< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 9 Kasım 2025; 10:33:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı
1 Mobil
-
-
Baska bir motor sanzimanla gelse sasardim zaten.
Vaglarda 25 yildir ayni motor sanziman. Ufak tefek hp.ler degisiyor o kadar
Sanırım bu dsg ilk ciktiginda birileri 1 milyon unite siparis verecegine kazara 3sifir fazla yazip 1 milyar unite siparis verdi.tak tak bitiremiyorlar stogu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
25 yıl mı😄
Çok abartmadın mı reis?
Tutulan motor şanzımanlara pek dokunmuyorlar diyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk dsg kaç yılında çıktı? bakayım araştırayım
baktım 2003 müş 22 yıl olmuş yani
3 yıl için kalbimi mi kıracaksın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Nisan 2025; 14:35:11 >_____________________________ -
Ona bakarsak Cvt de yaklaşık 15 yıldır var, bu mantıkla bunu da değiştirmeleri gerekiyor.
I-shift gibi sarsıntılı bir şanzıman çıkarıp tekrar değişmektense veya yağda çalışan 1.2 Puretech gibi hayal kırıklığı yaşatmaktansa varsın aynı isimle devam etsin.
değiştirdiler ya zaten, sadece benzinlilerde cvt var artık.
benimkisi latife.
müşterileri memnun ki devam ediyor haklısın.
_____________________________ -
1.0 mpi atmosferik, arkalar kampana, 0-10 15.3sn araba resmen sabır testi gibi. Tdi motordan vazgeçtikleri gün vag benim için bitmiştir üstünü çizdim.
Bu biraz ne beklenildiği ile alakalı bence. İlk sıfır aradam oldu 1.0 lt 80 Ps Ibiza. Sıfır olması sebebiyle severek ve titizlikle kullandım. Önceki daha kuvvetli araçlarımdan da keyifliydi. Sadece rampalarda biraz can sıkıyordu ama sırf bu yüzden almaktan vazgeçmem.
Donanım olarak eskisi gibi bom boş üretilecekse hiç üretilmesin bence yeni versiyon.
Bomboş derken. Standart donanımında bile araç ve yaya çarpışma asistanı, şeritte kalma asistanı, elektrikli katlanır aynalar, far ve Yağmur sensörü, dijital otomatik klima, android ios oto vardı. İbiza ile aşağı yukarı aynı fiyata satılan i20'de şu özelliklerin yarısı yoktu. Zaten o fiyat bandında hiçbir araçta yoktu özellikler. Aynı fiyata satılan hangi arabada daha fazla özellik vardı belirtir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 18 Nisan 2025; 8:5:7 >
Bu arada 2022'de 20 bin 840 euro'ya almışım bu özelliklerdeki aracı. Şu an 896 bin liraya bu donanımda hangi araç var?
Daha doğrusu araç var mı?
Bu seat kapanmayacak mıydı bir kaç sene önce öyle bir haber çıkmıştı sanki...kapanacak olan firma neden yeni modeller çıkartıyor o zaman?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Seat bayisi çalışanı kapanmayacak dedi, ceo'nun yanlış açıklaması sonucu böyle anlaşıldı dedi. Ceo değişti zaten sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
VAG gruptan beklentisi olan var mı hala?
Farları değiştir, dokunmatik ekranı büyüt ya da tipini değiştir yeni kasa diye sat, 20 yıldır yaptıkları bu.
Türkiye'ye gelmez zaten 2 milyona kimse atmosferik 80hp araç almaz.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Bu saydığın özellikler 2013 Fiesta'da var, cidden ciddi mi yazdınız şunu?
Yaya çarpışma asistanı tırt özellik, şeritte kalma asistanı tırt özellik, yağmur sensörü tırt özellik biri tükürse çalışır camı çizer/kirletir, dijital klima yine tırt özellik sırf o kadar para verdim rakam ile derece yazsın ekstra ekran olsun mantığı beklentisi.
Bunlar özellikten sayılmaz.
Ibiza diye savunulan aracın 6-7 sene önce ki kokpiti şöyleydi, Isuzu ekmek kamyonları gibi;

_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
-
O özelliklerdeki arabayı 20 küsür bin Euroya almıştım, yukarıda diğer mesajları görebilirsin. Ben ne kadar parayla ne alınabildiğine bakıyorum. Şu an 900 bine var mı bahsettiğim özelliklerde araç, cevabını alalım?
Atmosferikle keklemiyorlar milleti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Japonlar artik avrupalilardan baska seviye de arkadasim, arabalarda sanziman bile yok, atmosferik dedigin sey jenerator gorevinde genelde.
Bakma bizim vergi sistemi yuzunden hala bazi modeller hibrid olarak gelemiyor, dunya da tamami hibrid.
Klasik motor ve çift kavrama ile kekleyen asil avrupalilar.
Sen daha turbo turbo diye 100 yillik teknoloji hormonlu hava pompasi turboyu matah birsey sanmaya devam et.
Daha sorunsuz hibrid arac uretemiyor vag alternator arizasi her hibrid vagda var neredeyse.
Japonlarda alternator bile yok.
Kim kimi kekliyor acaba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Temmuz 2025; 22:25:3 >
Ne masal anlatıyorsun. F1 araçları bile turbo artık. Atmosferik demek yetersiz oksijen demek. Caponlar hala adam gibi bir turboyu bile beceremedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Baska bir motor sanzimanla gelse sasardim zaten.
Vaglarda 25 yildir ayni motor sanziman. Ufak tefek hp.ler degisiyor o kadar Sanırım bu dsg ilk ciktiginda birileri 1 milyon unite siparis verecegine kazara 3sifir fazla yazip 1 milyar unite siparis verdi.tak tak bitiremiyorlar stogu. |
Benzer içerikler
- taksi çıkması nasıl anlaşılır
- arka amortisör patlarsa ne olur
- megane e tech yorumlar
- mikron boya nedir
- würth enjektör temizleyici yorumlar
- opel rocks e
- ds 9 fiyat listesi
- volkswagen 2025 model
- en az yakan arabalar
- elektrikli araç batarya değişim maliyeti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt