Şimdi Ara

Sizce bu havada uzun kollu gömlek giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam yeğenimizin sünneti var da benim çok güzel bir gömlek var, yeni gömlek aldım da, baktım baktım uzun kollum daha güzel onu da yeni almıştım uzun kolluyu giymek istiyorum. Sizce kolunu molunu kıvırsam da uzun kolluyu giysem?Ne dersiniz giyilir mi?

• giyilmez
  • YA senin bileceğin iş uyuz oluyorum bu giyilmez die (sözüm sana değil ubyz )

Senin zevkin kardeşim birde mecburiyet war bence diy git ha TERLERSEN ozaman olmaz ama

Nasıl rahat ediyorsan bence yani anlatabiliormuyum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 25 Haziran 2005, 17:13:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

YA senin bileceğin iş uyuz oluyorum bu giyilmez die (sözüm sana değil ubyz )

Senin zevkin kardeşim birde mecburiyet war bence diy git ha TERLERSEN ozaman olmaz ama

Valla hava eserse terlemem heralde de , ne bileyim gömlek çok hoşuma gidiyo işte uzun kollu, bir karar veremedim. Ben gömlek giymeyi sevmiyorum t-shirt giyip gitmiyim diyorum biraz formal olsun ciddi olalım gömlek filan ama işte uzun kollu daha hoş geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

YA senin bileceğin iş uyuz oluyorum bu giyilmez die (sözüm sana değil ubyz )

Valla hava eserse terlemem heralde de , ne bileyim gömlek çok hoşuma gidiyo işte uzun kollu, bir karar veremedim. Ben gömlek giymeyi sevmiyorum t-shirt giyip gitmiyim diyorum biraz formal olsun ciddi olalım gömlek filan ama işte uzun kollu daha hoş geliyor

yok giyilmez

• Valla şahsen ben hayatta kısa kollu gömlek giymem.Yazları uzun kollu gömleğin kollarını kıvırırım.Hiç absürt karşılayını görmedim.Pek sorun olacağını sanmam.Ama dediğim gibi yaparsan kravat takmamanı tavsiye ederim.
  • şahsen ben yazın gömlek olarak hawai gömleğimi giyoyom mavili felan çiçekler war üzerinde

kısa kollu pek sevmem ama yazın kısa kollu giyeim t-shirt 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 25 Haziran 2005, 19:23:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa kollu gömlekleri hiç sevmem. Bir tane bile kısa kollu gömleğim yoktur zaten. umurekinci'den farklı olarak ben kollarını da kıvırmam. En sıcak havalarda bile gömlek giyeceksem paşa paşa uzun kollu gömleğimi giyerim. Bu arada sıcaklara karşı inanılmaz bir dayanıklılığım vardır. Belki de bunun etkisi olabilir. Çoğu kişinin yanıyorum, bittim diyerek dili dışarda dolaştığı zamanlarda bile havanın sıcaklığından şikayetçi olmam. (Sadece uzun süre direkt güneşin altında durmayı sevmem o kadar)
  • Uzun giy ne farkeder. 30 sm kısa giyince terlemeyecek misin sanki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

şahsen ben yazın gömlek olarak hawai gömleğimi giyoyom mavili felan çiçekler war üzerinde

altına quicksilever uzun desenli şort + tanga terlik

tam yaz moduna girmek lazım

(gta vice city)

• Kısa kollu gömleğe kravat takmaktan iyidir uzun kollu gömlek giymek.

Hayatta kısa kol gömlek almam da giymem de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

Orjinalden alıntı: guenen

şahsen ben yazın gömlek olarak hawai gömleğimi giyoyom mavili felan çiçekler war üzerinde

altına quicksilever uzun desenli şort + tanga terlik

o da wardı çiçekli mayo

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun kollu dar gomlek efsanedirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gömleklerin kollarını hep kıvırır öyle giyerim kısa kollu gömlek neymiş
  • etek giyilir
  • İstediğini giy ama bu havada gömlek giyersen terleyince çok kötü gözükecektir o yüzden çıkmadan bakımını yap
  • 10 yillik hort yemis konu. Sahiplerinin simdi cocuklari var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araya nokta mokta, virgül mirgül bir şey koyda anlayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.