Şimdi Ara

SEBAMED SABUN ALDIM.KULLANDIKÇA SONUÇLARI YAZACAĞIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
6
Favori
192.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sebamedin sıvı şeklinde olanı vardı kullandım gerçekten temizlik hissi veriyor ancak sivilcelerde değişme olmadı bıraktım bugün kükürtlü sabun aldım inş bu işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

bende sebamedin sıvı şeklinde olanı vardı kullandım gerçekten temizlik hissi veriyor ancak sivilcelerde değişme olmadı bıraktım bugün kükürtlü sabun aldım inş bu işe yarar

Eczanede satılıyormu kükürtlü sabun ? nerden aldın
  • Bugün 5. Gün oldu.Yüzümün rengi açıldı adeta.Gün geçtikçe yüzüm paklaşıyor.Yağlanma ise tamamen geçti diyebilirim.Bu arada kükürtlü sabunuda kozmetik ürünleri satan yerlerde bulabilirsiniz
  • kükürtlü sabunu aktarlardan temin edebilirsiniz

@i can gelişmeleri takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceedim_var

quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

bende sebamedin sıvı şeklinde olanı vardı kullandım gerçekten temizlik hissi veriyor ancak sivilcelerde değişme olmadı bıraktım bugün kükürtlü sabun aldım inş bu işe yarar

Eczanede satılıyormu kükürtlü sabun ? nerden aldın

Evet oralardan alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 29 Temmuz 2010; 10:33:39 >
  • Şimdilik memnunum bu saatten sonrada kötü birşey olmaz heralde. :) beklediğimden daha çabuk etkisini gösterdi.Almayı düşünen varsa tavsiye ederim yani
  • Hocampm attımbi bakabilir misin?
  • Arkadaşlar kükürtlü sabun hakkındaki yorumları okudum bazı forumlarda çok işe yaradığını cildin ay gibi parladığını söylüyorlar adeta zımparaya çeviriyormuş çok etkiliymiş tabi çok sık kullanılmaması gerekli yoksa kupkuru olurmuş cilt ? şimdi diyorumki acaba sebamed mi kullansam kükürtlü sabunmu suratımda öyle sivilce falan yok ama hafif yağlı ve hassas bazen tek tek sivilce oluşumu oluyor ? zamanında sebamed kullanmıştım işe yarıyordu
  • quote:

Arkadaşlar kükürtlü sabun hakkındaki yorumları okudum bazı forumlarda çok işe yaradığını cildin ay gibi parladığını söylüyorlar adeta zımparaya çeviriyormuş çok etkiliymiş tabi çok sık kullanılmaması gerekli yoksa kupkuru olurmuş cilt ? şimdi diyorumki acaba sebamed mi kullansam kükürtlü sabunmu suratımda öyle sivilce falan yok ama hafif yağlı ve hassas bazen tek tek sivilce oluşumu oluyor ? zamanında sebamed kullanmıştım işe yarıyordu

Sebamed zamanında işe yaradı demişsin.O zaman başka ürün alıp fantezi yapmanın anlamı yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

Arkadaşlar kükürtlü sabun hakkındaki yorumları okudum bazı forumlarda çok işe yaradığını cildin ay gibi parladığını söylüyorlar adeta zımparaya çeviriyormuş çok etkiliymiş tabi çok sık kullanılmaması gerekli yoksa kupkuru olurmuş cilt ? şimdi diyorumki acaba sebamed mi kullansam kükürtlü sabunmu suratımda öyle sivilce falan yok ama hafif yağlı ve hassas bazen tek tek sivilce oluşumu oluyor ? zamanında sebamed kullanmıştım işe yarıyordu

Sebamed zamanında işe yaradı demişsin.O zaman başka ürün alıp fantezi yapmanın anlamı yok bence

Evet doğru söylüyorsun ama kükürtlü sabunu çok övüyorlar bide onu denemek lazım yüzdeki ölü deriyi falan söküyormuş

• quote:

quote:

quote:

Evet doğru söylüyorsun ama kükürtlü sabunu çok övüyorlar bide onu denemek lazım yüzdeki ölü deriyi falan söküyormuş

Sen bilirsin.Kükürtlü sabun denemedim hiç.Kükürtlü sabun tek başına yeterli olmuyor diye biliyorum.Cildi kurutuyor falan diye biliyorum.

• aşırı kullanımda cildi baya kurutuyormuş ama aslında sebamed daha iyidir çünkü alman kalitesi olan bir ürün herkezce bilinen marka hoşta bir kokusu vardı acaba koku hala aynımı ?
  • Eskiye göre değişmişmidir bilmem ama çok güzel kokusu.
  • şimdi gidip alıyorum ikisinide alcam bakalım
  • quote:

şimdi gidip alıyorum ikisinide alcam bakalım

Ikisini aynı anda kullanırsan kafan taş kesilir :)
  • quote:

quote:

yok yok öyle yapmam yaw tek tek denicem 1 hafta kükürtlü sabunu kullanırım öbür haftada sebamedi sonuçlara göre bi karara varırım artık
  • Ben sıvı olan Sebamed sabununu kullanıyorum 1 yıldır belki daha fazla, sivilceleri 1-2 günde kurutuyor. Suratım kullanmaya başlamamdan 1-2 ay sonra tamamen sivilcesiz oldu. Surat temizliğim için kullanıyorum şuanda çok iyi bir ürün bence. Zamanında kepek, yağlanma sorunum içinde şampuanını almıştım oda bi o kadar başarılı bir ürün. Sebamed ürünleri kaliteli öneririm o ikisini, tek sorun diğer bu tip ürünlerden biraz pahalılar.
  • Ben kükürtlü sabunu kullanmıştım.Lanet ettim.Sürekli burnum soyulmuş,kıpkırmızı halde geziyordum
  • quote:

quote:

arkadasım öldüm gülmekten ya allh senı ıyı etsın

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

quote:

arkadasım öldüm gülmekten ya allh senı ıyı etsın

:}

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.