Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mi bir gariplik var yazın azıyor benimkisi de sıcak ve bunaltıcı havadan dolayı yüzüm acayip kızarıyor ve yağlanıyor,kışın soğuk ve kapalı havalarda yüzüm normal bir insanın cildi gibi kuru ve normal ten renginde ama yazın tam tersi,ne yaptıysam bunun üstesinden gelemedim

benim tek sorunum yüzümde aşırı yağ salgılanması çok şükür pullanma yok,kafa derimde biraz pullanma oluyor onda da yıkayınca geçiyor bu arada kafa derisine iyi gelen kabuklanmayı önleyecek bir şampuan bulamadım hala,clear mentol aldım ama pek bir faydasını göremedim,sanırım yine eskisi gibi bir tane konazol şampuan alıcam haftada 3 kez onunla 4 kez normal şampuanla yıkıycam,saç neyse de yüz problem işte

aklımda spora yapıp ter atmak,düzenli beslenmek yağdan uzak kalmak var ama beceremiyorum

yağlı olduğu için cildim haliyle gözenekler de geniş ve siyah noktalar çok belli oluyor,varsa önerisi olan hemen uygulamaya hazırım

• 7 yıldır kurtulamadıgım illeti yendim arkadaslar valla kanseri yenmiş kadar mutluyum, doktorlar ümidi kes alışmaya bak,tıpta çaresi yok demişti

saçlar için

head and shoulders clinical strength(40 tl)====> şehirde sormadıgım eczane ,super market,cosmo store kalmadı yok yok yok !16 tl lik kıytırık head and shoulderslar var selenyumlu bu model yok bu kadar satan bişey neden satılmaz anlamam, mecburen gittigidiyor veya sanalpazardan satın alıyorum

sakal kaş alın göğüs ortası t bölgesi için

coresatin (32 tl) ======> eczanelerde satılıyor, bazı eczaneler pahalı diye siparişle getirdiklerini söyliyorlar isim yazmaya kalkıyolar gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 8 Mayıs 2015; 1:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srt12

Kesin çözüm dr .hüseyin durmuslar
    Ağır seboreik dermatit vakalarinda bile cozum sunuyor.

Bu doktor iç hastalıkları doktoru olarak gözüküyor ama yinede tedavi yöntemini merak ettim nerededir kendisi ve nasıl bir tedavi uyguluyor bilgi alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

7 yıldır kurtulamadıgım illeti yendim arkadaslar valla kanseri yenmiş kadar mutluyum, doktorlar ümidi kes alışmaya bak,tıpta çaresi yok demişti

saçlar için

head and shoulders clinical strength(40 tl)====> şehirde sormadıgım eczane ,super market,cosmo store kalmadı yok yok yok !16 tl lik kıytırık head and shoulderslar var selenyumlu bu model yok bu kadar satan bişey neden satılmaz anlamam, mecburen gittigidiyor veya sanalpazardan satın alıyorum

sakal kaş alın göğüs ortası t bölgesi için

coresatin (32 tl) ======> eczanelerde satılıyor, bazı eczaneler pahalı diye siparişle getirdiklerini söyliyorlar isim yazmaya kalkıyolar gerek yok :)

Dostum ne kadar süredir kullanıyorsun bu ikiliyi ve şu anda durum nedir ?

• slm ,

benimde kabuklanma yok çok yağlı cildim hatta saçlarım 2. gün akşam'ı çıkartamıyorum aslında böyle değildi, bunun için roaccutane kullanmayı düşünüyorum, yüzümde kırmızı burun kenarlarım ve yanaklara doğru yayılan bir tablo ile seyrediyor, sabah kalktıpğımda hiç bişey yok yüüzmde 1 saat sonra ortaya çıkıyorlar ve etrafında kabarıklıktan sanırım beyaz nokta şeklinde
    kabartılar var, buda sınırları belirliyor gibi , artık makyajda care etmiyor, lütfen Allah rızası için roacutane kullanığda hastalığına iyi gelen varmı lütfen yazsın arkadaşlar çok zor bir kararın eşiğindeyim:(
  • clinical strenght aldım bende eminönü impa ticaret ten 35 tl. işe yarıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dualion

quote:

Kesin çözüm dr .hüseyin durmuslar
    Ağır seboreik dermatit vakalarinda bile cozum sunuyor.

Bu doktor iç hastalıkları doktoru olarak gözüküyor ama yinede tedavi yöntemini merak ettim nerededir kendisi ve nasıl bir tedavi uyguluyor bilgi alabilirmiyim ?

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srt12 -- 8 Mayıs 2015; 15:09:46 >

• hocam 2 aydır kullanıyorum...3 günden bir duş alıyorum yani bu ikiliyi 3 günde bir kullanıyorum ve tamamen eritti diyebilirim.. korkudan hiç ara vermedim bırakınca tekrar başlarmı bilemiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

hocam 2 aydır kullanıyorum...3 günden bir duş alıyorum yani bu ikiliyi 3 günde bir kullanıyorum ve tamamen eritti diyebilirim.. korkudan hiç ara vermedim bırakınca tekrar başlarmı bilemiyorum :))

Dostum cevabın için teşekkür ederim bu ikiliyi deniycem en kısa zamanda korkunun ecele faydası yok bence biraz ara vermeyi dene bizi de sonuçtan haberdar et inşallah daha iyi sonuçlar alırsın,alırız :) birde bugün internette sık gördüğüm bir şeyi denedim şampuanın içine 2 tane aspirin kırdım ve saçlarımı öyle yıkadım bakalım bir faydası olacak mı.Saçlarımı çok fazla yumuşattı fakat nette gördüğüm yorumda 5 dakika beklenmesi gerektiği yazıyordu maalesef elimde bulunan clear men mentollü saç derimi çok fazla yaktı ortalama 3.5 dakika bekleyebildim.Sonuçları bir kaç denemeden sonra göreceğiz bu konu hakkında tecrübesi olanlar bilgi verirlerse sevinirim.

• Arkadaşlar yaklaşık 15 yıl bu illeti çektim. Gitmediğim doktor denemediğim şampuan vs kalmadı. Bundan yaklaşık 1 sene önce internette yabancı sitelerde yaptığım araştırmalar sonucunda head and shoulders clinical strength ile tanıştım. Resmen tekrandan doğdum diyebilirim. Allah bu şampuanı yapanlardan razı olsun. Tr de kısa bir araştırma sonucu internette bulabilrisiniz. Aslında bu şampuanın ilk versiyonu head and shoulders intensive treatment. Fakat isim değişikliği ne reformulasyondan geçerek bu ismi almış. Yapılan yorumlar eski versiyonun daha iyi hatta efsane olduğu yönünde. Çok şükür bir tane de ben buldum ama Yeni versiyonu beni bu dertten kurtardı. Eski versiyonu buldum şimdi bulunduğum yerde bir tane de ondan aldı. Fakat intensive treatreatment bildiğim kadarıyla Türkiye de çok zor bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebtom -- 9 Mayıs 2015; 3:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebtom kullanıcısına yanıt
    sizde saç dökülmesi var miydi hocam varsa etkili mi

• alcest kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama :) hyr kaşıntı yok şuan, ducary dc nerdeyse tmamamen gecirdi sadece kulak arkasinda saclarin dibinde arada oluyo ama dökülme tam gaz devam ediyo

• Güneş ve deniz bana tam tersi kötü geliyor. Herkesde aynı etkiyi yaratmıyor ne yazık ki.
    Bluecap kullananız oldu mu? Ermeni Hastanesi'nde Vahe Kösem yazdı. Şampuan ve kremi yüzüme uygulamam için. Birkaç gün oldu, pek gelişme yok.

• öncelikle bu sampuanların amerikada 7 dolara satılıp burda 45 50 tlye satılması bu hastalıktan para kazanma çabasını gösterir. böyle adi bir sistem inşallah devam etmez ve kesin çare bulunur. Head & Shoulders Clinical MAX Strength adında yeni cıkmıs. ben birtane almak istiyorum fakat kararsızım hangisi daha etkili Head & Shoulders Clinical MAX Strength yeni cıkmıs olanmı yoksa Head & Shoulders Clinical Strength mi "MAX" neyi değiştirdi bu sampuandada max strength dediler içeriği hakkında fikri olan varmı hangisini önerirsiniz.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

beyler benim var olan seboreikim babamın vefatıyla iyice azmış ve sadece burunun iki yanında olan bölgem komple yüz ve saça yayılmıştı. vichy dercosun yağlı saçlar için olanını alıp kullandım. 2. yıkamadan sonra yüzüm 10 yıl önceki halime geri döndü . 390 ml bas - çek kapaklı olanını 50 liraya aldım . yağlı saçlar için olanını kullanıyorm şimdilik bu derdimden kurtardı beni

8 ay kullandımm .sać döktü.uzun vadede sacli deriyi inceltiyor.

ozaman ben sadece yüzüme kullanıyım bunu :/ zaten saç yok ince telli
  • Spor yaparken, ağırlık kaldırırken veya stress içinde olunca vucutumun her tarafına kaşıntı başlıyor, bu yüzden hiç bir şey yapamıyorum Bu hastalıkla alakası var mı?
    Forumda bir arkadaşta da varmış bu kaşıntılar ama seboerik dermatifi yokmuş. Bende sadece kulağım arkasında seboerik dermatif var ayrı olarak bu kaşıntılar da var, alakası var mı yok mu bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 10 Mayıs 2015; 16:03:03 >
  • aynen hocam bende de oluyor farklı bir kaşınma ama karıncalanma gibi. Allah şifa versin

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

aynen hocam bende de oluyor farklı bir kaşınma ama karıncalanma gibi. Allah şifa versin

Hocam sizde seboerik dermatif var mı? Bir forumdan arkadaşın seboerik dermatifin olmadığı ama bu kaşıntıların olduğunu söylemişti.
  • benim genelde saçımda var arada alnımda çıkıyor .6 yıldır da uğraşıyorum biri başarılı oluyor derken hastalık alışma gösteriyor yapacak birşey olmaması çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

o adamı tanıyorum profesör Agop Katoğyana'da gitsen onu verecek kullandım.Bunu atlatman için tuzlu su şart başka kurtulamazsın.Ama tabi her vücut farklı olabilir.Sende ki sorun tam nerelerde

Yüzde. Tuzlu su çok daha kötü yapıyor. Bluecap ve Ketoral'in şampuanını da verdi yüzde uygulamak için ama onlarda yüzü yakıyor. Yine de kullansam mı ondan da emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.