Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: tyly13

Bu rahatsizligin stresle hicbir alakasi yok mutlaka kan tahlili yaptirin kanda iltihap cikabilir benimkinde cikti herseyinize baktirin sonra iyi bir doktora gidin disardan kremlerle bir yere kadar

şu yaptığın şey ayıp ötesidir kolsuz agopta olmak üzere onlarca doktora gittim yabancı sitelerde araştırdım veya bu hastalığı olan herkese sordum yüzde yüz stresle ilgili insanlara burda yanlış bilgi veremezsin

O zaman benim profesor bilmiyo cahil adam ya yanlis bilgi falan verdigimiz yok ben doktorumun yazdigini yazdim kafamdan uydurmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Bu rahatsizligin stresle hicbir alakasi yok mutlaka kan tahlili yaptirin kanda iltihap cikabilir benimkinde cikti herseyinize baktirin sonra iyi bir doktora gidin disardan kremlerle bir yere kadar

şu yaptığın şey ayıp ötesidir kolsuz agopta olmak üzere onlarca doktora gittim yabancı sitelerde araştırdım veya bu hastalığı olan herkese sordum yüzde yüz stresle ilgili insanlara burda yanlış bilgi veremezsin

O zaman benim profesor bilmiyo cahil adam ya yanlis bilgi falan verdigimiz yok ben doktorumun yazdigini yazdim kafamdan uydurmuyorum

doktorun stresle alakası yok dediyse ya hastalığın farklıdır yada pek bilmiyordur işi şu konudaki herkese sor adım gibi eminim hepsine stresten demişlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

bunu atlatan var mı arkadaş ?

Atlatani duymadim gormedim..

• Doktor kontrolünde bende şampuan+ damla kullanıyorum 3 haftadır ve ilk hafta olmuştu ama şu 2 haftadır yok.Umarım uzun süre olmaz.
  • Şaka maka şampuan ve kremli geçici çözümler dışında şu tedaviyi uyguladim düzeldi diyen biri yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Şaka maka şampuan ve kremli geçici çözümler dışında şu tedaviyi uyguladim düzeldi diyen biri yok mu

var. biraz gerideki mesjalarımı okursan nasıl düzeldiğimi orda anlattım.
  • HAYATIMDA BU KADAR ÇARESİZ KALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM. BU HASTALIK İNSANI SOSYAL HAYATINI SINIRLANDIRIYOR MORAL BOZUKLUĞU YAPIYOR TÜM MOTİVASYONU DÜŞÜRÜYOR KULLANMADIĞIM KREM KALMADI bir çözüm bir yardım belki 10 doktora sordum muayene oldum yok çözüm yok ama bir çözüm duydum bir dua okunup kulağa jiletle bir çizik atılıp bir kan damlası sürülüp geçiriliyormuş bu olayı tam bileniniz var mı (ya da başka çözümü en sonunda aktar aktar dolaşacağım )

• quote:

Orijinalden alıntı: eray_07_91

HAYATIMDA BU KADAR ÇARESİZ KALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM. BU HASTALIK İNSANI SOSYAL HAYATINI SINIRLANDIRIYOR MORAL BOZUKLUĞU YAPIYOR TÜM MOTİVASYONU DÜŞÜRÜYOR KULLANMADIĞIM KREM KALMADI bir çözüm bir yardım belki 10 doktora sordum muayene oldum yok çözüm yok ama bir çözüm duydum bir dua okunup kulağa jiletle bir çizik atılıp bir kan damlası sürülüp geçiriliyormuş bu olayı tam bileniniz var mı (ya da başka çözümü en sonunda aktar aktar dolaşacağım )

Bak bu hastaligin en buyuk tetikleyicisi stres.. Bu kadar kafaya takma..

• eray_07_91 E kullanıcısına yanıt
    üzülme bu kadar dostum binlerce kişi muzdarip görüyorsun ..kellik, kızarıklık,kabarma,lekeler, kepek ..vb hepsini yaşadık, yasiyoruz ..

Bu hastalık malesef çaresiz bir egzema türü ki bununla yaşamayı öğrenicez.
  • Ben bu hastalığı atlattım fakat bunun yüzünden tepemde açılma var azıcık. Yaş 22. Kafama takmıyorum. Saç ektiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Ben bu hastalığı atlattım fakat bunun yüzünden tepemde açılma var azıcık. Yaş 22. Kafama takmıyorum. Saç ektiririm.

Insallah atlatmissindir... Yillarca gizli de kalabiliyor..

• saçlarınızı yolmadığınız sürece kelliğin bu hastalıkla alakası yok farkındasınız heralde o yüzden kafanıza takmayın , kafanız kaşınmasın sizde yolmayın
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Ben kazıma derecesinde kaşıdım. Bu şeyin normal bir kepek diye biliyordum, hastalık olduğunu bilmediğim zamanlarda. Kuyu kazar gibi yani. İleride biraz daha açıldığında ektiririm.

Fakat bugun herhangi bir geri dönüşü olamaz mı? Sac kıran olayınin geri dönüşü sarımsak vb seyler. Bunda da ise yarar mı acaba.?

Bu arada benimkini geçirme yöntemim;

-Bu olayı kafaya takmadım.
    -Stresten uzak durdum. Bu isi de hallederim, yapacagım bunu, hep pozitif (her iste)
    -Vücut ısımı hep stabil tuttum. Sıcaktan kaçındım Fark ettim ki cok sıcak olduğunda kaşınıyorum
    -Aşırı derecede acı yemeyi kestim

İlla kafanızı kaşıyacaksınız ufak masajlarla kaşıyın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Ben kazıma derecesinde kaşıdım. Bu şeyin normal bir kepek diye biliyordum, hastalık olduğunu bilmediğim zamanlarda. Kuyu kazar gibi yani. İleride biraz daha açıldığında ektiririm.

Fakat bugun herhangi bir geri dönüşü olamaz mı? Sac kıran olayınin geri dönüşü sarımsak vb seyler. Bunda da ise yarar mı acaba.?

Bu arada benimkini geçirme yöntemim;

-Bu olayı kafaya takmadım.
    -Stresten uzak durdum. Bu isi de hallederim, yapacagım bunu, hep pozitif (her iste)
    -Vücut ısımı hep stabil tuttum. Sıcaktan kaçındım Fark ettim ki cok sıcak olduğunda kaşınıyorum
    -Aşırı derecede acı yemeyi kestim

İlla kafanızı kaşıyacaksınız ufak masajlarla kaşıyın :)

Biliyorum zaten sana karşı çıkmak için yazmadım genel olaraktı bu hastalıktan dökülen saç geri çıkar merak etme zamanla. Dediğin gibi stres ve hava değişimlerinde orta çıkıyor yüzde 90 olarak. Mesela ben bu ay 2 kere hastalandım okula gitmedim evde yattım dinlendim sadece 1 hafta boyunca azıcık bile kafam kaşınmadı. Yani aklından çıkarıp başka şeylerle ilgilendiğin zaman geçiyor

• Asterix kullanıcısına yanıt
    1 yıldır açıklık var. Saclarımın genel uzunluğu 20-25 cm. Orası Hafif acik olduğundan dolayı ister istemez belli oluyor, rahatsız oluyor genc yasımda :D

Baba tarafı hep kel. Fakat onların sacları hep ince telli. Ben ve kız kardeşim anne tarafına cekmisiz.onlarin ailesi full saclı. Dedem 80 yasında oldugunde mis gibi sacları vardı. Keza kardeşlerin de oyle :D Kalın telli sık simsiyah saclar. Sac tipini anneden kellik genini babadan aldıysam yandık :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

rahat olun çarşamba akşamı yazacağım bunun çözümünü

Neden carsamba aksami? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

rahat olun çarşamba akşamı yazacağım bunun çözümünü

Neden carsamba aksami? :)

Bu hastalığa olsa olsa çıkmaz ayın son çarşambası olur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: atuvur

Herkese geçmiş olsun. Bence şu iki yerdeki yazıları inceleyin derim.

http://www.oturanbilge.com/seboreik-dermatit-egzama-tedavi-yontemleri/
    http://www.oturanbilge.com/seboreik-dermatitim-18ine-basti/

Ben 1 haftadır deniyorum ilerleme var.

neler deniyorsunuz da yeni gelişmeler acaba

Uzun zamandır gelmiyorsunuz ne oldu dediğim gibi takmayı bıraktınız mı yoksa başka bir şey mi

• Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. Babam geçen sene ameliyat oldu ve o zamandan beri bu illetle birlikte yaşıyorum... Sormak istediğim soru şu... Vichy yeşil dahil Bir çok şampuanı kullandım ama bu kepek şampuanları saçlarımı kuruttuğu için deli gibi seyrelmeye başladı saçlarım. Seboreik'den değil de artık sanki iyice bir sürü şampuan kullandığım için yıpranarak dökülen saçlarım oldu. Eğer benim gibi soruna sahip arkadaşlar varsa yani saç dipleri hassas ve her şampuanı kullanamayan arkadaşlar, ne kullandığını bana söyleyebilirler mi?.... Yada seboreik dermatit şampuanlarından sonra bir saç kremi falan mı kullanıyorsunuz beslemek için?... Bir yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ayrıca saçı kurutmayan bildiğiniz etkili bir seboreik dermatit ilacı varmı arkadaşlar? Ben artık Ardıç katranı almaya gideceğim bugün. Geçenlerde aktar bunu al kullan çok iyi geliyor dedi bana duydunuz mu bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsume -- 27 Ekim 2015; 11:15:15 >

• Coresatin piyasaya surulmus galiba kullanan varsa yorumlari bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.