Şimdi Ara

seat leon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarr öncelikle formda yeniyimm sorunlarımı tüm arkadaaşlarla nerden nasıll yazıp paylaşacağımmm.benim borununm seat leon 1.6 stylance 2006 model yeni aldım.aracımın aynaları katlanmıyorr.kumandasından 4 cam otomatik inip kaldırabiliyorum,aracın içerisinden manuel ayna ayarlarındann aynaları katlayabiliyorum fakat dışarı çıkıp kumandadan kapatamıyorum uzun süre basmayı denedim olmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

forumdan bu araçtan kullanan birine pm atmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil0640

arkadaşlarr öncelikle formda yeniyimm sorunlarımı tüm arkadaaşlarla nerden nasıll yazıp paylaşacağımmm.benim borununm seat leon 1.6 stylance 2006 model yeni aldım.aracımın aynaları katlanmıyorr.kumandasından 4 cam otomatik inip kaldırabiliyorum,aracın içerisinden manuel ayna ayarlarındann aynaları katlayabiliyorum fakat dışarı çıkıp kumandadan kapatamıyorum uzun süre basmayı denedim olmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Sadece içerden katlanabiliyor aynalar. Kumandadan ayarlanmıyor
    İntel C2D E6750| Abit ip35-E | 2*1GB Kingston | Sparkle 8800GTS 320mb | Samsung 226BW | Seagate 320Gb | Asus Drw18 | Thermaltake Va7000 shark | Collermaster 600W | Logitech Mx3000 | Logitech X540 5+1 | Skystar 2 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali21

quote:

Orijinalden alıntı: asil0640

arkadaşlarr öncelikle formda yeniyimm sorunlarımı tüm arkadaaşlarla nerden nasıll yazıp paylaşacağımmm.benim borununm seat leon 1.6 stylance 2006 model yeni aldım.aracımın aynaları katlanmıyorr.kumandasından 4 cam otomatik inip kaldırabiliyorum,aracın içerisinden manuel ayna ayarlarındann aynaları katlayabiliyorum fakat dışarı çıkıp kumandadan kapatamıyorum uzun süre basmayı denedim olmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Alıntıları Göster

Kardeşim bu özellik stylance lerdemi yok aceba arkadaşımda 2006 sport up var onunki oluyormuşşş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    11 yıl önce açıldı
    YENİ SEAT LEON ST (Stationwagon)
    12 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.