Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.632
Cevap
207
Favori
1.264.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stxanger

ben yüze blue cap krem kullandım fena gelmedi zaten şuan yüzümde hiçbir şey yok.Konazol kullanıyorum saçlar için duşta da yüze de kullanıyorum iyi geliyor kullan derim.Başka çaren yok

Şuan yüzüne kullandığın tek ürün Konazol mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pherus -- 11 Mayıs 2015; 11:54:38 >
  • buri7508 B kullanıcısına yanıt
    MERHABA,

bende sizin gibi saçımda cok hafif kaşınma ama yüzümde burnumdan yanaklarıma doğru yayılan seboreik dermatit hastasıyım, sıklıkla kabartılı seyir gösteriyor, son dönemlerde bende çok yağlandığını saçlarımın hisseder olmuştum,
    5 dermataolog sonuç egzama dendi, seboreik dermatit yani, bana roaccutane önerdi bir dr'um ama yaz'a denk geldiği için kullanamıyorum yazın lekenlemler yaptığı için bu ilaç ve türevleri cilt üzerinde, sizde belirtmişsiniz zoretanin kullandığınızı ...
    ben son durumunuzu cok merak ediyorum bu yazıyı yazdığnız dönemden üzerinden 2 ay geçmiş ne olur faydasını gördünüz mü bana cevap yazabilir misiniz? yüzünüzde varmıydı ?

yardımların için çok tşk ederim.
    sezen
  • İki ay geçti iki kutu bitirdim. Benimde saç derisinde ensemde, burun kenarlarında ve çene çevresinde vardı kabartıyor ve sivilceler şu an hiçbiri yok. çok rahat ve mutluyum. Doktora kontrole gittim geçtiğini ama az daha kullanarak kökten halletmemiz gerektiğini söyledi. Günlük iki tane alıyordum şimdi 2 günde bir içsen yeter dedi. Doğru düzgün dudak kurulmasından başka da bir yan etkisini görmedim. Bence başlamayı düşünüyorsan hiç zaman kaybetme. Güneş kremi kullanarak yazın da kullanılabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buri7508 -- 11 Mayıs 2015; 15:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buri7508

İki ay geçti iki kutu bitirdim. Benimde saç derisinde ensemde, burun kenarlarında ve çene çevresinde vardı kabartıyor ve sivilceler şu an hiçbiri yok. çok rahat ve mutluyum. Doktora kontrole gittim geçtiğini ama az daha kullanarak kökten halletmemiz gerektiğini söyledi. Günlük iki tane alıyordum şimdi 2 günde bir içsen yeter dedi. Doğru düzgün dudak kurulmasından başka da bir yan etkisini görmedim. Bence başlamayı düşünüyorsan hiç zaman kaybetme. Güneş kremi kullanarak yazın da kullanılabilirmiş.

tam olarak yazabilirmısinşiz zahmet olmazsa neler verdi doktor bey hem içden ve dışdan tedavi için kurtulduğunuza sevindim umarım bir daha uğramaz.Darsı bizimde başımıza
  • Chris Murphy kullanıcısına yanıt
    Tabiki yazayım zoretanin 20x30 ve 10x30 verdi. ( ben aknetrent aldım muadili. eczacı aynı ilaç dedi) sonra azitro 500x3, fucicort krem, dudak için nemlendirici hametan ve şampuan olarak tto seboreik dermatit. Azitro ilk başta içiliyor sadece, 3 hap. önceden de kullanıyordum. Aknetrent i gündüz 10 mg gece 20 mg şeklinde aldım. Şampuanı zaten saç kuruduğu için 4 günde bir, sir kere köpürtüyorum yetiyordu Ve iki ay geçmesine rağmen daha yarısı duruyor. Başka aklınıza takılan?

• quote:

Tabiki yazayım zoretanin 20x30 ve 10x30 verdi. ( ben aknetrent aldım muadili. eczacı aynı ilaç dedi) sonra azitro 500x3, fucicort krem, dudak için nemlendirici hametan ve şampuan olarak tto seboreik dermatit. Azitro ilk başta içiliyor sadece, 3 hap. önceden de kullanıyordum. Aknetrent i gündüz 10 mg gece 20 mg şeklinde aldım. Şampuanı zaten saç kuruduğu için 4 günde bir, sir kere köpürtüyorum yetiyordu Ve iki ay geçmesine rağmen daha yarısı duruyor. Başka aklınıza takılan?

çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için sağlıklı günler..
  • quote:

Yüzünüzde var mıydı acaba bi sıkıntı? Yoksa sadece saç mı?

• Saç, ense, sırt, burun kenarları, çene, kulak arkası birde göğsümde vardı. Hepsi geçti.

• quote:

Saç, ense, sırt, burun kenarları, çene, kulak arkası birde göğsümde vardı. Hepsi geçti.

Peki kalıcı olacak mıymış bu tedavi? Çünkü hangi doktora gittiysem kalıcı bi tedavisi olmadığını söyledi..
    Umarım kalıcı olur

• Şöyle söyleyeyim bana bu doktoru amcam önerdi 50 li yaşlarında ondada vardı bu hastalık. Tedavi göreli 2 yılı geçti hala nüks etmedi.Doktora sordum kişiye göre değişebilir ama tedaviyi düzgün uygularsak kökten gidecek dedi. Umutluyum açıkçası. Bir iki de fotoğraf ekleyeyim hatta. İlki eskilerden pek detaylı değil ama çok vardı saçımda diğerleri ise az önce çektiklerim. Sadece izi kaldı ensede o kadar.
    Seboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik Dermatit

• buri7508 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için. Doktorun ismini adresini vs. öğrenmem mümkün mü? Yazdıysanız önceden kusura bakmayın. Takip edemiyorum da bi süredir

• quote:

Şöyle söyleyeyim bana bu doktoru amcam önerdi 50 li yaşlarında ondada vardı bu hastalık. Tedavi göreli 2 yılı geçti hala nüks etmedi.Doktora sordum kişiye göre değişebilir ama tedaviyi düzgün uygularsak kökten gidecek dedi. Umutluyum açıkçası. Bir iki de fotoğraf ekleyeyim hatta. İlki eskilerden pek detaylı değil ama çok vardı saçımda diğerleri ise az önce çektiklerim. Sadece izi kaldı ensede o kadar.
    Seboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik DermatitSeboreik Dermatit

Hocam sizin adınıza sevindim bir an kendimi koymak istedim yerinize gerçekten, inşallah bu dertten müzdarip olan herkes kurtulur fakat size doktorun adını ve nere bulunduğunu sormak istedim bilgilendirirseniz sevinirim.

• Doktor Nejat Bıyıklı Bursa Yıldırım Dorukta çalışıyor. Reklam kokan hareket gibi algılanmıyorumdur umarım.

Bir de baya eskiden çıkan sivilcelerin burnumu dudağımı şişirmiş hali olan fotoğrafı buldum onu da paylaşayım daha iyi aydınlanmanıza yardımcı olabilir. Şeklim için özür dilerim :)

Edit: sevgilime acındırma acındırma amaçlı dudağı biraz da ben şişirmiştim :)
    Seboreik Dermatit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buri7508 -- 11 Mayıs 2015; 20:08:05 >

• Bugün Atatürk göğüs hastalıkları hastanesinin keçiörendeki polikliniğine gittim. Doktora derdimi anlatıyorum ama gitti bana bunlar sivilce dedi. Oysa hiç mi hiç bakmadı. Oturduğu yerden söyledi bunları. Tetorox ve isoterex miydi neydi bu ilçaları yazdı. Netten baktım hiç kullanılacak ilaçlar değil.

Ancak daha önce çok defa doktora gittim. Biri roza dedi biri yağlı egzema dedi.

Benim hastalığım ise kafamda acıtan ve sivilce tarzı yaralar çıktı. Gerçi bunları prominoxil şampuanla geçiyor. Gel gelelim ki yüzümde acayip şeyler oluyor. Geçen hafta salı günü 1 günde bir çok kırmızı şişlikler çıktı. İlginç yanı simetrik gibi. Sağ yanakta nasılsa sol yanakta da öyle. Bundan başka aylardır duran kırmızı şişlikler var. Yahu bunların sivilceye benzer bir şeyi yok. Ne var sanki baksan bi. Araştırma hastanesinin görevin bu değil mi? Belki bir hastalığın habercisi! Nerde kaldı erken teşhis? 34 yaşındayım. Ergenlikte bile böyle bir şey yaşamadım

Demek ki artık özel hastanelere gitmek gerekiyormuş

Ankarada gerçekten ilgilenecek bir doktor tavsiyeniz var mı arkadaşlar. İnanın psikolojik olarak çökmüş durumdayım

Kaşımın oradaki büyük sivilcenin yanındaki kızarıklık bikaç yıldır var. Sol kulak altındaki büyük kırmızılık 2 aydır öyle. Sağ taraftakiler 1 günde çıktı. Dudağımım yanında da benzer kırmızı iz var ve aylardır geçmiyor. Kırmızı izleri kanatmayı düşünüyorum. Yara olunca iyileşip gidiyor bir şekilde ama böyle olmuyor!
    Resim çekersem koyabilirim
    Seboreik DermatitSeboreik Dermatit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 11 Mayıs 2015; 21:00:21 >

• quote:

Doktor Nejat Bıyıklı Bursa Yıldırım Dorukta çalışıyor. Reklam kokan hareket gibi algılanmıyorumdur umarım.

Bir de baya eskiden çıkan sivilcelerin burnumu dudağımı şişirmiş hali olan fotoğrafı buldum onu da paylaşayım daha iyi aydınlanmanıza yardımcı olabilir. Şeklim için özür dilerim :)

Seboreik Dermatit

Dostum doktorun ismi için teşekkürler fakat ben kocaelideyim yinede imkanım olursa gitmek isterim.Bende şu anda sivilce gibi bir oluşum yok umarım olmazda sadece saç derim soyuluyor ve dökülüyor e birde malum burun çevresi ve kaş kenarları kızarıyor ve dökülüyor bir gün iyi bir gün kötü ilginç gelecek ama birinden kullandığı bir hap sayesinde seboreik dermatit 'inin geçtiğini duydum fakat kendisi hangi hap olduğunu hatırlamıyor hatta doktoruna söylemiş geçtiğini doktoru faydalı olacağını ve çıktığı her zaman için kullanabileceğini söylemiş ve ya deloday ya da rupafin olduğunu söylemiş.Şimdi biraz daha bunlara yoğunlaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dualion

quote:

Doktor Nejat Bıyıklı Bursa Yıldırım Dorukta çalışıyor. Reklam kokan hareket gibi algılanmıyorumdur umarım.

Seboreik Dermatit

Dostum doktorun ismi için teşekkürler fakat ben kocaelideyim yinede imkanım olursa gitmek isterim.Bende şu anda sivilce gibi bir oluşum yok umarım olmazda sadece saç derim soyuluyor ve dökülüyor e birde malum burun çevresi ve kaş kenarları kızarıyor ve dökülüyor bir gün iyi bir gün kötü ilginç gelecek ama birinden kullandığı bir hap sayesinde seboreik dermatit 'inin geçtiğini duydum fakat kendisi hangi hap olduğunu hatırlamıyor hatta doktoruna söylemiş geçtiğini doktoru faydalı olacağını ve çıktığı her zaman için kullanabileceğini söylemiş ve ya deloday ya da rupafin olduğunu söylemiş.Şimdi biraz daha bunlara yoğunlaştım.

Alıntıları Göster
    1 hafta oldu head and shoulders clinical strength kullanıyorum,çok iyi ya, boşuna mı çekmişim bunca yıldır yok sa bu şampuanın da etkisi 2-3 ay sonra kaybolacak mı göreceğiz.

Syg.

edit: impa ticaret:35TL

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

1 hafta oldu head and shoulders clinical strength kullanıyorum,çok iyi ya, boşuna mı çekmişim bunca yıldır yok sa bu şampuanın da etkisi 2-3 ay sonra kaybolacak mı göreceğiz.

Syg.

Yüzünüzde de varmıydı acaba varsa da Head n Shoulders 'ı yüzünüze de kullandınız mı ? Bir de nerede bu impa ticaret
  • quote:

quote:

Syg.

Yüzünüzde de varmıydı acaba varsa da Head n Shoulders 'ı yüzünüze de kullandınız mı ? Bir de nerede bu impa ticaret

yüzümde yoktu,saçımın bir bölümü ve kaşlarımda vardı.

impaticaret : Tahtakale Cad./paçacı Sok. No:5, 34134 Fatih/İstanbul, Turkey
    +90 212 522 4493
  • quote:

quote:

quote:

Syg.

yüzümde yoktu,saçımın bir bölümü ve kaşlarımda vardı.

impaticaret : Tahtakale Cad./paçacı Sok. No:5, 34134 Fatih/İstanbul, Turkey
    +90 212 522 4493

Teşekkürler

• Arkadaşlar Medicalpark hastanesinin Ankara'daki şubesinde bulunan dr erol nasıldır. 130 tl fark istiyorlar.

Başkent hastanesinde 200 tl, bi tane Prof 300 tl istiyor. Devlet Hastanesi zaten hiç ilgilenmiyor.

Medikale ne diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.