Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.431
Cevap
357
Favori
2.705.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim. ben arabayı geçen ayın 13 ünde teslim aldım. o yüzden mtv bana kaldı. sesle ilgili servisle görüşmedim. çünkü mazot sesi olduğundan herhangi birşey yapabileceklerini düşünmüyorum. önemsemeyeceklerdir. zaten araç yeni olduğundan servis elemanları tam olarak konuya hakim olamayabilirler. ben hava yastığı arızası yaşadım. kendiliğinden ikaz lambası yanıyordu. gittim servise sağolsunlar ilgilendiler. detaylı bir incelemeden sonra teslim ettiler. onlarda yeni yeni öğreniyorlar. araç geldikçe öğrenecekler.
    bugün başka bir leon daha gördüm. :D biriksin biriksin:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydin02 -- 19 Temmuz 2013; 19:56:35 >
  • Bu depo sesi ilk aldığınızdan beri mi var yoksa sonradan mı oldu ? Bildiğime göre depolarda dalgakıran olmadığından dolayı ses oluyor yani üretim hatası değildir .

Orijinalden alıntı: maydin02

dizel bende tasarruf sağlamadı. az yakınca bu sefer daha çok biniyor insan. rahat rahat biniyorum. alalı 1 ay oldu 2900 km deyim. :D

Aynı dert bende de var. Alalı 1ay oldu 3700km de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: maydin02

dizel bende tasarruf sağlamadı. az yakınca bu sefer daha çok biniyor insan. rahat rahat biniyorum. alalı 1 ay oldu 2900 km deyim. :D

maşallah diyeyim, yılda 30 bini geçersin böyle giderse hemşerim aynı durumu su anki dizel aracımda da yasıyorum ama olsun hocam. o para yakıta bi sekilde gidecekse en azından daha fazla km yapalım degil mı ama?

dizel olunca acaba ne yakar kaygın olmuyo, tork avantajı var (bana göre oyle) bu alışkanlıklarım tercihimin dizel olmasında etkili oluyo ve benzinli bi arac tercihinde bulunacağımı sanmıyorum

• Bu aracın sahibi forumdamıdır :)

Orijinalden alıntı: topalkartal

arkadaslar dogus merkezi aradım, sunroof lu araçların temini konusundaki sıkıntı devam ediyo. Kasım Aralık teslim dediler. olsun, sabredip bekliycez artık. bu arada bende dizel arac almayı düşünüyorum ve bu depo sesi benim için problem degil. iyice doldurmam olur biter. ki zaten depoyu fullemek pek benim harcım degil..

bu arada yıllık 15 bin km ortalamam olacak, bazen benzinliye kayıyorum sonra dizele geri donüyorum :) gel-git ler hic bitmiyor

Benzinli, Dizel gibi yakıyor desek 15 bin km.için Benzinli lazım. Ben dizel satan olarak Benzinliye geçtim yok, derseniz biraz daha para verip almalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: okayto

Bu aracın sahibi forumdamıdır :)

7924 olsaydi ben olurdum :)

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

arkadaslar dogus merkezi aradım, sunroof lu araçların temini konusundaki sıkıntı devam ediyo. Kasım Aralık teslim dediler. olsun, sabredip bekliycez artık. bu arada bende dizel arac almayı düşünüyorum ve bu depo sesi benim için problem degil. iyice doldurmam olur biter. ki zaten depoyu fullemek pek benim harcım degil..

bu arada yıllık 15 bin km ortalamam olacak, bazen benzinliye kayıyorum sonra dizele geri donüyorum :) gel-git ler hic bitmiyor

Benzinli, Dizel gibi yakıyor desek 15 bin km.için Benzinli lazım. Ben dizel satan olarak Benzinliye geçtim yok, derseniz biraz daha para verip almalısınız.

5000 lira daha fark werip dizel aliyorsunuz ama bir FR sahibi olamiyorsunuz yazik size :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

quote:

quote:

5000 lira daha fark werip dizel aliyorsunuz ama bir FR sahibi olamiyorsunuz yazik size :)

Hocam Fr. almak istenmezse, Style ve Led çekiciliği yeter Para vermenin sonu yok. Zaten Fr. çok satılıyor diye zam yaptılar, yok satıyor, Style kim alacak

Leon hepsi Aşk tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 20 Temmuz 2013; 0:36:47 >

• evet arkadaşlar bu gece aracımla guzel zevklı ve heyecanlı bır tur attım hız yapmayı ve agrasıf kullanmayı seven bırı degılım ancak aracımın sınırlarını ogrenmek adına baya bı zorladım ve cok keyıf aldım 170 e kadar cok rahat cıkıyor arac daha sonra bıraz bıraz hafıflıyor hızlanma ama gayett yeterli.. ilk resim kısa farlar ikinci resim ise uzun farlar acıkken cekıldı.cok iyi değil kalite ama umarım bı fıkır verır..benım ıcın gayet yeterli aydınlatma(aracım:1,6 tdı style led paket)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 20 Temmuz 2013; 0:52:27 >

• FR da birakin tamponlari, koltuklari direksiyonu bile yeter :)

Görüşler farklı, zevklerde.

Ama tek gerçek Leon...
  • _____________________________
  • ACİLLL !!!!
    Bugün arabayı aldığım Mersin Kavi otomotivden arandım. Ben arabayı kredi ile aldım 39.400 kredi kullandım imzaları attık arabayı aldık. Arada. Tam 1 ay geçti bugün bana söylenen vdf nin 39000 kredi verdiği ve Kavi otomotivin 400 tl açık verdiği, bu açığıda benden talep ediyorlar. Müşteri temsilcimin bariz hatası var kabul ediyor gözden kaçırmış ben ödemezsem kendisi ödemek zorunda kalacak. Mtv mide açık oluştuğu için yatıramıyorlarmış 18 i son günüydü be yatırdım 400 tl yi verirsem mtv giderini bana iade edecekler. Moralim bozuldu şuan tatilde olduğum için kredi dökümanları ve faturalarada bakamadım arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemeliyim ödeme zorunluluğum var mı ben arabayı aldım attık imzayı bittigitti şimdi 400tlpara istiyorlar şuan nakite sıkışık olduğum için ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orlando23 -- 20 Temmuz 2013; 1:09:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Krediyle Fr. mı aldınız?
  • quote:

Geçmiş olsun, şimdi buradan yapılacak yorumlar sizi yanlış yola götürebilir, sineye çekmek yada tamamen haklılığınızın kesinliğine göre davranmak size kalmış,
    zor bir durum... Ben ne yapardım? kabul etmezdim kızardım, özür diledilerse kabul etmek durumunda kalabilirdim...

Krediyle Fr. mı aldınız?

Aracım 1.2 tsi style

Özür dilediler ama resmen saçmalık neden 1 ay sonra diye sorduğumda vdf den dekontların şuan ulaştığını belirtti müş. Temsilcisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşım zor bir durum, çalışanın hatası, dalgınlık yapmış ki özel sektör ondan tahsil edecektir, faturayı kurum değil çalışan öder mantığı olduğundan, zaten haklısınız, ama vicdani bir durumda söz konusu,
    şöyle olabilir yarısı sizden yarısı onlardan...

Karar sizin...
  • led kısalar bana çok yetersiz kalıyor daha öncede yazdım. ölü bir hayvanın üstünden geçtim mesela sırf kısa led ler yüzünden. artık tecrübelendim tabi uzunlarla gidiyorum karşıdan araba gelmediği sürece yada. özellikle süratliyken çok fazla hissediliyor yetersizlik. servise gidip söyledim farların aslında normal olduğunu ancak biraz kaldırdıklarını söylediler. tabi kayda değer bir gelişme olmadı. yine gitmek lazım başka yolu yok

Orijinalden alıntı: ar$op

led kısalar bana çok yetersiz kalıyor daha öncede yazdım. ölü bir hayvanın üstünden geçtim mesela sırf kısa led ler yüzünden. artık tecrübelendim tabi uzunlarla gidiyorum karşıdan araba gelmediği sürece yada. özellikle süratliyken çok fazla hissediliyor yetersizlik. servise gidip söyledim farların aslında normal olduğunu ancak biraz kaldırdıklarını söylediler. tabi kayda değer bir gelişme olmadı. yine gitmek lazım başka yolu yok

Aslında Forum da konuşulan konuların en nemlisi ve kayda değeri bu...

Tüm forum üyelerinin gelecek günlerde bu meseleyi takip ve dikkat etmeleri gerekir.
    Ben henüz aracı teslim almdım ama benim en önemli sorunum bu olacak, gece yolculuğunu uzun km.yapan biri olarak ve gece gitmeyi tercih eden olarak araç elime geçtiğinde konuyu enine boyuna ele alıcam, hep beraber de tartışmalıyız.

Eğer alışkanlığımıza ters ve eksik husus varsa bunu Seata iletmek ve sonucu almak zorundayız. Vak'a ciddi...

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.