Şimdi Ara

1.6 Golf Alınırmı (2004-2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 1.6 midline-goal versiyonları 25-26 bin tl e alınmazmı lpg ile de uyumlu yakıtı nasıl bilmiyorum ama.

Birde fsi olanları var onlar bildiğim kadarıyla lpg ile uyumlu değil.

Normal 1.6 olanlar o modellere göre uygun değil mi 2005 felan 25-26 bine .

Herhangi bi kronik sıkıntısı varmı?...

Sonuçta bi Honda Toyota arabası da o aralıkta fiyatları

Son olarak birde plus versiyonları var onlar nasıl acaba .. alıp satarken sıkıntı yaşarmıyız ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.6 Golf Alınır mı? (2004-2006)

2004-2006 yılları arasında üretilen Volkswagen 1.6 Golf, uzun yıllardır popülerliğini koruyan bir otomobil modelidir. İşte bu model hakkında bilmeniz gerekenler:

Motor Özellikleri:

• 1.6 litrelik düz motora sahiptir.
    • 102 beygir güç ve 148 Nm tork üretir.
    • Ortalama yakıt tüketimi 6,5 litre/100 km'dir.

Donanım Seviyeleri:

• Trendline, Comfortline ve Highline olmak üzere üç farklı donanım seviyesi mevcuttur.
    • Midline adı verilen özel bir donanım paketi de sunulmaktadır.

Kullanıcı Yorumları:

• Kullanıcı yorumlarına göre, 1.6 Golf iyi bir sürüş deneyimi sunar.
    • Motoru yeterli güce sahiptir ve yakıt tüketimi makul seviyededir.
    • İç mekanı geniş ve rahattır.

Artılar:

• Güvenilir ve sağlam bir otomobildir.
    • Bakım maliyetleri nispeten düşüktür.
    • Alışveriş ve aile gezileri için yeterli bagaj alanına sahiptir.

Eksiler:

• Bazı kullanıcılar performansının biraz düşük olduğunu belirtmiştir.
    • Yol tutuşu, daha yeni modellere kıyasla daha az gelişmiştir.
    • Bazı modellerde kronik sorunlar olabilir.

Sonuç olarak, 1.6 Golf almayı düşünüyorsanız, güvenilirliği, düşük bakım maliyetleri ve geniş iç mekanı göz önünde bulundurmalısınız. Ancak performansın yetersiz kalabileceğini ve yol tutuşunun daha yeni modeller kadar iyi olmayabileceğini unutmamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

???????????
    Bulabilirsen al ama o paraya çok km yapmış kazalı değişenli olanları var genelde. Temizine 30 bin istiyorlar. Ben de bakıyorum bu araçlardan ama tercihim otomatik.
  • quote:

???????????
    golf v ise söylediğin kuzenimde var pek kullanmıyor kapıda sürekli 2006 model araç hala temiz pek sorun çıkartmıyor benzin çok harcadığını söylüyor ama aşırı cimri bir insanın çoktan anladğı ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

golf v ise söylediğin kuzenimde var pek kullanmıyor kapıda sürekli 2006 model araç hala temiz pek sorun çıkartmıyor benzin çok harcadığını söylüyor ama aşırı cimri bir insanın çoktan anladğı ne olabilir

Alıntıları Göster
    Lpg ile kullanacaksan düşünülebilir.Sadece benzinde biraz üzer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

Aracı mı övdünüz,kuzeninizi mi gömdünüz belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Lpg ile kullanacaksan düşünülebilir.Sadece benzinde biraz üzer..

Alıntıları Göster
    lpg ile düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar bu 1.6 midline-goal versiyonları 25-26 bin tl e alınmazmı lpg ile de uyumlu yakıtı nasıl bilmiyorum ama.

Son olarak birde plus versiyonları var onlar nasıl acaba .. alıp satarken sıkıntı yaşarmıyız ?

Hocam benim araçtan bahsediyorsun.2004 1.6 golf lpgli...Lpg uyumu gayet başarılı; 100 km'de 10 litre yakıyor yani 250 kuruş falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Arkadaşlar bu 1.6 midline-goal versiyonları 25-26 bin tl e alınmazmı lpg ile de uyumlu yakıtı nasıl bilmiyorum ama.

Hocam benim araçtan bahsediyorsun.2004 1.6 golf lpgli...Lpg uyumu gayet başarılı; 100 km'de 10 litre yakıyor yani 250 kuruş falan.
    Lpg ile iyi bir tercih olur hocam. Bulabilirseniz bütçeyi biraz daha arttırıp goal serisi almaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Lpg ile iyi bir tercih olur hocam. Bulabilirseniz bütçeyi biraz daha arttırıp goal serisi almaya çalışın.

Alıntıları Göster
    Eşimde 2004 Model Golf V Primeline 102 Hp'lik (hitler motor) var. Sorunsuz, kaliteli, güvenli bir araba. Bizdeki benzinli biraz fazla yakıyor Lpg takıldığında şehir içi 25 kuruşa iner gibi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Son derece memnunuz. Zaten teyzemden aldık. 2004 den beri bakım hariç servise gitmedi öyle söyleyim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Eşimde 2004 Model Golf V Primeline 102 Hp'lik (hitler motor) var. Sorunsuz, kaliteli, güvenli bir araba. Bizdeki benzinli biraz fazla yakıyor Lpg takıldığında şehir içi 25 kuruşa iner gibi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Son derece memnunuz. Zaten teyzemden aldık. 2004 den beri bakım hariç servise gitmedi öyle söyleyim size.

Alıntıları Göster
    Benzin üzer (fsi motorlar için) lpg takıntınız yoksa şöyle temiz comfortline, goal v.s gibi donanımlıları alınır paşa paşa da binilir. Tabi bu "temiz" dediğimiz araçlar 29-30 binlere kadar çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Benzin üzer (fsi motorlar için) lpg takıntınız yoksa şöyle temiz comfortline, goal v.s gibi donanımlıları alınır paşa paşa da binilir. Tabi bu "temiz" dediğimiz araçlar 29-30 binlere kadar çıkar

Alıntıları Göster
    2004-2005 model fsi motorlarda türkiyedeki benzin kalitesi ile uyum sorunu olduğunu ve sürekli arıza verdiğini yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim, 2006 modellrden itibaren bu sorun çözülmüş, otomatik klimadan tıkırtı şeklinde hafif bi ses geldiğini de duydum, onun haricinde sorunsuz bi araç fakat temizine 30 tl civarı satıyolar

• quote:

bu hitler motor dediğiniz acaba normal 5 ileri olanlar değilmi fsi değil yani çünkü fsi ları düşünmüyorum ben
  • quote:

kronik bir sıkıntısı varmı acaba ?
  • quote:

quote:

bu hitler motor dediğiniz acaba normal 5 ileri olanlar değilmi fsi değil yani çünkü fsi ları düşünmüyorum ben

Alıntıları Göster
    quote:

Hitler motor dediğim 5 ileri olan 1.6 102 hp olan motor. Volkswagen bu motoru 1998 den 2012 ye kadar kullandı. Lpg sorunsuz takılabiliyor, zaten motorun kendiside uzun ömürlü sorunsuz bir motor. Ben kendimde 2006-2012 arası fsi motor jetta kullandım. Lpg takılıyor aslında ama sorunlu ve pahalı olduğu söyleniyor Fsi motora. Ben taktırmamıştım, arabam çok temiz olmasına rağmen sırf lpg takılması biraz sorunlu diye uzun sürede satmıştım.

Yardımcı olabileceğim bir konu varsa beklerim sorularınızı

• quote:

quote:

Hitler motor dediğim 5 ileri olan 1.6 102 hp olan motor. Volkswagen bu motoru 1998 den 2012 ye kadar kullandı. Lpg sorunsuz takılabiliyor, zaten motorun kendiside uzun ömürlü sorunsuz bir motor. Ben kendimde 2006-2012 arası fsi motor jetta kullandım. Lpg takılıyor aslında ama sorunlu ve pahalı olduğu söyleniyor Fsi motora. Ben taktırmamıştım, arabam çok temiz olmasına rağmen sırf lpg takılması biraz sorunlu diye uzun sürede satmıştım.

Yardımcı olabileceğim bir konu varsa beklerim sorularınızı

Alıntıları Göster
    quote:

Eşimin Golf'ünü (1.6 Mpi motor olan) teyzemden aldık 5-6 ay önce. Teyzem 2004'de 0 km olarak almıştı. Rutin bakımlar harici servise bir kere bile arızadan dolayı gitmedi Golf 2004'de 0 km olarak alındığından beri.

Ben kendim 2006-2012 arası Fsi motor Jetta kullandım. Benim Jetta'da 6 yıl boyunca 1 kere bile arıza çıkarmadı servise gitmedi rutin kontroller haricinde.

Yani bu 2 araç bir kere bile arıza çıkarmadı. O yüzden bende imkanım olduğunda sattım yine Volkswagen aldım. Alacağınız arabanın evveliyatını biliyorsanız, en azından servisten kontrol ettirip alırsanız uzun yıllar sorunsuzca ve güvenle binebilirsiniz. Sağlam arabalardır, sorunsuz arabalardır.

Öneri olarak imkanınız varsa, Goal veya Comfortline donanımlı almanızı öneririm.

• quote:

quote:

Eşimin Golf'ünü (1.6 Mpi motor olan) teyzemden aldık 5-6 ay önce. Teyzem 2004'de 0 km olarak almıştı. Rutin bakımlar harici servise bir kere bile arızadan dolayı gitmedi Golf 2004'de 0 km olarak alındığından beri.

Ben kendim 2006-2012 arası Fsi motor Jetta kullandım. Benim Jetta'da 6 yıl boyunca 1 kere bile arıza çıkarmadı servise gitmedi rutin kontroller haricinde.

Yani bu 2 araç bir kere bile arıza çıkarmadı. O yüzden bende imkanım olduğunda sattım yine Volkswagen aldım. Alacağınız arabanın evveliyatını biliyorsanız, en azından servisten kontrol ettirip alırsanız uzun yıllar sorunsuzca ve güvenle binebilirsiniz. Sağlam arabalardır, sorunsuz arabalardır.

Öneri olarak imkanınız varsa, Goal veya Comfortline donanımlı almanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    GOLF 5 SPORTLINE DÜŞÜNÜYORUM . DİĞER DONANIMLARA GÖRE FARKI NEDİR ACABA (+ LARI , - LERİ) ?
    YAKIT TÜKETİMİ FELAN AYNIDIR SANIRIM MOTORDA DEĞİŞİKLİK olduĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
  • quote:

GOLF 5 SPORTLINE DÜŞÜNÜYORUM . DİĞER DONANIMLARA GÖRE FARKI NEDİR ACABA (+ LARI , - LERİ) ?
    YAKIT TÜKETİMİ FELAN AYNIDIR SANIRIM MOTORDA DEĞİŞİKLİK olduĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
    Sayın Arkadaşlar,

2006 1,6 otomatik golf middline tüplü almış bulunmaktayım, 2 gün oluyor aldığım söylemesi ayıp 27500TL'ye aldım,
    Araçta komple yüzeysel boya var, tavan dahil, kapı içlerinde direklerde orjinal boya, orjinal etiketler hepsi duruyor,
    Expertize soktum aracı pazarlığı bitirmeden önce, expertizdeki arkadaş Adapazarlı çıktı acaip ilgilendi, heryerini didik etti arabanın, ufak tefek bakım işleri içeren bir liste verdi elime, abi seni yolda bırakmayacak şeyler ama yeni araba aldığında bu bakımları yapki soran olursa cevaplaya bilesin dedi,
    Eyvallah didiiiim vurdum kendimi Bağcılardan Adapazarı'na doğru yola,
    17" jantları var, hep heves etmiştim, almamdaki %40'lık etken bu oldu...

istanbuldan Adapazarına dönerken 28kuruş yaktım, şimdi yine fulledim şehir içi hesabını çıkartacağım...
    çok tok güzel bir gidişi var maşallah...
    inşallah daha güzelleri sizin olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: cakau

Sayın Arkadaşlar,

2006 1,6 otomatik golf middline tüplü almış bulunmaktayım, 2 gün oluyor aldığım söylemesi ayıp 27500TL'ye aldım,
    Araçta komple yüzeysel boya var, tavan dahil, kapı içlerinde direklerde orjinal boya, orjinal etiketler hepsi duruyor,
    Expertize soktum aracı pazarlığı bitirmeden önce, expertizdeki arkadaş Adapazarlı çıktı acaip ilgilendi, heryerini didik etti arabanın, ufak tefek bakım işleri içeren bir liste verdi elime, abi seni yolda bırakmayacak şeyler ama yeni araba aldığında bu bakımları yapki soran olursa cevaplaya bilesin dedi,
    Eyvallah didiiiim vurdum kendimi Bağcılardan Adapazarı'na doğru yola,
    17" jantları var, hep heves etmiştim, almamdaki %40'lık etken bu oldu...

istanbuldan Adapazarına dönerken 28kuruş yaktım, şimdi yine fulledim şehir içi hesabını çıkartacağım...
    çok tok güzel bir gidişi var maşallah...
    inşallah daha güzelleri sizin olur..

Alıntıları Göster
    golf ün 0 ı da dahil alınmamalı cok fazla fiyat cekiyorlar. parasının arabası değil. çok yakıyor ve gitmiyor bahsettiğiniz model.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.