Bildirim
Seat Leon mu Mercedes a180 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Seat Leon mu Mercedes a180 mi
(En Son Oy Tarihi: 27.4.2020)
Giriş
-
Bu soruyu soruyorsan cevabi LEON olur. Zira Mercedes kullanacak insan en fazla bmw mi merso mu diye sorar.
Sen leon al dizel ile ekonomik olarak gez. Çok birşey kaybetmezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir vag grubu teknolojisi ile mercedesi yan yana koymak bile başlı başına bir yanılgı.,,
fosfos ve ulaşabildiği teknoloji sınırlı ve hile hurda..
beceri seviyeleride ortada kronik bir arızalı şanzıman DSG..
mekatronik,kavrama kronik.,,
emisyon olayına hile ile çözüm ancak bulabiliyorlar..
ön yolcu koltuğu su alan titanic tarzı bir markadan behsediyoruz.
torsiyon kullanan bir golf ten bahsediyoruz siz,leon diyorsunuz yan sanayi..
her ne kadar mercedes örnekteki araçta reno blokları da kullansa,bu mukayesede tartışmasız mercedes alınır ve geçilir.
kullanırken aldığınız hissiyat,kalite algısı prestij ve imajda pahabiçilemez. -
A180 cdi'da aldığın şey, o janjanlı iç mekan, çok güzel koltuklar, ışıklandırmalar bazı güzel premium detaylar işte. Tasarım güzel imaj güzel, gerçi Leon'da yakışıklı alet.
A180 cdi'da bunun dışında ahım şahım hiçbirşey yok. Premium araç sürüşü, hissi, ekstra bir mekanik özen söz konusu değil. Şanzıman çok kolay kararsız kalıyor, süspansiyonda BMW 1 serisindeki gibi pahalı, kontrollü, dolgun bir sertlik yok, kötü bir sertlik var. Yalıtım vasat, rüzgarı da yolu da alıyor, yol sesinde Leon'dan iyidir ama. Araba genel olarak da aşırı yavaş.
Herkes böyle kasmak zorunda değil zaten bu yüzden çok sattı, yakışıklı olması ve Mercedes hatchback olması yetiyor içi de intiba olarak çok iyi. Fakat beklentini yüksek tutma, A serisi 1 serisi gibi logonun hakkını veren bir araç değil, yine de illa ikisinden biri olacaksa Leon yerine eski model A alırım.
-
Arkadaslar araçların biri 2013 biri 2016 bunu goz onunde bulundurarak yapiyorsunuz degil mi bu yorumları? Araci aldıktan sonraki servis masraflarini ve diger tum ekstra parametreleri de hesaba katin lütfen, donanim özellikleri ve ayrica dsg olmasi sart degil ki ben dsg yi sorunlu gormuyorum kullanicilarin hatasiyla ortaya cikan sorunlar oldugunu dusunuyorum. Manuel de alabilirim oyle bir kesinlesmis durum suan icin soz konusu değil.
A180 yeni kasası geldi yani alırsan eski model bi a180 almış olacaksın
leon da pek tercih edilesi bi araç değil bence yerinde olsam dizel otomatik allure 308 alırdım yada golf alıp yeni kasa focus çıkınca satıp focusu alırdım -
Bence yeni yenidir, leon alırım. Ama manuel alırım.
“Ben dsg nin sorunlu olduğunu düşünmüyorum” Dsg nin çok satması arıza oranının diğerlerine yakın olması gibi sebepleri söyleyebilirsiniz. Katılmıyorum fakat bu düşüncenize saygı duyarım.
Dsg arızalarının “ben kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum” . Bu süşünceniz hatalı. Kapalı kutu , kullanımı elektronik ekipmanlarla limitlenmiş bir cihazın kullanıcı hatasıyla bozulması kabul edilemez (bu kronik arızası olan tüm otomatik- yarı otomatik şanzumanlar için geçerli)
Cam tavan, led far kırmızı bir leon tercih ederdim ben.şuan 150 lik fr modelini düşünüyorum bende kısmetse
“Dsg’yi problemli görmüyorum, kullanıcı hatası olarak görüyorum” dediniz ya ...
Size en çok dsg şanzımanlı bir araba gider. Mekatronik ve kavrama değiştirince bu mesajimi alıntılarsınız :)
( eski bir dsg kullanıcısı olarak ben de daha çok bu işin şans işi olduğunu düşünürdüm. Arabasına iyi bakan, zorlamadan, yazılım vs yaptırmadan kullanan birisiyim. Sifir aldığım Leon 3. Senesinde 21.000 km’de hem kavrama hem de mekatronik değiştirdi. Yolda kalması, çekici ile servise gecenin bir vakti gitmesi de cabası :) Bu durum size göre yine “kullanıcı hatası” .Sorunun nerede olduğunu yaşayınca, anlarsınız )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Mayıs 2018; 10:25:2 >
Aynen bayiden çıktıktan 300 kilometre sonra bozulan dsg şanzımanlarda kullanıcı hatasıydı...
Sen leon al. Ileride alırsın Mercedes'i, zaten bahsettiğin A serisi Markanin ruhuna ters, dönemin Ekonomik kaygilariyla yaratilmis bir araç, yenisini gorunce epey tadın kaçacak.
Bunun dışında bana baska araç sorarsan Golf ve 308'e de bakmasan karar verme. Golf her daim Golf'tur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Mayıs 2018; 11:5:27 >
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:15:28 >
mercedes ile seat kıyaslanamayacak 2 marka.
ucuz volkswagene gerek yok mercedes varken. a serisi -
Dsg kullanıcı hatası, denilmeden önce konu iyi gidiyordu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mercedes ve seat ????????????????????????????????????????????????????
????????????????????
????????????????????????????????
@haberelectro ne diyor bunlar -
Arkadaslar dsg olayini nereden cikarttiniz anlamadim herkes buna yorum yapiyor fakat ben otomatik alacagimi soylemedim ki alacak olsam zaten manuel arac kullanicisiyim. Lutfen dsg ile ilgili fikir beyan etmeyelim onun dışında bahsettigim gibi donanim ozellikleri, servis ucretleri, yol tutusu guvenlik gibi konulara değinelim ki ben de kararimi verebileyim, 80-95 arasi butcem olacak
Seat alirsam daha yüksek model olacak mercedes alirsam 2013 olacak, mavi veya kirmizi renk dusunuyorum 2 arabaya da cok iyi gidiyor ozellikle acik mavi. herkese saygili seviyeli yorumlarindan ötürü teşekkür ediyorum, yorumlarinizi takip etmeye devam ediyorum
Liseli tartismalarina tokum
kanka liseli dediğin adam universiteyi bitireli 6 sene oluyor yapıcı yorum yap birazquote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Liseli tartismalarina tokum
A ve CLA kadar boş arabalar yok hem tasarım olarak hem performans olarak ha bi 45 AMG modelleri sağlam onlarda 250-300 Bin bandında.
Al Leon'u geç çok fiyakalı araç performansıda güzel lakin şu konforda torsiyon süspansiyon muhabbeti sıkıntılı.
Otoparkın yeni Leon videosu var izle istersen.
Harbiden diyorum Yıldıza kanmayın A ve CLA çok boş arabalardır bildiğin kız pelinsu arabası sorsan zaten ya yıldızı yeter arabamın der ha da beygir ne onu bilmiyor.
Hocam 2015 model golf focus 308 bakın derim. Leonun trim sesiyle uğraşılmaz. İlla ikisi olacaksa da mercedes bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu soruyu soruyorsan cevabi LEON olur. Zira Mercedes kullanacak insan en fazla bmw mi merso mu diye sorar.
Sen leon al dizel ile ekonomik olarak gez. Çok birşey kaybetmezsin. |
bir vag grubu teknolojisi ile mercedesi yan yana koymak bile başlı başına bir yanılgı.,,
fosfos ve ulaşabildiği teknoloji sınırlı ve hile hurda.. beceri seviyeleride ortada kronik bir arızalı şanzıman DSG.. mekatronik,kavrama kronik.,, emisyon olayına hile ile çözüm ancak bulabiliyorlar.. ön yolcu koltuğu su alan titanic tarzı bir markadan behsediyoruz. torsiyon kullanan bir golf ten bahsediyoruz siz,leon diyorsunuz yan sanayi.. her ne kadar mercedes örnekteki araçta reno blokları da kullansa,bu mukayesede tartışmasız mercedes alınır ve geçilir. kullanırken aldığınız hissiyat,kalite algısı prestij ve imajda pahabiçilemez. |
A180 cdi'da aldığın şey, o janjanlı iç mekan, çok güzel koltuklar, ışıklandırmalar bazı güzel premium detaylar işte. Tasarım güzel imaj güzel, gerçi Leon'da yakışıklı alet.
A180 cdi'da bunun dışında ahım şahım hiçbirşey yok. Premium araç sürüşü, hissi, ekstra bir mekanik özen söz konusu değil. Şanzıman çok kolay kararsız kalıyor, süspansiyonda BMW 1 serisindeki gibi pahalı, kontrollü, dolgun bir sertlik yok, kötü bir sertlik var. Yalıtım vasat, rüzgarı da yolu da alıyor, yol sesinde Leon'dan iyidir ama. Araba genel olarak da aşırı yavaş. Herkes böyle kasmak zorunda değil zaten bu yüzden çok sattı, yakışıklı olması ve Mercedes hatchback olması yetiyor içi de intiba olarak çok iyi. Fakat beklentini yüksek tutma, A serisi 1 serisi gibi logonun hakkını veren bir araç değil, yine de illa ikisinden biri olacaksa Leon yerine eski model A alırım. |
Benzer içerikler
- direksiyonu çevirince gelen sürtme sesi
- galeriden araba alınır mı
- en güzel araba lakapları
- direksiyon sınavı kırmızı hatalar
- toyota corolla antifriz tavsiye
- togg renkleri
- togg servis ağı
- 2024 passat sedan
- yeni mg hs fiyat
- togg ortakları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X