< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sebep yokken takim elbise giyilir mi?

-
-
Yolda tanıdık görmezse kim ne bilecek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1-2kişiyi etkilemek için o zahmete gireceğine 50lira ver de rahatla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünlerde performansın düşmüş, alakasız konular görüyorum, hiç zengin içerik çıkmıyor senden, corona seni de vurmuş, bir an önce toparla kendini, salma
Kasiyer için gidilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam seninde kasiyerle para alisverisi yaparken eline temas ettiginde icin bi hos oluyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Kasiyer için gidilir
Kime 50 lira verecegimquote:
Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf
1-2kişiyi etkilemek için o zahmete gireceğine 50lira ver de rahatla
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam seninde kasiyerle para alisverisi yaparken eline temas ettiginde icin bi hos oluyor mu?
Alıntıları GösterEl temessına dikkat esdiyoruz uzun alış veriş fişin bir ucundan kasiyer bir ucundan ben tutuyorum pozun paralar fişin üzerinden kayduraktan kayar gibi kayıp avucumun içine giriyor sonra kası yer fişin ucunu bırakıyor tipide almış oluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kime ne senin ne giydiğinden ? ben üniversite yıllarımda derse takım elbise ile değilde o tarz ceketle falan giderdim ama o zamanlar nasıl civanım bir bilseniz bir baktığım kız o gece yatağıma düşüyor öyle hızlı zamanlarım şimdi köreldik yaş 28 oldu eski yeşil çam aktörleri gibiyim figüranlık anca buluyorum.
-
dışarı çıkarken pijama, yatarken takım elbise giyiyorum. mutluyum.
-
-
şu konunun 0 artı alması tam bir rezalet hocam
yemin ederim millet kaliteden anlamıyor
ama sen kendini hiç bozma benim gibi gerçek kaliteden anlayan insanlar ın her zaman gözdesi olacaksın hocam
-
Allah razi olsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogşu konunun 0 artı alması tam bir rezalet hocam
yemin ederim millet kaliteden anlamıyor
ama sen kendini hiç bozma benim gibi gerçek kaliteden anlayan insanlar ın her zaman gözdesi olacaksın hocam
Bazen dusunuyorumda acaba biz bu foruma bir kac gömlek buyuk mu geliyoruz
Yani su forumda takilmamiz bile üyeler icin buyuk bir sansken acilan konulara fazla ilgi gosterilmemesi bazen insani üzüyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Allah razi olsun hocam
Bazen dusunuyorumda acaba biz bu foruma bir kac gömlek buyuk mu geliyoruz
Yani su forumda takilmamiz bile üyeler icin buyuk bir sansken acilan konulara fazla ilgi gosterilmemesi bazen insani üzüyor hocam
Alıntıları Göster1.si o 2.s yaş ortalamasının 13-15 olması son olarak da milletin kalite anlayışından kaynaklanıyor hocam
mesela adam var dandik starbaks sever adam var nescafe sever
adam var recep ivedik izler adam var cem yılmaz izler hocam
kalite standardı farklı yani adamlar bizim dilden anlamıyor öyle düşün hocam
ama ben artık takmıyorum hocam küçükde olsa bi kitlemizin olduguna inanıyorum hocam
hiç kimse yoksa biz bize yeteriz hocam .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X