Şimdi Ara

Seat İbiza için kolçak önerisi. Omsa nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. 2015 ibiza için kolçak arıyorum. Yorumlara ve önerilere baktığımda Omsa marka karşıma çıkıyor. Fiyat 2 bin bandında. Delme vidalama olmadan bardaklık kısmına takılıyormuş. Armtec modeli de varmış ileri geri hareket eden de onunla ilgili çok fazla kullanıcı yorumu okuyamadım.

600-700 badında da kolçaklar var delme olmadan koltukların arasına yerleştiriliyor. Bazılarının yorumları güzel. Böyle bir deneme yapılır mı bilemedim.

Önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürüne bir bak 2 tanesini yanyana koyup altına metal kaiedli yapmıştım ileri geri ve içerisi açılıyordu ve kaliteside güzeldi sanırım bahsettiğin markalardan biriydi.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Yorumlar da fena değil bu ürünle ilgili ama canlı görmeyince emin olamıyor insan hocam. Kimisi öne doğru eğik yazmış kimisi yolda devamlı ses yapıyor diye. Şehrimde bu kolçağı satan yerleri aradım, netteki fiyatların 400-500 üstünü istiyorlar yoksa gidip yüz yüze halledeyim demiştim. Uzun olda kol boşta kalınca rahatsızlık veriyor şart oldu bana. 600-700 liraya olanlar da var ama nasıl olur bilemiyorum. Teşekkür ederim.

• Bu kolçaktan kullanan başka kimse var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.