Çikolataya aşık bir insandım.Benim için bırakması en ama en zor olan buydu.Günde nerden baksan 400-500 gram çikolata yiyen ben artık aklıma bile gelmiyor.Yani bunun için hayır vardır diyorum.Umarım çok uzun sürmeden atlatırız bunu da.
  • Duzenli uyku cok onemli imis benim sebolar baya azaldı tatile çıkınca. Azalarak cikan sebolara ise elma sirkesi suruyorum duzeliveriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytin yagli duru sabun ve mildivanli enginarli macun yiyorum suan cok iyi saclar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar. yaklaşık 2 senedir ben de bu illeti çekiyorum.burnum , burun çevrem, yanaklarım, kafa derim. özellikle yüzüm kırmızı oluyor inanılmaz kaşıntı ve yanma. sonra sarı sarı kabuklanmalar başlıyor. bu da tabi ki iğrenç bir görüntü.bu illetin özellikle nasıl kaşıntı yaptığını dert sahipleri bilir. pek çok şampuan kullandım. krem kullandım. daha sonra vichy nin yeşil bantlı, kepeğe karşı etkili olan şampuanı keşfettim.kafamda açıkçası seboreikten eser kalmadı.yüzüm içinde pek çok krem denedim.gerek pahalı gerek ucuz.gerek reçeteli gerek reçetesiz.son 1 2 aydır "arko nem soft touch" kullanıyorum.günde 1 kez sürüyorum. çok şükür inanılmaz bir düzelme var. 1 2 aydır hiçbir şikayetim yok. arko nem soft touch yazın google a direk çıkacaktır. 5 6 lira gibi çok cuzi bir miktar.vichy yeşil bantlı kepeğe karşı etkili şampuan ve arko nem soft touch bu iki ürünü denemenizi çok rica ediyorum.

• Clobex sprey baya meşhur olmuş abd de 125ml sprey 800usd türkiyede araştırdım şampuan yada sprey yok etken maddenin.

Ancak losyon olarak var piyasada ismi dermovate kafası çok kaşınan sabah akşam sürsün kortizonu vucut ordan emiyor tüm vücütta ki deri hastalıklarını iyileştiriyormuş.

Kim kardaşhian da özel bir kortizon vurduruyor iğne ile egzemaları varmış magazin gibi oldu bu sitedede iğne vurduran vardı hatırlıyorum.

• DermoCrazy D kullanıcısına yanıt
    Abi kaldır sunu gordukce kafam kasiniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler burnumun üstü soyuluyor hafiften, deri atıyor resmen

cımbızla düzenli olarak almak zorunda kalıyorum

kafa derimdede seboreik var hafiften, bunun için vichy şampuan alacağım

lakin bu şampuan burnada sürülür mü sizce? seboreike iyi geliyomuş çünkü, sizce burnada faydası olur mu

+olarak başka tavsiyeniz var mı burun üstü deri soyulmasını geçirmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris-21 -- 14 Temmuz 2017; 13:33:29 >
  • bu MAYA ınanmayan sarap ıcsın bıra ıcsın sekerlı beslensın ertesı gun felaketı gorsun amac bu mayayı öldürüp bagırsagı yararlı bakterılerle doldurmak bunu yaparken saglıklı beslenıp gelısıp hayatta kalmasını onlemek gerek
  • Hem iç hem dış cilt de de var bu maya dan da nasıl oluyorsa imun sistem düzgün çalışmıyor bu sd li bölgelere deri değiştirme emri veriyor, bira şarap visky bunlar karaciğeride yoruyor bu işe çare bulamıyorlar ya hayret bişey kansere çare var buna yok aq.

• zetion rahatlatıyor tavsiye ederim
    dışardan yapılan hersey bosa malezzia maya her ınsanda mevcut bıze gelınce degısık semptomlar verıyo bu olay tamamıyle bagırsaklar da kımı ınsanda kalınbagırsakta bıfıdobakterılerı tutunamıyormus genetık olarak o yuzden olabılıyormus bırde k.bagırsak h vıtamını ve k vıtamını sentezlıyor muhtemelen eksık bızde takvıye alırsak bu vıtamınlerı azalacagını dusunuyorum. sızıntılı bagırsak olayını arastır kemık suyu hergun sabahları ıyı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar. son konular ciltle ilgili olduğundan yazayım dedim.

oğlumun ergenlik sivilceleri ile ilgili ne yapabiliriz ??

şimdilik sadece limon sürüyor..

Selamlar,

Ergenlikten 30 küsürlü yaşlara kadar sivilce derdiyle cebelleştim.
    kullanmadığım ürün, ilaç kalmadı... doktorların hazırladığı özel solüsyonlar dahi kullandım geçmedi.

Microsilver diye bir ürünle beraber birkaç ürün kullanarak kurtuldum.

Onu tavsiye ederim

İlgilenirseniz ürünün tedariki ve diğer ürünlerle ilgili detaylı yardımcı olurum.

bu arada elini kesinlikle yüzüne sürmesin, ders çalışırken vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: chris-21

beyler burnumun üstü soyuluyor hafiften, deri atıyor resmen

cımbızla düzenli olarak almak zorunda kalıyorum

kafa derimdede seboreik var hafiften, bunun için vichy şampuan alacağım

lakin bu şampuan burnada sürülür mü sizce? seboreike iyi geliyomuş çünkü, sizce burnada faydası olur mu

+olarak başka tavsiyeniz var mı burun üstü deri soyulmasını geçirmek için?

Burnunuz yaz kış mı soyuluyor.
    Yani seboreikten mi yoksa cildiniz kuru olduğu için mi? ya da güneşten falan mı soyuluyor?

Kullanmış olduğunuz şampuan kimyasal içerikliyse, saçınızı yıkarken burnunuz dahil tüm vücudunuza değiyor. Bu etkiliyor olabilir. Kafa deriniz için süper etkili aloe veralı şampuan var. Bitkisel şampuan olduğu için bu şikayetinizi giderecektir. Arkadaşımda konak vardı 3 günde onu bile geçirdi.

kesinlikle tavsiye ederim.

• cihan gürkan kullanıcısına yanıt
    Endoscopy ve ultrasound kan testleri gaita vs karaciğer fonk testi yaptırdım bakalım miden biopsi falan sgk anlaşmalı yerde 2bin tl verdim bakalım ne sonuçlar çıkacak içteki duruma bakacağız

vega ve elktro voll testı en guvenılır dıyorlar
  • Ben bunlari kullaniyorum gunde bir tetradox antibiyotik ve saçima yatmadan önce cleocin t sürüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Elma sirkesini pamukla surerek bolgeyi yikamadan 3 4 gun kullanin 2 hafta sebo falan çıkmıyor sirkeyi market sirkesi alin 2 3 lira falan 3 ay gidiyor sabunlamayin bolge sirkeli kalsin

Hocam siz hala elma sirkesi kullaniyormusunuz. Salisilik asit karişimi durulama gerektiriyor benim yazin sürekli sıkıntı oda. Elma sirkesi kullanmayi düşünüyorum. İnternette su ile kariştirin gibi tarifler var nasil kullaniyorsunuz?
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Pamuga dok sur yikama oyle kendi kendine gecsin kokusu falan ilac resmen elma sirkesi doğal en azindan ve etkili 3 4 gune bir dus al fazla zorlama 2 3 gun boyle sür

• Tam bir çözümü yok zaten yapabileceğim tek şey baskı altına almak

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.