Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
24.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sene 2013 olmuş konsol yapmayı öğrenememişler, eski kasanın makyajsız halide berbattı
  •  Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test

Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test

Bu leon'un iç tasarımını beğenenler , auris'e söve söve bi hal olmuştu.

Ben mi yanlış görüyorum , ya da seçemiyormuyum , bu iki aracın iç tasarımları benzer değil mi ? İkisinin de ön konsol diklemesine duruyor ve itici bi duruş. Ben bu iki aracında iç mekanına alışamadım.

• İci iğrenç aslında degil cogu kısı Burda laf atıyorda trafikteki cogu araç bundan kötü

Ama dış güzelliğe uymamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Ben mi yanlış görüyorum , ya da seçemiyormuyum , bu iki aracın iç tasarımları benzer değil mi ? İkisinin de ön konsol diklemesine duruyor ve itici bi duruş. Ben bu iki aracında iç mekanına alışamadım.

Aurisin iç mekanı öyle ahım şahım olmasa da leonun ki gerçekten berbat. Özellikle klima kumandalarının altında 5. kalite en dandik plastikle kapatılmış bölüm eski reno 12 ve toroslardaki isteyen sonradan radyo-kaset çalar taksın diye takılan plastik kapakları hatırlattı.

• Konsol vasat.
  • Gecenlerde bagdat caddesinde gordum beyaz yeni leon; ilk forumda fotograflarini gordugumde sitem ettigimi hatirliyorum, bu nebicim tasarim diye, ancak caddede gordukten sonra cidden pisman oldum. bence tasarim olarak harika.

beyaz alinir, cam tavan+ siyah 17 istege gore 18 jant, tatli bi yay ile nokta olur bu arac. dis gorunumu icin konusuyorum, bence gayet yakisikli.eski kasayi aratmayacak
  • Vites değiştirme hareketlerine hastayım Muharrem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Vites değiştirme hareketlerine hastayım Muharrem

Ne gibi üstadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Ne gibi üstadım

Şekil yapıyorsun değiştirirken,gerçi sen farkında değilsin kullanırken,izlerken dikkatimi çekti

• quote:

quote:

quote:

Ne gibi üstadım

Şekil yapıyorsun değiştirirken,gerçi sen farkında değilsin kullanırken,izlerken dikkatimi çekti

Uzun süredir kullandığım için olabilir hocam Şimdi bende baktım vitesi atıyorum ama elim konsola doğru hala hareket halinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gibi üstadım

Uzun süredir kullandığım için olabilir hocam Şimdi bende baktım vitesi atıyorum ama elim konsola doğru hala hareket halinde

Helal sana yakışır kardeşim

• Beyler incelemenin kameramanlığını yapan kişi olarak; birkaç kişinin kafasına takılan ön sağ koltukta oturan adamın neden sık konuşmadığı.
    muharrem sağ olsun seat'daki müşteri temsilcisi ile öyle verimli konuştu ki test aracı olmamasına rağmen. Servis müdürünün kullanımına verilen araç ile test sürüşüne çıktık. O adam da servis müdürüymüş; tepeden inme bir emir ile bizle teste çıkmak pek hoşuna gitmedi sanırım ondan fazla sesi çıkmadı adamın. Ama sağolsun sayesinde test yapabildik.
    Golf 7 testi de yapacaktık fakat test aracı yoktu; bekledik oyalandık ama gelmedi. Müşteri temsilcisi Tuğçe Hanım 'dan sözünü aldık. Gelmeden 1 saat önce arayacağız onu da test edeceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Beyler incelemenin kameramanlığını yapan kişi olarak; birkaç kişinin kafasına takılan ön sağ koltukta oturan adamın neden sık konuşmadığı.
    muharrem sağ olsun seat'daki müşteri temsilcisi ile öyle verimli konuştu ki test aracı olmamasına rağmen. Servis müdürünün kullanımına verilen araç ile test sürüşüne çıktık. O adam da servis müdürüymüş; tepeden inme bir emir ile bizle teste çıkmak pek hoşuna gitmedi sanırım ondan fazla sesi çıkmadı adamın. Ama sağolsun sayesinde test yapabildik.
    Golf 7 testi de yapacaktık fakat test aracı yoktu; bekledik oyalandık ama gelmedi. Müşteri temsilcisi Tuğçe Hanım 'dan sözünü aldık. Gelmeden 1 saat önce arayacağız onu da test edeceğiz :)

Tatli dil tecrubem ve yapmis oldugum bir suru teste borcluyum buni abi

Birazda benim yavru tosunu zorladik ama uzun soluklu test olmadi yol bitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gibi üstadım

Helal sana yakışır kardeşim

Saolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

ben beğenmedim. ikisine de sövüyorumaurisin konsolu bile leondan daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Beyler incelemenin kameramanlığını yapan kişi olarak; birkaç kişinin kafasına takılan ön sağ koltukta oturan adamın neden sık konuşmadığı.

Tatli dil tecrubem ve yapmis oldugum bir suru teste borcluyum buni abi

Birazda benim yavru tosunu zorladik ama uzun soluklu test olmadi yol bitti

muharrem bende dikkat etmemiştim vitesi nasıl atıosun la sen öyle :)

• Eski kasa 1.6 dizel otomatik olanı oldukça uygun fiyata gitti.
  • hacı benzinli arabada turbo boşluğu yok diyorsun e olsada sen anlamazsın zaten benzinli bu, maşallah 9.4 yakıt tüketimi de süper miş eğer o km değilse, her şeyi anladım da galerinin çaycısıyla neden teste çıktınız. adam mal mal oturuyor insan arabadan yeni teknolojiden bahseder biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 20 Nisan 2013; 1:51:36 >
  • Konsol berbat hızlanma iyi gibi ancak sürüş çok kısa olmuş yol tutuş namına testlik hiçbir şey yok neredeyse ayrıca direksiyonda atari oynuyorsunuz sandım bir an o kadar tuşa bastınız ki.espri yapıyorum emeğinize sağlık paylaştığınız için teşekkür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler ancak iç tasarımı pek beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.