Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
24.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zad1986

Ayrıca Auris ,ikisi arasında olmak şartıyla, bence daha şık....

Katılıyorum. Ayrıca canlı olarak incelemedim ama fotolardan gördüğüm kadarı ile aurisin içi daha kaliteli ve elegant duruyor. Seattan tam anlamıyla bir basitlik ve adilik akıyor.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test

Bu leon'un iç tasarımını beğenenler , auris'e söve söve bi hal olmuştu.

Ben mi yanlış görüyorum , ya da seçemiyormuyum , bu iki aracın iç tasarımları benzer değil mi ? İkisinin de ön konsol diklemesine duruyor ve itici bi duruş. Ben bu iki aracında iç mekanına alışamadım.

ama şöyle bir durum var. leonun fotoğrafı gündüz çekilmiş aurisin gece. bu yüzden daha iyi duruyor auris. leonun gece çekilmiş fotoğrafı ile kıyaslasak çok daha iyi olur!

edit: zad1986 ya cevap olarak yazıcaktım yanlışlıkla senin mesajına alıntı yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 20 Nisan 2013; 19:47:23 >

• Muharrem eline emeğine sağlık kardeşim. Gene güzel bir test olmuş. Konsol anlamında ben de yapılan olumsuz eleştirilere katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Bu leon'un iç tasarımını beğenenler , auris'e söve söve bi hal olmuştu.

Ben mi yanlış görüyorum , ya da seçemiyormuyum , bu iki aracın iç tasarımları benzer değil mi ? İkisinin de ön konsol diklemesine duruyor ve itici bi duruş. Ben bu iki aracında iç mekanına alışamadım.

Auris'in foto profesyonel çekim birazda olsa göz zevkini etkiyor

• güzel incelemede milletin dizel sevgisi olmasaydı haziranda alırdım.
  • test yapılıyorsa kı testın mantıgı bence aracı her turlu denemektır ara hızlanmadır anı frendır vırajda zorlamaktır bmw ve bu testınızı ızledım aracı bagırtmıssınız bıde satış temsılcısını bılgılendırmıssınız :)( satış temsılcısını sankı yoldan cevırıp işe almışlar araba dıyınce o ne der gıbı bakıyor).yınede saolun azda olsa bılgılenmıs olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 21 Nisan 2013; 0:53:28 >

Orijinalden alıntı: hard_hacker

test yapılıyorsa kı testın mantıgı bence aracı her turlu denemektır ara hızlanmadır anı frendır vırajda zorlamaktır bmw ve bu testınızı ızledım aracı bagırtmıssınız bıde satış temsılcısını bılgılendırmıssınız :)( satış temsılcısını sankı yoldan cevırıp işe almışlar araba dıyınce o ne der gıbı bakıyor).yınede saolun azda olsa bılgılenmıs olduk

Saolun hocam ben bir aracı alırken sonradan süpriz yaşamamak için bu tür durumlara dikkat ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Şükür pilotajdan yana da sıkıntımız yok

• kaç leon veya seat kullanan yeni leonu eskisinden daha çok beğenir ?
    hiç kullandım inceledim ettim demiyorum
    daha geçen hafta ilk kez içine oturdum
    bi müşterim 0km fr almış , merak ettim incelemek istedim
    içine oturdum
    nerede leon daki altea daki etli direksiyon nerede bundaki bisiklet direksiyonu
    direksiyona oturduğum anda ilk dikkatimi çeken oldu
    onun dışında aman aman fark göremedim
    kasa ise eskisine göre sönük
    zaten eskisinden daha iyi ne olabilirki ?
    1.leon 2.astra
  • Dün seat kocaeli bayisine gittim. Ben daha bilgiliyim. Bagımsız süspansiyonu sordum. Bi şok oldu sonra bagımsız süspansiyon yok sanırsam fakat daha yeni daha iyisini mutlaka koymuşlardır gibisine bi yanıt aldım. ( tatmin etmedi ) çok ilgisizler demek para kazanıyorlar. İndirimde ısrarcı olunuz :))

@muharrem.05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inque -- 23 Eylül 2014; 16:44:31 >
  • Turbo destekli bi aracı sakın soğukken sıkıştırmayın özelliklede benzinliyse,turbo dediğimiz sistem basit bi sistem değil,eğer soğukken arabayı zorlarsanız,araba yağ tüketimini artırır,motor ısınmadığı için parçaların aşınma ömrü kısalır

ya ingilizce okuyup ti es ay

Ya da turkce okuyup te se i diyeceksiniz

Ti si ay nedir abi em pe 3 der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 17 Haziran 2015; 22:05:52 >

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

orta konsola tekme atasım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.