|
-
-
hayırlısı olsun aracınız
kazasız belasız sürüşler.
kırmızı candır.
benzinli araçta yakıt filitresi değişimi yok diye biliyorum.
@lektonstar sizin aracında herzaman maşallahı var. nazar değmesin.
_____________________________ -
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Tüm arkadaşlarımızın araçları güzel maşallah. Allah kazadan beladan korusun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sizin araca bir kaç tatlı dokunuş çok iyi olurdu. Arkaya bi spoiler, siyah ayna kapakları, yan maşbiyeller, ön ek çok yakışır.
Benzinli araçlarda yakıt filtresi değişimi yok mu. Bilgisi olan var mı. Ben de hiç değiştirmedim de. Bir sorayım dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ankaralı -
Ben de hiç degistirmedim araç 200binde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Özel olarak talep ederseniz ya da bir problem varsa değişir ama periyodik olarak değişen bir parça değil. Ben de değişen hiç duymadım.
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ankaralı -
2016 leon aracımın sabah ısıtıcıyı açtım sol taraftan sıcak gelirken sağdan gelmiyor klimayı check de ettim ancak düzelmedi sebebi nedir ?

@lektonstar hocamın "Sizin araca bir kaç tatlı dokunuş çok iyi olurdu. Arkaya bi spoiler, yan maşbiyeller, ön ek çok yakışır." dediğini duyar gibiyim.
İyi ki varsın. İyi ki bu forumdasın.
Herkese selamlar.

Kışın gelmesi ile birlikte bizim Leonun sarkan izolatörü kedilere sığınak olmuş. Bu izalatör önceki Leonumuzda da sanırım ısı değişimleri sonucunda bu şekilde yuvalarından çıkıyordu.
Aşağıdaki bağlantıdaki ürünü buldum. Satıcı Ankara'da olduğu için yerinde deneyip almak mantıklı olur diye düşünüyorum.
Çalıştırmadan önce kaputa vurmaya devam...
www.hepsiburada.com
Seat Leon 5f 2013-2020 Motor Kaput Izolasyonu Fiyatıhttps://app.hb.biz/Oryvs0RDOmb8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurSim -- 1 Aralık 2025; 20:53:15 >_____________________________
-
-
Merhaba
Mesajınızı yeni gördüm. Sorunu çözebildiniz mi ?
Merhaba hocam yok çözemedim yani soldan gayet iyi sıcak geliyor ancak sağdan ılık geliyor
Sync aktif mi ?
Aktif hocam sanırım sağ alttaki motor dişli atlıyor olabilir mi ? Check de yaptım ama aynı
Mekanik bir sorunsa sensörler algılamayabilir. Umarım basit bir sorundur. Yoksa ön konsolun sökülmesi gerekebilir.
Benim de sıcakta takılı kalmıştı soğuk üflemiyordu. Servise gittim yazılımsal bir şey dediler alete bağlayıp yaptılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt