Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam. özel değilse sipariş verip getirttigin site nedir ? ve ben surdan anlamayı düşünorum
    GittiGidiyor
    Head & Shoulders Clinical MAX Strength skt 2017 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/head-shoulders-clinical-max-strength-skt-2017-190872180

bu sitedeki ürün usa damı üretiliyor yoksa türkiyede üretilen midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanberk41 -- 10 Ekim 2015; 17:14:46 >

• Arkadaşlar gerçekten ihtiyacım var Head and Shoulders Ankarada nerde bulunur.

Lütfen yardım dostlar.

Bu arada Selsen blue hakkındaki yorumlarınız neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirius_black kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dedikleriniz ilgimi çekti. Son aylarda başım sürekli ağrıyor. Dermatitte son birkaç aydır başedilemez hale girdi. Baş ağrılarım her gece tekrar eder oldu. Bağışıklık sisteminin zayıflaması, benim birkaç aydır demir eksikliği problemimde var bir de o, ekstra seboraik dermatitin candida mantarları tarafından tetiklendiğini düşünüyorum, candidanın vücuda baskın çıkması bu sıkıntıları tetikliyor. Candidayı bu kadar güç sahibi eden de bizleriz. Onu besleyerek, büyümesine sebep olan yediklerimiz.

Stres de vücudu asidik hale getiriyor. Bu mantarlar en rahat asidik ortamda gelişirler. Bunu yıllardır bilmeme rağmen henüz hayata geçirebilmiş değilim. En azından basit şekeri kestim. Yaklaşık 2,5
    aydır süt, peynir vs yemiyorum. Sadece yoğurt, o kendi ilçemize ait üretimli.

Baş ağrılarım en aza indi. Gün içerisinde ağırlaşmıyorum. Vücudumuzun teloransı olmayan bazı gıdalar var. Bunları tespit edip, siz de kesin... İyileşmeye başlayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanberk41

dostum saç için dermoTTO losyon mu kullanmalıyım yoksa H&S clinical strength mi
    ve clinical strengt saçları döküyor mu sende dökülme var mı ?

Clinical strenght kullanıyorum. Losyonu hiç denemedim. Kesinlikle saç dökülmesi yaşamadım. Saçlarım ilk günkü dökülmeyen kepeksiz, kabuksuz, kaşıntısız haline döndü. Bende çok işe yaradı. Parayla pulla ölçülmüyor. 150 de deseler şampuana alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Femme Fatale

Merhaba,

Dedikleriniz ilgimi çekti. Son aylarda başım sürekli ağrıyor. Dermatitte son birkaç aydır başedilemez hale girdi. Baş ağrılarım her gece tekrar eder oldu. Bağışıklık sisteminin zayıflaması, benim birkaç aydır demir eksikliği problemimde var bir de o, ekstra seboraik dermatitin candida mantarları tarafından tetiklendiğini düşünüyorum, candidanın vücuda baskın çıkması bu sıkıntıları tetikliyor. Candidayı bu kadar güç sahibi eden de bizleriz. Onu besleyerek, büyümesine sebep olan yediklerimiz.

Stres de vücudu asidik hale getiriyor. Bu mantarlar en rahat asidik ortamda gelişirler. Bunu yıllardır bilmeme rağmen henüz hayata geçirebilmiş değilim. En azından basit şekeri kestim. Yaklaşık 2,5
    aydır süt, peynir vs yemiyorum. Sadece yoğurt, o kendi ilçemize ait üretimli.

Baş ağrılarım en aza indi. Gün içerisinde ağırlaşmıyorum. Vücudumuzun teloransı olmayan bazı gıdalar var. Bunları tespit edip, siz de kesin... İyileşmeye başlayacaksınız

Bunun icin york testi tarzi gida intolerans testleri mi yaptirdiniz? Bir ara merak edip arastirmistim epey pahali bir testti.

Ama genel olarak karbonhidrat ve seker agirlikli bir yasam tarzi vucudu asidik bir hale getiriyor. Her turlu hastaliga zemin hazirliyor. Daha once dedigim gibi stres ve beslenme duzenlenmedikce bu hastaliktan kurtulmak mumkun degil.

• aslanberk41 kullanıcısına yanıt
    Verdiğin linke baktım, ukalalık edip orjinal ya da değil demiyeceğim. Çünkü tek resim ile anlaşılmaz. Mesaj atıp ürünün arka etiket resmini isteyebilirsin. Orada yazar üretim yeri. Benim aldığım yere gelince, kuzenim Amerika'da, bazen ona kargolatıyorum çoğu Zaman Amazon üzerinden istetiyorum. Adamlar bizim gibi üçkağıtçı değil isteğini istediğin şekilde yolluyor ve oradan kolay kolay sahte gelmez zaten 7-8 $ sahtesiyle uğraşmaya değmez
    Burada sık sık Amerika'ya gidip gelen ( bavul ticareti yapıyor, parfüm, çikolata, şampuan, pil v.s) arkadaşıma da denk gelsem söylüyorum getiriyor. Tabi daha ucuza geliyor öyle✔

http://www.sanalpazar.com/-head-shoulders-clinical-strength-420-ml__isp38574101#imgd

Bunu da inceleyebilirsin, %99 olumlu not almış müşterilerinden ve 22 adet satmış. P. Tesi günü arkadaşımı görmeye gideceğim, elinde var mı yok mu bilmiyorum. Ben son siparişimde 3 adet aldığım için ihtiyacım yok diye araşmadık onunla. Var ise güncel fiyatıyla bildiririm sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorolg -- 11 Ekim 2015; 4:29:35 >

• Eyy Dostlar yok mudur Ankarada satan bir yer Head & Shoulders Clinicali .

Sağlık meselesi , ölücem, bitiyorum diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: aslanberk41

dostum saç için dermoTTO losyon mu kullanmalıyım yoksa H&S clinical strength mi
    ve clinical strengt saçları döküyor mu sende dökülme var mı ?

Clinical strenght kullanıyorum. Losyonu hiç denemedim. Kesinlikle saç dökülmesi yaşamadım. Saçlarım ilk günkü dökülmeyen kepeksiz, kabuksuz, kaşıntısız haline döndü. Bende çok işe yaradı. Parayla pulla ölçülmüyor. 150 de deseler şampuana alırım.

çok doğru konu... dikkate alın..
  • Surat icin elidel krem oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: tyly13

Surat icin elidel krem oneririm

Kutusunda siyah renk kodu oldugunu ve yan etkileri arasinda lenf kanseri oldugunu biliyorsunuz degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: atuvur

Herkese geçmiş olsun. Bence şu iki yerdeki yazıları inceleyin derim.

http://www.oturanbilge.com/seboreik-dermatit-egzama-tedavi-yontemleri/
    http://www.oturanbilge.com/seboreik-dermatitim-18ine-basti/

Ben 1 haftadır deniyorum ilerleme var.

neler deniyorsunuz da yeni gelişmeler acaba

En önemli nokta şeker ve guluten içeren besinlerden uzaklaşmak.

Ben 2 gun kullandim su an kullanmiyorum dogru olabilir daha onceden buna benzer seyler duydum her krem zararli her krem allah korusun kotu seylere neden olabiliyo az ve oz kullanmak boyle seyleri

• quote:

Ben 2 gun kullandim su an kullanmiyorum dogru olabilir daha onceden buna benzer seyler duydum her krem zararli her krem allah korusun kotu seylere neden olabiliyo az ve oz kullanmak boyle seyleri

Duyumdan bahsetmiyorum. Ben bir yerden duymadim mesela. Direkt actim prospektusunu okudum. Siz de okuyun. Orada yaziyor hepsi.

• İnternetten head and shoulders alınabilecek güvenilir site bilen var mı?

• Seyrek durumlarda, ELİDEL tedavisi sırasında hastalarda kanser (örneğin deri ya da lenfoma) ortaya çıkmıştır. Bununla birlikte, ELİDEL'in kullanılmasıyla nedensel bir bağlantı gösterilmemiştir Bende okuyorum bak ben secenek sunuyorum baska etkili birsey varsa soyle bunu kullanan kanser olcak diye de birsey yok

• quote:

• Seyrek durumlarda, ELİDEL tedavisi sırasında hastalarda kanser (örneğin deri ya da lenfoma) ortaya çıkmıştır. Bununla birlikte, ELİDEL'in kullanılmasıyla nedensel bir bağlantı gösterilmemiştir Bende okuyorum bak ben secenek sunuyorum baska etkili birsey varsa soyle bunu kullanan kanser olcak diye de birsey yok

Dostum benimle neden catisiyorsun ki anlamadim.. Elbette bunu kullanan kanser olacak diye birsey yok. Ben sadece bildigimi yazdim. Kullanmak istiyorsan kullan yani. Ben nadiren de olsa Coresatin kullaniyorum.

• Catismiyorum neden catisiyim ben kisa kullanim olarak iyi gelen kremi soyluyorum buraya coresatin yok galiba hala piyasada

• Coresatin sarı hala bulunmuyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Coresatin sarı hala bulunmuyor :(

Ben geçen aldım dostum .1 ay falan oldu.ankaradan aldım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Coresatin sarı hala bulunmuyor :(

Ben geçen aldım dostum .1 ay falan oldu.ankaradan aldım .

Yerini söylemeniz mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.