Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
58.431
Cevap
357
Favori
2.705.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kac sayfa gerilerde yptiran arkadaslarin fiyatlari var, 1400 tl.yaptirmis ark.var mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 Seat Leon FR -Beyaz-
    +FR plus paket
    +18" Alüminyum performance 30/1 jant
  • Kasko isinde cok incelik var ful der, muafiyeti fazla gosterir ucuza yapar, manevisi yoktur full der, vs.
    kasko da en onemlisi isi kasko yapilan Firma, sirkettir. Ful der ucuza yada pahaliya yapar kaza basa geldimi Full neymis anlamis oluruz. Taninmis sirketlerden sasmamali,

Orijinalden alıntı: selcuk_3277

Ya millet bizim arkadaş tdı dsg style alıcak araba gayet dolu ama park sensörü yok. Bu olayı nasıl çözer, doğuş biz yapamayız demiş. Yaptıran varmı, nerede ve nasıl

368 tl karsiliginda dogus takiyor.

Orijinalden alıntı: maydin02

biraz önce farkettiğim bir özellikği paylaşayım. belki bilenler vardır. ayna ayar düğmesinde L -0- R den başka iki taen daha simge var. L nin üstündeki aynaları kapatıyor. R nin üstündeki de sanırım ısıtma.

birde az önce bi hemşehrimde leon gördüm plakayıda fr almış çok şık duruyor. kazasız belasız.

görüdünüz araç beyaz fr + fr plus ise benim olma ihtimali oldukca yüksek =) fr 150
  • Peki FR paket benzinli FR'da bu ses sorunu varmı bir bilginiz varmı yoksa FR paket sahipleri bir açıklama yapabilirmi bu ses sorunu varmı? Bizde FR paket almayı düşünüyoruz fakat bu sorun kafamı biraz kurcaladı

Orijinalden alıntı: FolloFush

Peki FR paket benzinli FR'da bu ses sorunu varmı bir bilginiz varmı yoksa FR paket sahipleri bir açıklama yapabilirmi bu ses sorunu varmı? Bizde FR paket almayı düşünüyoruz fakat bu sorun kafamı biraz kurcaladı

ben 3. depoyu kullanıyorum hepsi şehir içi tüketimi denizlide öyle e5 falanda yok standart asfalt yani ve ben hiç duymadım depodan ses

Orijinalden alıntı: rachy

quote:

Orijinalden alıntı: maydin02

biraz önce farkettiğim bir özellikği paylaşayım. belki bilenler vardır. ayna ayar düğmesinde L -0- R den başka iki taen daha simge var. L nin üstündeki aynaları kapatıyor. R nin üstündeki de sanırım ısıtma.

birde az önce bi hemşehrimde leon gördüm plakayıda fr almış çok şık duruyor. kazasız belasız.

görüdünüz araç beyaz fr + fr plus ise benim olma ihtimali oldukca yüksek =) fr 150

Aynen hocam fr 150 sunrooflu. Güle güle binin bende etrafta gördükçe seviniyorum.

Bende ki ses bildiğiniz su damacanasının çalkalanma sesi. Depo doluyken sadece. Araç dizel otomatik.

Dün mtv yi yatırdım. 413.50 TL cik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydin02 -- 19 Temmuz 2013; 11:31:01 >

• @doğrucumustafa
    yakıt ortalamam 6,8 bana biraz daha düşer gibi geliyor ama hep şehir içi olduğundan ve ben biraz zorladığımdan böyle diye düşünüyorum

@maydin02
    ayrıca saolun hocam sizin aracınızda hayırlı olsun siz ne zaman teslim almıştınız? ve niye mtv yi siz ödediniz? birde bu sesle ilgili servisle görüştünüzmü acaba yani herhangi bir çözüm üreteceklermi ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_78119726/f_//tm.htm#78119902
    Çok kararsız kaldım. Birileri ikna etmeli beni. :)

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77
  • Ya Maslak doğuş bi sorun çıktığından takmıyoruz, araştırıyoruz dedi. Dışarıda da park sensörü takılırsa garanti bozulur diyorlar. Yokmu bi çare ne iş anlamadım

bir tek tampon da arka far temiz yol var mı o önemli
  • Benim arac fr 18 jant ses yok arkadaslar hic.yakit tuketimi konusundada arac 1000 km yi devirdi ve 4.7-4.9 arasi oynuyor sehirici tuketim menzil biraz daha dussun fotolari paylasicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf_aydin

En caylagindan forum uyesi olarak sormak istedigim soru su gerci belki baska baslik vardir ama ben hic denk gelmedim 1.4 tsi fr kirmizi sunroof+led paket aldik pazartesi teslim alicaz araci acaba kasko icin tahmini fiyatlar ne civarda olucaktir araclarini yeni alanlar bir yardimci olabilir mi bu konuda ?? Tesekkurler..

benim yaşım 26 ilk aracım ilk kaskom 06 plaka euroka 3100 e yaptırdım,trafik sigortası da 330 allianz tan.Dışarda en ucuz 2500 tl çıkmıştı benim adıma.Örneğin axa kasko için de sordum astra cosmo dizel e 2500,corolla elegant dizel e 3500,leon tdi dsg style a 4800 çıktı.Seat a fazla çıktı hep nedense.

Orijinalden alıntı: godhimself

quote:

Orijinalden alıntı: never_dgn

yakıt deposundan ses gelme olayını servise soran var mı? bu sorunun çözümü yok mu acaba? yakın zamanda ben de leon almayı düşünüyorum... bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar servise sorduktan sonra burada paylaşırlarsa bizde bilgilenmiş oluruz...

Ağırlıklı olarka dizellerde var sorun. Herkes yaşamıyor anladığım kadarıyla.
    Araç normal giderken duyamazsınız kolayına ama ara sokak, dur kalk varsa, inanılmaz rahatsız ediyor benimki..
    İsteyen olursa da dinletirim:)

Arada inanmayanlar çıkıyor benim aracımda yok diyorlar, bizde deli değiliz aldığımız arabayı kötüleyelim:)

Sonuç olarak satıştaki arkadaş Alalh Allah öyle birşey mi varmış arabada dedi.. Servis teknisyenleri konudan haberdar.
    Daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım, Doğuş'a bildirmişler şikayeti, Doğuş'ta stoktaki araçlar üzerinde test edecekmiş.
    Ama stoktaki araçlarda 15km gitmeye yetecek kadar yakıt olduğundan böyle bir sorunla karşılaşılmadı denecek.

Bunun üzerine ben üye olduğum bütün forumlara yazıcam, sonra olmadıklarıma olup yazıcam, sonra şikayet sitelerini gezicem sonra tüketici mahkemesine gidicem vs.
    İş uzun yani...

8 kademe yakıt gözüküyor göstergece, 6 kademe ve altında ses yok denecek gibi neredeyse. Çok ciddibir sallantıda duyuluyor ancak ama doluya yakınsa eyvah eyvah...
    Hatta gitmeye gerek bile yok, bağajı açın biraz sallayın alta doğru bastırıp damacanaların senfonisini dinleyin...

Alıntıları Göster
    Aynen ben de çok rahat duyuyorum depodan gelen sesi her kırmızı ışıkta fren yaptığımda,normal fren ile yavaşlayıp tekrar gaza basınca,yani yumuşak gaz fren hareketlerinde bile duyuyorum.Eski aracım astra h sedan dizelde asla böyle bir ses yoktu.Çok takılmıyorum ancak ingilizceye hakim bir arkadaş yabancı sitelerden araştırıp benzer bir şikayet var mı diye bizi bilgilendirse idi çok makbule geçerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wappocan -- 19 Temmuz 2013; 13:14:32 >

• Bu depodan ses işi, ne garip böyle. Sattığım araç Reno marka idi Dizellerde aynı sorun vardı, benzinlilerde yoktu
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.