Şimdi Ara

Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan 2024'te Arona ile birlikte ön haberi yapılan Ibiza fotoğraflara yakalandı.

Model, yeni bir tampon, ızgara ve farlarla daha agresif bir ön görünüme sahip olacak.

Motor seçenekleri henüz netleşmese de, mevcuttaki
    1.0 lt 80 Ps 5 ileri manuel
    1.0 lt 95 Ps 6 ileri manuel
    1.0 lt 116 Ps 7 ileri Dsg
    1.5 lt 150 Ps 7 ileri Dsg motor şanzıman seçenekleri ile gelmesi bekleniyor.
    Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 9 Kasım 2025; 10:33:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Baska bir motor sanzimanla gelse sasardim zaten.

Vaglarda 25 yildir ayni motor sanziman. Ufak tefek hp.ler degisiyor o kadar

Sanırım bu dsg ilk ciktiginda birileri 1 milyon unite siparis verecegine kazara 3sifir fazla yazip 1 milyar unite siparis verdi.tak tak bitiremiyorlar stogu.
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Baska bir motor sanzimanla gelse sasardim zaten.

Vaglarda 25 yildir ayni motor sanziman. Ufak tefek hp.ler degisiyor o kadar

Sanırım bu dsg ilk ciktiginda birileri 1 milyon unite siparis verecegine kazara 3sifir fazla yazip 1 milyar unite siparis verdi.tak tak bitiremiyorlar stogu.

Tutulan motor şanzımanlara pek dokunmuyorlar diyelim.

ilk dsg kaç yılında çıktı? bakayım araştırayım

baktım 2003 müş 22 yıl olmuş yani

3 yıl için kalbimi mi kıracaksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Nisan 2025; 14:35:11 >

değiştirdiler ya zaten, sadece benzinlilerde cvt var artık.

benimkisi latife.

müşterileri memnun ki devam ediyor haklısın.

Bu biraz ne beklenildiği ile alakalı bence. İlk sıfır aradam oldu 1.0 lt 80 Ps Ibiza. Sıfır olması sebebiyle severek ve titizlikle kullandım. Önceki daha kuvvetli araçlarımdan da keyifliydi. Sadece rampalarda biraz can sıkıyordu ama sırf bu yüzden almaktan vazgeçmem.

• Donanım olarak eskisi gibi bom boş üretilecekse hiç üretilmesin bence yeni versiyon.

Bomboş derken. Standart donanımında bile araç ve yaya çarpışma asistanı, şeritte kalma asistanı, elektrikli katlanır aynalar, far ve Yağmur sensörü, dijital otomatik klima, android ios oto vardı. İbiza ile aşağı yukarı aynı fiyata satılan i20'de şu özelliklerin yarısı yoktu. Zaten o fiyat bandında hiçbir araçta yoktu özellikler. Aynı fiyata satılan hangi arabada daha fazla özellik vardı belirtir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 18 Nisan 2025; 8:5:7 >
  • Bu arada 2022'de 20 bin 840 euro'ya almışım bu özelliklerdeki aracı. Şu an 896 bin liraya bu donanımda hangi araç var?
    Daha doğrusu araç var mı?

• Bu seat kapanmayacak mıydı bir kaç sene önce öyle bir haber çıkmıştı sanki...kapanacak olan firma neden yeni modeller çıkartıyor o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• VAG gruptan beklentisi olan var mı hala?

Farları değiştir, dokunmatik ekranı büyüt ya da tipini değiştir yeni kasa diye sat, 20 yıldır yaptıkları bu.

Türkiye'ye gelmez zaten 2 milyona kimse atmosferik 80hp araç almaz.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.

Bu saydığın özellikler 2013 Fiesta'da var, cidden ciddi mi yazdınız şunu?

Yaya çarpışma asistanı tırt özellik, şeritte kalma asistanı tırt özellik, yağmur sensörü tırt özellik biri tükürse çalışır camı çizer/kirletir, dijital klima yine tırt özellik sırf o kadar para verdim rakam ile derece yazsın ekstra ekran olsun mantığı beklentisi.

Bunlar özellikten sayılmaz.

Ibiza diye savunulan aracın 6-7 sene önce ki kokpiti şöyleydi, Isuzu ekmek kamyonları gibi;

Seat Ibiza 2026 Kamuflajlı Olarak Yakalandı
    Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    O özelliklerdeki arabayı 20 küsür bin Euroya almıştım, yukarıda diğer mesajları görebilirsin. Ben ne kadar parayla ne alınabildiğine bakıyorum. Şu an 900 bine var mı bahsettiğim özelliklerde araç, cevabını alalım?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Atmosferikle keklemiyorlar milleti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bakma bizim vergi sistemi yuzunden hala bazi modeller hibrid olarak gelemiyor, dunya da tamami hibrid.

Klasik motor ve çift kavrama ile kekleyen asil avrupalilar.

Sen daha turbo turbo diye 100 yillik teknoloji hormonlu hava pompasi turboyu matah birsey sanmaya devam et.

Daha sorunsuz hibrid arac uretemiyor vag alternator arizasi her hibrid vagda var neredeyse.

Japonlarda alternator bile yok.

Kim kimi kekliyor acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Temmuz 2025; 22:25:3 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ne masal anlatıyorsun. F1 araçları bile turbo artık. Atmosferik demek yetersiz oksijen demek. Caponlar hala adam gibi bir turboyu bile beceremedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.