Şimdi Ara

SEBAMED SABUN ALDIM.KULLANDIKÇA SONUÇLARI YAZACAĞIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
192.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Pazartesi sebamed sabunu ben de alıp denemeyi düşünüyorum yaş 20 oldu sivilceler biraz azaldu ama yüzüm hala çok yağlı son zamanlarda deneyen tavsiye eden var mı?

Yeşil olandan al benimde iz vardı %60 geçti. Günde 1 defa gece yatmadan yap.

Başka hangi renkleri var bir de fiyatı ne kadar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Pazartesi sebamed sabunu ben de alıp denemeyi düşünüyorum yaş 20 oldu sivilceler biraz azaldu ama yüzüm hala çok yağlı son zamanlarda deneyen tavsiye eden var mı?

Yeşil olandan al benimde iz vardı %60 geçti. Günde 1 defa gece yatmadan yap.

Başka hangi renkleri var bir de fiyatı ne kadar?

15-20 tl civarı. Beyaz var. 1 sene yeter sana aldımı.
  • Cildim yağlı resimdeki sabunu kullanıyorum. Yeşili cildi çok kurutuyor ama bu iyi.

SEBAMED SABUN ALDIM.KULLANDIKÇA SONUÇLARI YAZACAĞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cildim yağlı resimdeki sabunu kullanıyorum. Yeşili cildi çok kurutuyor ama bu iyi.

Duştan çıktıktan 1 saat sonra ciddi derecede yağlanma başlıyor beyaz mı daha etkili olur bu konuda yoksa yeşil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cildim yağlı resimdeki sabunu kullanıyorum. Yeşili cildi çok kurutuyor ama bu iyi.

Duştan çıktıktan 1 saat sonra ciddi derecede yağlanma başlıyor beyaz mı daha etkili olur bu konuda yoksa yeşil mi

yeşili düzenli kullanırsan yağlanmayı azaltıyor. Beyazı daha hafif bir sabun. Hangisi iyi geliyorsa cildine onu kullan.

• Sebamed yesili lisedeyken kullanirdim cok etkili memnun kaldim, yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Ayi

Sebamed yesili lisedeyken kullanirdim cok etkili memnun kaldim, yani

Yarın gidip alayım hemen günde kaç defa kullandınız bir de sürdükten sonra hemen yıkıyor muyuz yoksa birkaç dk bekliyor muyuz?

• bu sabundan daha kullanışlı

• yanlış anladım
  • Kükürtlü sabun eğer sivilceleriniz varsa iyi gelmez.O sadece yağlı ciltleri kurutur siyah noktalardada işe yaramıyo .Sivilceler için doktora gitmenizi öneririm başka türlü asla geçmiyo bende yaşıyorum sivilce sorunu çünkü.Doktora gittim krem tarzı bi ilaç yazdı 2 ay kullanıcam daha 5.gündeyim ama nerdeyse sivilceler ve siyah noktalar bitti diyebilirim.Şimdiye kadar doktora gitmediğim için pişman oldum gerçekten.
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    gunde 2 defa sabah kalktiktan sonra aksam yatmadan once yuzunu duruluyorsun sonra sabunu suruyorsun kopuruyor zaten ve bikac dk 2-3 dk bekletiyorsun o kuruyor toprak gibi sonra yikiyorsun farki hissediyorsun
  • Peki yüzde tüylenme yapıyormu ?
  • Sebamed ürünleri hakkında http://www.sebamedurunleri.gen.tr/ bu siteden bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Merhaba arkadaşlar.Aranızda bu sabunu bilenler vardır.Ciltteki yağ dengesini düzenliyor siyah noktalara ve sivilcelere iyi geliyor.Neyse benim alnım ve burnum çok yağlanıyordu.Damıtma tesisi kursam iş yapardı yani.Internette çok araştırdım bu sabunu iyi diyenler kötü diyenler yüzümü kuruttu diyenler bebek gibi yaptı diyenler faydası olmadı diyenler çok iyi bi sabun diyenler ben yapıyo diyenler falan neyse gittim eczaneden aldım 9.70 tl ye.Bugün 3.Günüm.Sabah uyanınca ve yatmadan önce kullanıyorum.Yüzümdeki yağlanma büyük ölçüde azaldı.Siyah noktalardada gözle görülür azalma var.Yüzümü yıkadıktan sonra muhteşem bi temizlik havası yaratıyor yüzümde.Insanın özgüveni artıyor diyebilirim.Herhangi bi kuruluk yok şuan herşey yolunda gün geçtikçe buraya sonuçları yazacağım.

4 yıl oldu bi fark yok mu kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

quote:

Merhaba arkadaşlar.Aranızda bu sabunu bilenler vardır.Ciltteki yağ dengesini düzenliyor siyah noktalara ve sivilcelere iyi geliyor.Neyse benim alnım ve burnum çok yağlanıyordu.Damıtma tesisi kursam iş yapardı yani.Internette çok araştırdım bu sabunu iyi diyenler kötü diyenler yüzümü kuruttu diyenler bebek gibi yaptı diyenler faydası olmadı diyenler çok iyi bi sabun diyenler ben yapıyo diyenler falan neyse gittim eczaneden aldım 9.70 tl ye.Bugün 3.Günüm.Sabah uyanınca ve yatmadan önce kullanıyorum.Yüzümdeki yağlanma büyük ölçüde azaldı.Siyah noktalardada gözle görülür azalma var.Yüzümü yıkadıktan sonra muhteşem bi temizlik havası yaratıyor yüzümde.Insanın özgüveni artıyor diyebilirim.Herhangi bi kuruluk yok şuan herşey yolunda gün geçtikçe buraya sonuçları yazacağım.

Uzun süre kullanmamıştım sabunu. Kullandığım zamanlarda memnundum ancak artık ihtiyacım kalmadı. Malum, aradan 4 yıl geçti. O zamanlarda kişisel bakım olayını ergen aklımda çok büyütmüşüm sadece.

• Sivilce izleri için önerebileceğiniz bir sabun var mı ?
  • Neutrogena sabunu yağlanma ve sivilce sorunu olanlara öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

quote:

Uzun süre kullanmamıştım sabunu. Kullandığım zamanlarda memnundum ancak artık ihtiyacım kalmadı. Malum, aradan 4 yıl geçti. O zamanlarda kişisel bakım olayını ergen aklımda çok büyütmüşüm sadece.

Güzel o zaman.

• sebamed sabun aldım kullanıyorum cok ta memnunum sebamed markasından zaten eczanelerde bile satılıyor bence yeterince güven taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitetik -- 25 Temmuz 2014; 1:30:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.