Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.431
Cevap
357
Favori
2.705.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sert-aç

evet arkadaşlar bu gece aracımla guzel zevklı ve heyecanlı bır tur attım hız yapmayı ve agrasıf kullanmayı seven bırı degılım ancak aracımın sınırlarını ogrenmek adına baya bı zorladım ve cok keyıf aldım 170 e kadar cok rahat cıkıyor arac daha sonra bıraz bıraz hafıflıyor hızlanma ama gayett yeterli.. ilk resim kısa farlar ikinci resim ise uzun farlar acıkken cekıldı.cok iyi değil kalite ama umarım bı fıkır verır..benım ıcın gayet yeterli aydınlatma(aracım:1,6 tdı style led paket)
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

uzunlar gayet iyi ama kısalarda aydınlatma mesafesi bence kesinlikle yetersiz. yüksek sürat dar gidiş-gelişli yolda çok yorar ve tehlike arz eder. bence muhakkak sorulmalı ve mümkün olursa da ayarlatılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ar$op

led kısalar bana çok yetersiz kalıyor daha öncede yazdım. ölü bir hayvanın üstünden geçtim mesela sırf kısa led ler yüzünden. artık tecrübelendim tabi uzunlarla gidiyorum karşıdan araba gelmediği sürece yada. özellikle süratliyken çok fazla hissediliyor yetersizlik. servise gidip söyledim farların aslında normal olduğunu ancak biraz kaldırdıklarını söylediler. tabi kayda değer bir gelişme olmadı. yine gitmek lazım başka yolu yok

far yüksekliği ayarlanabiliyor yani. o halde muhakkak ayarlanmalı. daha önce de yazmıştım fabrika çıkışı çok kısa menzili aydınlatacak şekilde ayarlanıyor farlar. ben de bizzat xenonda sıkıntı yaşadım ama yükselttirdim ve acayip rahatladım. kesinlikle ihmal edilmemeli.

Orijinalden alıntı: feyzson

quote:

Orijinalden alıntı: ar$op

led kısalar bana çok yetersiz kalıyor daha öncede yazdım. ölü bir hayvanın üstünden geçtim mesela sırf kısa led ler yüzünden. artık tecrübelendim tabi uzunlarla gidiyorum karşıdan araba gelmediği sürece yada. özellikle süratliyken çok fazla hissediliyor yetersizlik. servise gidip söyledim farların aslında normal olduğunu ancak biraz kaldırdıklarını söylediler. tabi kayda değer bir gelişme olmadı. yine gitmek lazım başka yolu yok

far yüksekliği ayarlanabiliyor yani. o halde muhakkak ayarlanmalı. daha önce de yazmıştım fabrika çıkışı çok kısa menzili aydınlatacak şekilde ayarlanıyor farlar. ben de bizzat xenonda sıkıntı yaşadım ama yükselttirdim ve acayip rahatladım. kesinlikle ihmal edilmemeli.

Yükseltilir ama bu sefer karşıdan gelene vereceği rahasızlık ne olacak acaba? Led işine yeni gireceğimden bilgim yok klasik bildiklerimiz olsa zenon dahil yorum yapardım, Led ler sanırım daha keskin ki ayar yükselirse diğer Farlara oranla ne kadar artısı eksisi olur acaba?

• En iyi yöntem TÜV e gidip onların standart oranına göre test ettirmek ve fikir almak, yüksek ayar yaptırıp gitmek gerekir, kusur oranını tesbit için de bakarlarmı...
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Aslında 110 km hızla 30 saniye gidildiğinde otomatik yükseliyo farlar ama hız olarak yükseğe ayarlanmış şehiriçinde heryerde radar war artık. Bunun oluru 70-75 hız olmalıydı.

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Aslında 110 km hızla 30 saniye gidildiğinde otomatik yükseliyo farlar ama hız olarak yükseğe ayarlanmış şehiriçinde heryerde radar war artık. Bunun oluru 70-75 hız olmalıydı.

Bakalım ne olacak, can sıkıcı ve büyük sorun anlatılanlardan anladığım, inşaallah kimsenin başına bundan dolayı iş gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Bakalım ne olacak, can sıkıcı ve büyük sorun anlatılanlardan anladığım, inşaallah kimsenin başına bundan dolayı iş gelmez

Bilgi ekranında ayarı var mıdır ?

Orijinalden alıntı: ACG3

quote:

quote:

Bilgi ekranında ayarı var mıdır ?

Bende araç daha yok ama ayarı artık sürücüden uzak tutuyorlar ve standarta uygun fabrikasyon ayarlarla çıkıyordur, öünki far ayarını sürücüye bıraksalar düğme vs. biz en yükseğe alırız ayarı diye korkuyorlardır eski model her markada var.

• led farlar ayarlanıp biraz yükselse bile eminimki diğer araçların farlarından daha rahatsız edemez karşıdakini. karşımdan öyle arabalar geliyorki selektör yapmadan bi hal oluyorum uzunmu diye ama adamın uzunlarıyla kısası arasında çok fark yok.

bazen karşıdan başka bi Leon gelirken beni rahatsız etmiyor. yükseltilmesi lazım hız yapmaya korkuyoruz resmen. ben salı gününe hem depo sesi hem bu ledler için randevu aldım gidecem bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okn.Ky -- 20 Temmuz 2013; 2:40:42 >

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topalkartal

arkadaslar dogus merkezi aradım, sunroof lu araçların temini konusundaki sıkıntı devam ediyo. Kasım Aralık teslim dediler. olsun, sabredip bekliycez artık. bu arada bende dizel arac almayı düşünüyorum ve bu depo sesi benim için problem degil. iyice doldurmam olur biter. ki zaten depoyu fullemek pek benim harcım degil..

bu arada yıllık 15 bin km ortalamam olacak, bazen benzinliye kayıyorum sonra dizele geri donüyorum :) gel-git ler hic bitmiyor

Benzinli, Dizel gibi yakıyor desek 15 bin km.için Benzinli lazım. Ben dizel satan olarak Benzinliye geçtim yok, derseniz biraz daha para verip almalısınız.

5000 lira daha fark werip dizel aliyorsunuz ama bir FR sahibi olamiyorsunuz yazik size :)

napalim bizde dizelle idare ederiz hocam.
    ama daha bizim almamıza cok var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okn.Ky

led farlar ayarlanıp biraz yükselse bile eminimki diğer araçların farlarından daha rahatsız edemez karşıdakini. karşımdan öyle arabalar geliyorki selektör yapmadan bi hal oluyorum uzunmu diye ama adamın uzunlarıyla kısası arasında çok fark yok.

bazen karşıdan başka bi Leon gelirken beni rahatsız etmiyor. yükseltilmesi lazım hız yapmaya korkuyoruz resmen. ben salı gününe hem depo sesi hem bu ledler için randevu aldım gidecem bakalım ne olacak.

Depo sesini aldığınız günden berimi duyuyorsunuz yoksa sonradan mı oldu , birde araç kaç kmde ?

led farlar ayarlanıp biraz yükselse bile eminimki diğer araçların farlarından daha rahatsız edemez karşıdakini. karşımdan öyle arabalar geliyorki selektör yapmadan bi hal oluyorum uzunmu diye ama adamın uzunlarıyla kısası arasında çok fark yok.

Bu depo sesi için bir zahmet serwise gidin artık. Kaç sayfadır aynı konu dönüyo biri de demiyor ki serwise gideyim. Arabanın adını çıkarmayın ondan sonra Cruze gibi olmasın:)

Orijinalden alıntı: ACG3

quote:

Depo sesini aldığınız günden berimi duyuyorsunuz yoksa sonradan mı oldu , birde araç kaç kmde ?

aldığımız ilk günden beri var. 3200 kmde..

• quote:

quote:

Bu depo sesi için bir zahmet serwise gidin artık. Kaç sayfadır aynı konu dönüyo biri de demiyor ki serwise gideyim. Arabanın adını çıkarmayın ondan sonra Cruze gibi olmasın:)

:) salı günü gidecem inşallah bi çaresi bulunur. Cruze gibi olmaz bu ya okadarda değil

• bayılıyorum arkadaş bu arabaya

En iyi yöntem TÜV e gidip onların standart oranına göre test ettirmek ve fikir almak, yüksek ayar yaptırıp gitmek gerekir, kusur oranını tesbit için de bakarlarmı...

Araçların fabrika çıkış ayarları da trafikte göz almama ve muayenede sorun olmama üzerine yapılıyor, gelin görün ki burnunun dibini göremiyorsun.diyeceğim o ki tüv standartları teoriye dayalı, pratikte çok yetersiz kalır. Bence karşıdakini rahatsız etmeyecek şekilde yükseltip kullanmakta yarar var. Aksi takdirde can Sağlığı tehlikesi var Allah korusun..

• Şu depo sesi golf 7,passat,fluence,megane 3 te de var internet kullanıcı yorumlarına göre.Ortak nokta genelde dizellerde depo full iken geliyor olması.Sorunun çözümü için Renault yakıt deposu etrafına yalıtım yapmış,kullanıcıları bu şekilde sesin büyük oranda azaldığını bildirmişler.Vw müdahalede bulunmamış;bu sesin araç,çarpmalara karşı patlamasın yada alev almasın diye yapılan depo tasarımından dolayı olduğu gibi açıklamalarda bulunmuşlar :) :) Yani maksimum yapılacak şey yalıtım anlaşılan.Bilginize
    az basığımı zannediyorum ama farkına varmadan baya basılıyor anlık tüketime göre

şu sürüş profili(eco spor filan) yazılımsal bir şeyse eklenebilir mi style paketlere
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.