Şimdi Ara

SEBAMED SABUN ALDIM.KULLANDIKÇA SONUÇLARI YAZACAĞIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
6
Favori
192.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Aranızda bu sabunu bilenler vardır.Ciltteki yağ dengesini düzenliyor siyah noktalara ve sivilcelere iyi geliyor.Neyse benim alnım ve burnum çok yağlanıyordu.Damıtma tesisi kursam yapardı yani.Internette çok araştırdım bu sabunu iyi diyenler kötü diyenler yüzümü kuruttu diyenler bebek gibi yaptı diyenler faydası olmadı diyenler çok iyi bi sabun diyenler ben yapıyo diyenler falan neyse gittim eczaneden aldım 9.70 tl ye.Bugün 3.Günüm.Sabah uyanınca ve yatmadan önce kullanıyorum.Yüzümdeki yağlanma büyük ölçüde azaldı.Siyah noktalardada gözle görülür azalma var.Yüzümü yıkadıktan sonra muhteşem bi temizlik havası yaratıyor yüzümde.Insanın özgüveni artıyor diyebilirim.Herhangi bi kuruluk yok şuan herşey yolunda gün geçtikçe buraya sonuçları yazacağım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sebamed Sabunu Kullanım Sonuçları

Sebamed sabunu, hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış, pH'ı 5,5'e ayarlanmış bir temizlik ürünüdür. Sabun, cildin doğal bariyerini korumayı ve tahrişi önlemeyi amaçlar.

Sebamed sabunu kullananlar, genellikle aşağıdaki sonuçları bildirir:

• Hassas ciltler için nazik ve etkili temizlik sağlar.
    • Cildin doğal pH dengesini korur.
    • Tahrişi ve kızarıklığı azaltmaya yardımcı olur.
    • Cildi yumuşak ve pürüzsüz bırakır.

Bu sonuçlar, Sebamed sabununun hassas ciltler için uygun bir temizlik seçeneği olduğunu göstermektedir. Sabunu düzenli olarak kullanarak, cildinizin sağlığını ve görünümünü iyileştirebilirsiniz.

Sebamed sabunu kullananların deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi yorumları ve incelemeleri okuyabilirsin. Ayrıca, sabunu kendi cildinde deneyerek, cildine uygun olup olmadığını kendin görebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kükürtlü Sabun'u öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik sebamed iyi.Eğer olumsuz bi sonuç alırsam kükürtlü sabunu denerim
  • Sebamed şahane bir sabundur. Ben de lisede birkaç yıl kullanmıştım sivilce için. Eskiden yüzümü bile çok yıkamazdım ama o bahsettiğin yıkadıktan sonra insanda ferahlık yaratması sayesinde günde en az 2-3 kere yüz yıkama alışkanlığı kazandım. :D Cidden kral sabundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 27 Temmuz 2010; 11:31:03 >

Orijinalden alıntı: darkprinc3

Kükürtlü Sabun'u öneririm.

sebamed bildiğim kadarıyla zaten kükürtlü bir sabun.

eski üye adı: pantera01
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi sabun sıvımı katı yeşil olanmı hangisini aldın

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Başlık Sakat abi :)

Öte yandan Kükürtlü Sabun daha iyi gelir diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa
    hangi sabun sıvımı katı yeşil olanmı hangisini aldın

Katı yeşil
  • Arkadaşlar ben ergenlik çağında çok yaşadım bu olayları o yüzden biraz tecrübeliyim yüzde yağlanma karaciğerden gelen birşeydir. ama yüzü temiz tutmak her zaman iyidir yüze normal sabunlar sürülmez onlar hepten beter eder sebamed gibi kükürtlü sabun gibi özel sabunlar kullanmak gereklidir yüz ne kadar temiz olursa sivilce siyah nokta o kadar az olur. mesela bir arkadaşımın yüzü hafif sivilceliydi küçüklükten beri oto kaportada çalışıyor malum ortam biraz kirli 2 sene içinde yüzü delik deşik oldu yüzündeki sivilceler iyice azdı çünkü ortam çok pis ve yüzünede dikkat etmedi.şuan 25 yaşında hala uğraşıyo yüzüyle

• işe o yağlar erir

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz
    işe o yağlar erir

Yuh birader intikam almak için konuyu nerelere taşıdın :)
  • Benim burnum elmacık kemiklerimin orası ve alnım çok yağlanıyo. Sabunla yıkayınca bu sefer cildim cok kuruyo ve kepeklenmeye başlıyo. Bende sabunla yıkamayı bıraktım sadece suyla yıkıyorum. Acaba bu sabunu alsam işe yararmı ?

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde
    Benim burnum elmacık kemiklerimin orası ve alnım çok yağlanıyo. Sabunla yıkayınca bu sefer cildim cok kuruyo ve kepeklenmeye başlıyo. Bende sabunla yıkamayı bıraktım sadece suyla yıkıyorum. Acaba bu sabunu alsam işe yararmı ?

Yarar işte biz ne anlatmaya çalışıyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz
    işe o yağlar erir

Yuh birader intikam almak için konuyu nerelere taşıdın :)

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• 1 Ay kadar kükürtlü sabun kullandım aman aman bi faydasını göremedim aamaa yüzüme ferahlk ve parlaklık verdi geçrekten... böyle bişeyde deniyebilirim .. araştırıyorum fiyatı uygunsa bide bunu deniyim duymamışltım acıkcası daha önce

Orijinalden alıntı: M10uR
    1 Ay kadar kükürtlü sabun kullandım aman aman bi faydasını göremedim aamaa yüzüme ferahlk ve parlaklık verdi geçrekten... böyle bişeyde deniyebilirim .. araştırıyorum fiyatı uygunsa bide bunu deniyim duymamışltım acıkcası daha önce

Fiyatı 9.70 tl
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.