Şimdi Ara

==== SEAT ibiza sc 1.2 tsi 105 hp kullanicilari ====

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar, konuyu acmamdaki amac bu araci bu motor ile kullanan arkadaslarin fikirlerine basvurmak dogrultusunda araci almak..

1- performansi ( hizlanmasi vs)
    2- yakit tuketimi ( anlik degil aldiginizdan bugune kadar total deki ortalama tuketiminiz)
    3- yokuslarda geri kacma???
    4- yol tutusu ve surus keyfi
    5- 1.2 olmasinin dez avantaji ???
    6- esp eksikliginin hissedilmesi ???
    7- motor sesi???

• 1-performans 2000 cc gibi bunda 175 tork olmasının etkisi çok büyük
    2-ben sürekli ş.içi kısa mesafe bol ışık dur-kalklı trafikte kullanıyorum 8 lt ortalamam motor soğukken vede
    3-sorun yaşamadım
    4-arabada konfor süspansiyonları var haliyle yumuşak yayla çözülebilir eğer spor kullanacaksanız
    5-dezavantajı bence yok vergiside düşük yakıtı düşük
    6-üst devirlerde turbodan kaynaklı güzel bi homurtu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekol25

1-performans 2000 cc gibi bunda 175 tork olmasının etkisi çok büyük
    2-ben sürekli ş.içi kısa mesafe bol ışık dur-kalklı trafikte kullanıyorum 8 lt ortalamam motor soğukken vede
    3-sorun yaşamadım
    4-arabada konfor süspansiyonları var haliyle yumuşak yayla çözülebilir eğer spor kullanacaksanız
    5-dezavantajı bence yok vergiside düşük yakıtı düşük
    6-üst devirlerde turbodan kaynaklı güzel bi homurtu
    Başka bu aracı kullanan yok mu acaba bende aynı modeli almayı dusunuyorum da kararsız kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Başka bu aracı kullanan yok mu acaba bende aynı modeli almayı dusunuyorum da kararsız kaldım...

üstad bu paraya bundan iyisi yok bu sınıfta sırf şanzıman için bile alınır motor,donanım zaten çok iyi vede euroncaptan 5 yıldızı var bence sınıfında en iyi araç
  • quote:

quote:

üstad bu paraya bundan iyisi yok bu sınıfta sırf şanzıman için bile alınır motor,donanım zaten çok iyi vede euroncaptan 5 yıldızı var bence sınıfında en iyi araç

Alıntıları Göster
    evet içi dolu , motor iyide dizel almayı düşünüyordum polo onunda içi boş.Bir de seat için kaçmıyor ,kıvrak değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum test etmek lazım belkide bu konuda ne diyorsunuz? 2011 modelse kaça aldınız aracı bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

evet içi dolu , motor iyide dizel almayı düşünüyordum polo onunda içi boş.Bir de seat için kaçmıyor ,kıvrak değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum test etmek lazım belkide bu konuda ne diyorsunuz? 2011 modelse kaça aldınız aracı bu arada ?

Alıntıları Göster
    ben ocakta 34.350 ye aldım. Arabada oldukça kıvrak sonuçta b sınıfı
  • quote:

Alıntıları Göster
    arac ncapttan 5 yildiz almis ama 6 hava yastigi ve esp paketli modeli almis, burda satilanlar 2 hava yastikli ve esp paketi olmayan modeller...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 TSI 122 HP Golf
    17 yıl önce açıldı
    Seat Leon 1.4 Tsi 140 Hp Test
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

manual mi otomatik mi aldiniz o fiyata hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

manual mi otomatik mi aldiniz o fiyata hocam?

ikiside değil dsg:)
  • quote:

Kaçmama gibi birşey olamaz bence tabii sizin araçtan beklentinize bağlı. Bence oldukça atak, performanslı ve sabredebilene de az yaktıran bir araç.
  • quote:

Dizel almayı düşünüyorsanız benzinli niye bakıyorsunuz? Dizel POLO daha mantıklı gözüküyor.Güçleri birbirine yakındır tahminimce.TSİ benzinli 105bg 175 tork. Polo dizel 90bg 220tork.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Dizel almayı düşünüyorsanız benzinli niye bakıyorsunuz? Dizel POLO daha mantıklı gözüküyor.Güçleri birbirine yakındır tahminimce.TSİ benzinli 105bg 175 tork. Polo dizel 90bg 220tork.

e zaten söyledim polonun içi boş fakat dizel ,boş + boş bomboş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

e zaten söyledim polonun içi boş fakat dizel ,boş + boş bomboş :D

Alıntıları Göster
    bende alırken polo dizeli düşündüm ama arada 7-8 bin tl fark var vede boşline hesapladım o parayı 6-7 senede çıkaracak 6-7 seneye kim öle kim kala bence gereksiz

• quote:

bende alırken polo dizeli düşündüm ama arada 7-8 bin tl fark var vede boşline hesapladım o parayı 6-7 senede çıkaracak 6-7 seneye kim öle kim kala bence gereksiz

Alıntıları Göster
    satarkende 4-5 bin tl pahaliya satilacak ama :) onu unuttuyosunuz bu arada konu bayaaa sapmis ,,, elinize saglik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

satarkende 4-5 bin tl pahaliya satilacak ama :) onu unuttuyosunuz bu arada konu bayaaa sapmis ,,, elinize saglik..

Alıntıları Göster
    http://otomobilden.com/kucuk-hacimin-buyuk-performansi/

Ibıza 1.2 litre DSG test sürüşü

• Ben esime 2011 Şubat'da 1.2 SC TSİ DSG almıştım. Su anda araba 11.000 km'de. Performans ve sessizlik çok iyi. dSG nin performansı çok iyi. Işıkta beklerken araba stop etti sanirsiniz, o kadar sessiz bir motor. Ses sistemi vasat, malzeme kalitesi vasat.

Bence bu motorla B sinifindaki en iyi tercihlerden biri. Ayrıca tam bir spor araba 2 kapılisi.

Merak ettiginiz sorular varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Ben esime 2011 Şubat'da 1.2 SC TSİ DSG almıştım. Su anda araba 11.000 km'de. Performans ve sessizlik çok iyi. dSG nin performansı çok iyi. Işıkta beklerken araba stop etti sanirsiniz, o kadar sessiz bir motor. Ses sistemi vasat, malzeme kalitesi vasat.

Bence bu motorla B sinifindaki en iyi tercihlerden biri. Ayrıca tam bir spor araba 2 kapılisi.

Merak ettiginiz sorular varsa cevaplayabilirim.
    Merhabalar.
    Seat İbiza almayı düşünüyorum.
    1.2 TSI Sport Coupe Sport modeli denk geldi.
    Araç 2011 model, 15000 km'de, manuel vites, 30.000TL isteniyor.
    ESP ve 6 hava yastığı bu modelde var mıdır?
    Fiyat hakkında ve genel olarak yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
    Saygılarımla,
  • Merhaba konu biraz eski ancak bende aranıza 2012 1.2 tsi manuel sc ile katılmış bulunmaktayım.soru varsa yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluess_83

Merhaba konu biraz eski ancak bende aranıza 2012 1.2 tsi manuel sc ile katılmış bulunmaktayım.soru varsa yardımcı olabilirim

Kaç km den kaç bin TL ye aldınız hocam?

• 2012 model ve 71binde.ama cok mmnunum .gerek gidisi gerek sessizligi komforu sahane.1.2 motor bence super.alt devirler nerdeyse dizel gibi canli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.