Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 TSI vs Citroen DS3 1.6 156bg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta icinde ilk sifir araba siparisimi verecegim sanirim. Iki araba arasinda kaldim. Cok farkli segmentte iki araba oldugunu biliyorum fakat yine de degerli fikrinizi almak istedim..

Tasarim ve konfor olarak Citroen DS3 cok hosuma gitti fakat cok dikkat cekmesi acisindan Istanbul'da kullanim zorlugu yasar miyim bilmiyorum. Daha once bu tip bir araba kullanmadim.

Leon da zaten bilindik Leon. DS3 e gore artisi, daha oturakli ve C sinifi olmasi, tasarim acisindan da cok hos. DS3'un artisi ise hem gorsel olarak cok farkli, hem de motoru hakkinda cok iyi seyler yazilmis; 156hp.

Acikcasi iki arabayi da begeniyorum. Ilk sifir arabam olacak. DS3 almam konusunda beni ikna edebilecek biri varsa yazsin, yoksa Leon'a kayacagim sanirim :)

Simdiden tesekkurler.

• Ds3 bnce ama bi sorun var sanırsam süspansiyonları iyi degildi ds3 ün
  • Ds3 bu sıralar Bursa'da çokça gördüğüm bir araç. Bir denk geliyor bu araba güzelmiş diyorum başka bir zaman denk geliyor bu arabada birseyler eksik diyorum. Yani tam anlamıyla beğendiğim söylenemez.
    Seninde kafanda bir yandada leon olduguna göre tam olarak ds3e kaymış sayılmazsin :)

Alternatif olarak ikinci el cooper s düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Ds3 bu sıralar Bursa'da çokça gördüğüm bir araç. Bir denk geliyor bu araba güzelmiş diyorum başka bir zaman denk geliyor bu arabada birseyler eksik diyorum. Yani tam anlamıyla beğendiğim söylenemez.
    Seninde kafanda bir yandada leon olduguna göre tam olarak ds3e kaymış sayılmazsin :)

Alternatif olarak ikinci el cooper s düşünebilirsin

aslinda ds3'ten tek cekincem saga sola rahat koyamam gibi geliyor sokak aralarinda falan. cok dikkat cekiyor cunku..

leon o bakimdan biraz daha gozun aliskin oldugu bir model. bu yuzden leon diger alternatif :)

Seat leon dan sıkıldık artık toplum olarak :)

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

Bence Ds3 süper olmuş.

Seat leon dan sıkıldık artık toplum olarak :)

207 RC ve ya GT de düşünebilirsin
    Leon'un alınabilecek tek modeli ise bana göre 2.0 TDI FR.
    Madem Seat dedik,yerinizde olsam DS3 ile İbiza Cupra arasında gider gelirdim.Leon'a göre çok daha dikkat çekici,performanslı ve dolu bir araç.
    Daha Fazla Göster
  • bence hiçbiri. yeni astraya da bakın derim. hem ds3 sirocco gibi konsept otomobili gibi görünüyor hem de C segmenti bir araç.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.