Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.436
Cevap
198
Favori
1.206.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=SdzVPSEoM9M linki bu videonun. Sizin egzamanızda bir iyileşme var mı? Benimki biraz garip bir durumda. Saçtaki kepek yağ ile birleşip sanki hamur gibi saç derisini ince şekilde kaplıyor ve saçlarımın üst bölgesi aşırı döküldü. Birde bu adamın babası olan Atabay Güveloğlunun sahtekar biri olduğunu okudum. O yüzden oğulu merak ettim. Ve hazırladığı karışımların fiyatı ne kadar?
  • Not: Sadece bilgi amaçlıdır hiçbir şekilde denemedim.

    https://www.youtube.com/watch?v=DlkDm085OS4
    Bu videoda egzema tanımını anlatırken buna sebep olan şey vücut içerden veya dışardan alerjik bir yapı ile karşılaştığında ortaya çıkan histamin adlı kimyasal bir yapıymış.Bunun için anti histamin ilaçları veya besinleri tüketmeliymişiz.
    Doğal antihistaminik besinler: Safran, meyan kökü, kakule, çörek otu, rezene, anason, papatya ve kimyon karışımı bitki suları alerjik reaksiyonlardan korur. Portakal, limon, elma, kuş üzümü, çilek, yaban mersini gibi narenciyeler, brokoli, ıspanak, marul, baklagiller gibi sebzeler alerjik semptomları azaltır.

    Guava, çilek, mango, acı biber, kuşkonmaz, yeşil soğan, sarımsak, kırmızı biber gibi su teresi, papaya, ahududu, kivi, logan, muz, şeftali, kavun, siyah kuş üzümü gibi meyveler ve acı biber, kuşkonmaz, yeşil soğan, sarımsak, kırmızı biber, maydanoz, turp, yeşil biber, lahana, Brüksel lahanası, karnabahar, yeni kuru fasulye, bezelye, börülce, kuru fasulye, domates, maydanoz, turp, yeşil biber, gibi sebzeler C vitamini bakımından çok zengindir. C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirdiği için alerjileri azaltır.

    Badem, somon, ceviz, keten tohumu yağı, kanola yağı gibi omega 3 yönünden zengindir ve alerjik rahatsızlıklardan korur. Ispanak, havuç A vitamini bakımından zengindir ve alerjileri azaltır. Yeşil çay, fesleğen çayı, tarçın çayı, ısırgan çayı, papatya çayına kekik, rezene ve sarımsak ekleyerek alerjik sorunların etkisini azaltır.

    bu sitede ilaçlar yer almış :http://www.ilacweb.com/tag/antihistaminik-ilaclar/




  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Saçım ince telli ama bu seboreik dermatit yüzünden oldukça döküldü ve daha da ince telli oldu.

    aynı sorun bende de var. buna nasıl bir çözüm bulabiliriz saçlar açılıyor yavaş yavaş:(
  • eczaneden yada marketten satın alınacak ucuz yollu bu illeti yok edecek sampuanlar var mı ? Siteyi hep takip ediyorum kesin olarak kurtuldum diyen kişi yok neredeyse. Bunun kesin caresi yok ama en azından azaltıcı uzun süre kafamızdan atabilecek careler bulmalıyız.
  • İZMİRLİ_91 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam en ucuz yolu elma sirkesi , ben demedim bende olumlu bir sonuç göstermese de olumlu sonuç alanlar var.(Fermente elma sirkesi) 2. si ise konazol veya ketoral şampuan i deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    ketoralın hiç faydası yok. Kullandım daha da azdı kabuklanma. Sanırım herkesin bünyesi farklı ve birine iyi gelen birsey digerine fayda etmiyor. Bu yüzden kesin çzüm bulamıyorlar gibi geliyor bana. Diger egzamalara cozum bulunuyor ama buna yok.
  • İZMİRLİ_91 İ kullanıcısına yanıt
    Hunca Sarımsaklı Defneli şampuanı sipariş edin öneriyorum.
  • Son bi haftadır saçımda kabuktan başka bisi yok doktora gittim bi karışım şampuan ve losyon verdi. Bakalım hayirlisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illanois -- 12 Ağustos 2016; 16:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim nokta hep disardan uygulanan kremler sampuanlar..bunun icin hap vs yok mu belli ki icerden kaynaklo bir sorun bu..hep ayni sampuanlar hep ayni kremler losyonlar..birlesip gidip kan testi mi yaptirsak ne yapsak mutlaka bir test sonucumuz ayni cikacaktir onun uzerine gidilir en azindan..klinik bir calismada mi yok anlamiyorum anlayamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    kaç tane eczane gezdim hepsi de sozlesmiş gibi yok diyorlar :( internetten hiç alısveriş yapmadım zaten kredi kartımda yok o yüzden internetten de alma sansım yok gibi bu sampuanı.
  • sefer33 kullanıcısına yanıt
    Durumlar nasıl kullanmaya devam ediyor musunuz?
  • İZMİRLİ_91 İ kullanıcısına yanıt
    Üzlmene gerek yok. Kredi kartın olmasa da internet bankacılığı kullanıyorsan havale ile satın alabilirsin. Hatta internette teslimat sırasında ödeme kabul eden sahibinden.com, gittigidiyor veya n11'de satış bulabilirsin.

    Daha da ötesi, eğer seboreiksen bu şampuan en çok bir kaç ay iyi gelecek. Belki br kaç hafta. Hastalık derecesine göre değişir.

    Çook büyük ihtimalle sonra yine selenyumlu H&S veya Selsun alacaksın.

    Saçlı deride şimdiye kadar bilinen en etkili "yatıştırıcı" selenyum-sülfit idi.

    İleri seviyelerde onunda faydasını görmeyen arkadaşların yazısı mevcut bu başlık altında.

    Zamanın olduğumda eski sayfaları gözden geçirmeye çalış.

    Bu hastalığı bizden önce tecrübe etmişlerle aynı yolda ilerliyoruz.

    Geçmiş olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 13 Ağustos 2016; 16:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istavrit59 İ kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim. Şuan ileri seviye de diyebilirim. Saclarım asırı dokuluyor zaten bariz kellesme net goruluyor ve pul pul kabuklanma mevcut.Devamlı kasıntı ve yaglanma da var. Cildiye doktorlarına gittigimde ketoral ya da konazol diye sampuan veriyor hic faydasını gormedim simdiye kadar. Birde kortizonlu ilaclar veriyorlar onlar da saclarımı daha incelltti zaten. Ne yapacagım bilmiyorum. 40-50 TL lık sampuanlar iyi geliyor deniliyor baska bir yoruma bakıyorum faydası yok yazılıyor. Hem de 200 gr filan ufacık sampuanlar. Artık ne yapcagımı sasırdım. Kesin cozumu yok ama en azından sene de 1-2 kere cıksın ilac ya da sampuanla yıkayınca kurtulup rahat etmek istiyorum. Şimdiye kadar ise net çozum bulamadım.
  • Kardeşim şimdi uzun süreli kullanılacak bir ilaç yok egzema için kısa sure kullanıp kullanıp bırakacaksın.İlk önce fiyatından dolayı onerdikleri huncayi dene ama bir değişiklik olmaz ise prosinc in kahverengi kutusunda ardinc katranlı sampuani var sırf bu kabuklanmaya çok iyi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    Kasıntı ve sac dokulmesine de faydası var mı bu sampuanın..
  • İZMİRLİ_91 İ kullanıcısına yanıt
    Ben selenyum sülfitli şampuanlara baktığımda fiyat/gramaj oranı en iyi olan Head&Shoulders Clinical Strength idi (450 ml'di sanırım). Onu almıştım.

    1 yıl oldu bitiremedim. Kullanırken iyi ama 2-3 kez normal şampuanlardan kullanınca hemen kabuklanma oluyor.

    Aslında bu şampuanların fiyatları markettekilerle aynı. Ama ülkemizde pazarlanmadığından yurt dışından getirilerek mecburen pahalıya satılıyor.

    P&G'ye yazmıştım. Herkes yazsa bi aksiyon alınabikir belki.

    Eğer denemediysen mutlaka dene. Bir araştırma hastanesine gitmeyide denemeni öneririm. Sıkıntışarını saç dökülmesini falan anlatırsın. Belki daha detaylı incelerler.

    Geçmiş olsun tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 14 Ağustos 2016; 21:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istavrit59 İ kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim keske geçse de kurtulsak hepimiz bu illetten. Malesef ülkemizde bu ufacık sampuanlar cok para gercekten. Maddi durumu zengin olanlarda cıksa bu hastalıklar onlar ne yapar eder kurtulurlar ama orta halli normal insanlar icin lüks bir hastalık bu. Kac kere gittim cildiye doktorlarına hep aynı kortzonlu ilac ve ketoral sampuanı veriyorlar. Ama yine de yarın gitcem cünkü cok kotu azdı kafamdaki pullanma ve kasıntı. Bakalım ne diyecek..
  • M-furo losyon kesin çözüm.saçınızı da kaliteli bir Bebek şampuanı ile yıkayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba mezara kadar coresatin kullancam ben beyler, 1 hafta surmezsem burnumun kenarlari yara gibi kabuk yapiyor + mosmor oluyor.
  • Bugün doktora gittim. Bana verdigi ilaçlar konazol , funıt hap , hıpokort krem , betnovate. Azalıncaya kadar sür sonra bırak dedi. Kafamdaki bu illeti azaltıp düzenli düzgün bir sampuan alacam. :(
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.