Şimdi Ara

Jetta 1.6 TDI otm. - Egea Cross 1.6 otm. - Duster 1.3 otm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 1.000.000 TL bütçem var. 3 araç arasında kaldım. Araçlar sırasıyla şu şekilde;

1. 2015 model full hatasız otm. 1.6 TDI Jetta 950.000 TL,
    2. 2022 model full hatasız otm. 1.6 Egea Cross 1.000.000 TL,
    3. 2022 model full hatasız otm. 1.3 Duster 1.000.000 TL.

Aslında almak istediğim araç Jetta ancak mantık çerçevesinde hangi seçimi yapmalıyım? Araçların iyi kötü özellikleri nedir vesaire çeşitli insanların yorumlarıyla fikir almak isterim.🤚

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Duster kullandım inanılmaz hoşuma gitti motor çok canlı şanzıman muhteşem vites geçişleri çift kavrama mükemmel açıkçası tam bir f/p aracı aşırı memnun kalmıştım ve performansı inanılmaz 150 beygir yeni nesil benzinli turbo motor un peşine gitmek çok zor

Ama sürekli uzun yol yapıyorsanız dizel tercih edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jetta

şekli şemali diğerlerine göre güzel motoru ww motoru bakımını yaparsan bozulmaz diğerlerinde kalitelidir ama bozulursa masrafı büyük diğerlerinden çok yakar çok kaçar

egea cross

egea olsa anlardım ama cross egea kadar satmıyor piyasası egea kadar hızlı olmayabilir egea dersen altın gibi yarın ilana koy satarsın al satı hızlı fiat sonuçta çok bir şey beklememek lazım parça usta çok çok hor kullanmazsan üzmez üzsede masrafı diğerlerine göre az olur

duster

aile arabası suv tarzına daha uygun sürüşü daha iyi jetta ile arasında dağlar kadar fark var eğer aile büyükse duster ile ticari arasında kalınıyor aile çok büyükse ve eşya taşınıyosa ticariye yönelsin yoksa duster iyidir yeterlidir

• Duster en mantıklısı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.5 DCI Duster bulursan onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.