Şimdi Ara

Seat Leon 1.6 2006 araç alınırmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: one man one engine

Alınır neden alınmasın, motor 1.6 102 hp 148 nm torklu taş gibi lpg ye uyumlu motordur.Fiyatı iyi, kendisi sorunsuz, donanımda stylance veya sport up sa alınır.

Kmde ortalama ne kadar yakar donanım malzeme kalitesi nasildir

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Alınır neden alınmasın, motor 1.6 102 hp 148 nm torklu taş gibi lpg ye uyumlu motordur.Fiyatı iyi, kendisi sorunsuz, donanımda stylance veya sport up sa alınır.

Kmde ortalama ne kadar yakar donanım malzeme kalitesi nasildir

6-8-10 şeklinde yakar, lpg de 8-10-12 lt yakar...ş.içi ort, ş.arası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Haziran 2015; 23:43:18 >
  • Çok para istiyorlar ,neredeyse aynı piyasada Astra h alınır paşa paşa binilir.hem Astra h iç plastik kalitesi j kasadan bile iyi.her ne kadar telefonu koyacak yer bulamasamda 25-30 bandında alınabilecek en iyi araba.

• Ben bu kadar beklemiyordum. Uzun süre kullanma şansım oldu, stylance ve sunroof hariç en dolusuydu. Çok sportif bir oturumu var, konsol haricinde gayet iyi ve alınabilir bir model. Esp vb de var stylance'da. Aslında 2.0 TDI alıp çiplemek lazım

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ben bu kadar beklemiyordum. Uzun süre kullanma şansım oldu, stylance ve sunroof hariç en dolusuydu. Çok sportif bir oturumu var, konsol haricinde gayet iyi ve alınabilir bir model. Esp vb de var stylance'da. Aslında 2.0 TDI alıp çiplemek lazım

Her ne kadar iyi olsa da, temizi 34.000'den aşağı değil. Bu paraya 308 dizel almak daha mantıklı.

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Piyasa fiyatı ederinden pahalı ama uygun bulduysanız alınır.İc malzeme cok kaliteli degil ama sabah aksam konsol tokatlamiyorsunuz sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.