Şimdi Ara

Seat Leon mk2 kullanıcılarından alabileceğim tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ortaokul dönemimden buyana gıpta ile baktığım aracı alma peşindeyim. Başlıkta belirttiğim Seat leon 2006 ile 2012 yılları arasında çıkan model, 3 yıldır 98 clio 2 kullanıyorum 1 buçuk sene önce uzun yolda motor yaktım o günden bu zamana 2 kez merdiven boşluğuna düşürdüm araç 2 ay aralıklarla sanayiye uğruyor her uğrayışında birbirinden alakasız parçaları değişiyor ya da bozuluyor bu sebeple elimdeki aracı satıp hayalimdeki leon’u almak istiyorum. Alacağım aracın yarısını elimdeki clioyu satıp bir miktar birikmişimi koyup kalan kısmınıda kredi ile almayı düşünüyorum internetten baktığım fiyatlar 130dan başlayıp 200lerin üstüne kadar gidiyor.
    Aracı alırken borçlanacağım için leon’un clio gibi ucuz parçası olduğunu düşünmüyorum.

Daha önce bu modeli kullanmış arkadaşlar uzun yolda su koymayıp kontak kapatmadan şehir dışına çıktığımda motor yaktığımı göz önünde bulundurarak aracın bir kroniği var mı, sürekli bir bakım ilgi isteyen bir araç mı, tutulan motoru hangisi gibi genel akla gelen soruları kendi tecrübeleriyle anlatırlarsa sevinirim.

Şimdiden değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Mart 2022; 4:42:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Motor olarak 1.9 tdi dan altını alma. Otomatik istersen sadece 2.0 tdi ler var. Onlar da çok yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.