Şimdi Ara

SEBAMED SABUN ALDIM.KULLANDIKÇA SONUÇLARI YAZACAĞIM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
192.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah akşam kullandıgında hiç mi kuruma olmuyor ? deneyelim biz de
  • başlık sakat farklı bir şeyler bekliyordum
  • Arkadaşlar sabunları aldım ve kükürtlü sabunu kullandım şuan yüzümü çok rahat hissediyorum ferahladım valla elimle dokunduğumda yumuşak bir his alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
    sabah akşam kullandıgında hiç mi kuruma olmuyor ? deneyelim biz de

Ph = 5.5 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceedim_var

Arkadaşlar sabunları aldım ve kükürtlü sabunu kullandım şuan yüzümü çok rahat hissediyorum ferahladım valla elimle dokunduğumda yumuşak bir his alıyorum

arkadasım konuyu sen ılerlet bari konu acan arkadas 30 gün yedi:s:S

bıkac gün kullan bakalım kuruma ya pul pul dökülme olurya hanı cok kuruyunca ole oluo mu..?
  • benim yüzümde de sivilceler var bu ürün gerçekten çok mu etkili sebamed mi kükürtlü sabunmu yoksa sebamed zaten kükürtlü sabunmu eczaneden temin edebilirmiyiz oyle bir haftada falan etkısını gosterıyorumu
  • kardeş ben ikisinide aldım ama eczaneci sebamedde kükürt yok dedi. sen eğer çabuk sonuç almak istiyorsan kükürtlü sabunu kullan ama unutma sebamedde bu işin ustasıdır tercih senin 1 haftada etkisini görürsün
  • KÜKÜRTLÜ SABUN VE SEBAMED ALDIM. ÖNCE KÜKÜRTLÜYÜ KULLANIYORUM SONUÇ MÜKEMMEL.

1) YÜZÜMÜN YAĞLANMASI GİTTİ
    2) TERTEMİZ VE PARLAK GÖZÜKÜYOR
    3) SİVİLCE VE AKNELER GİTTİ
  • Sebamed aldım bende bugün. Günde 1 kere kullanmak yeterli sanırım.
  • 3 günde mi onlar oldu

Protex Ultra
  • sebamed alana 30 gün ban kaçın
  • bende kullanıcam
  • Clean & clear'ın var yeşil renkte mavi küçük balonlar var içinde . O üründe güzel ben onu kullanıyorum . Güzel koktuğu ve cildi ferahlattığı için .
  • Kükürtlü sabun kullanmayın sakın yüzünüzü tahriş eder soyar hiç bir etkisi yok sivilce üstünde İMEX merhem kremini önerebilirim
  • aldım
  • bnm annem küçekken 14 yaşında fln çoq sivilcesi varmış kükürt sabunu almış ama şuan 4-5 çeşit kükürtlü sabun annemnki kutuda dalgalı saçlı bir byn vrmş o kükürtlü sabundn tavsiye etmş dedemin asker arkisi 1 haftada prüzsüz olmş yüzü bi dahada sivilce çıkmamş ama yağlı olmayan ciltlerde yara yapıyormş dikkatli olun bnde kullancm şimdi kükürtlü sabn inş yararını görürüm bende sivilce yoq ama yanaklarımda brz kızarıklık vr
  • kaç saat sonra yağlanma geri başlıyor?
  • Sebamed e kullanmak yagli cilde iyi geliyor ama fazla kullanilirsada kurutuyor. Günde 1 sefer sabah kullaniyorum. Yüzünüzü çok yikarsaniz yüz kurur ve vücut daha fazla yag üretmeye baslar.
  • Pazartesi sebamed sabunu ben de alıp denemeyi düşünüyorum yaş 20 oldu sivilceler biraz azaldu ama yüzüm hala çok yağlı son zamanlarda deneyen tavsiye eden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Pazartesi sebamed sabunu ben de alıp denemeyi düşünüyorum yaş 20 oldu sivilceler biraz azaldu ama yüzüm hala çok yağlı son zamanlarda deneyen tavsiye eden var mı?

Yeşil olandan al benimde iz vardı %60 geçti. Günde 1 defa gece yatmadan yap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.