Şimdi Ara

Seat İbiza 1.4 TDI Sizce bu arabayı almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bu araba için

Seat İbiza 1.4 TDi Stylance

Fiyat bana çok iyi geldi fiyat ve araba konusunda düşüncelerini merak ediyorum. Sizce bu araba bu paraya değer mi yada başka bir araç önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 25 Şubat 2010; 23:27:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seat Ibiza 1.4 TDI: Satın Alma Rehberi

Seat Ibiza 1.4 TDI, piyasada bulunan popüler bir şehir otomobilidir. Verimli dizel motoru ve benzeri segmentteki diğer araçlara kıyasla uygun fiyatı ile dikkat çeker.

Performans ve Verimlilik

1.4 litrelik TDI dizel motor, 90 beygir gücü ve 235 Nm tork üretir. Bu, şehir içi sürüş için yeterli güç sağlar ve aynı zamanda 23,2 km/l'lik etkileyici bir yakıt verimliliği sunar. Ibiza'nın 5 vitesli manuel şanzımanı, sorunsuz ve hassas vites geçişleri sağlar.

Stylance Donanım Seviyesi

Seat Ibiza 1.4 TDI, iyi donanımlı Stylance donanım seviyesiyle geliyor. Bu donanım seviyesinde, 16 inç alaşım jantlar, panoramik cam tavan, klima ve hız sabitleyici gibi özellikler bulunur. İç mekan, rahat koltuklar ve sezgisel bir bilgi-eğlence sistemi ile şık ve pratiktir.

Kullanıcı Yorumları

Çevrimiçi incelemeler, Seat Ibiza 1.4 TDI'nin güvenilir, keyifli bir sürüş deneyimi sunduğunu göstermektedir. Kullanıcılar, aracın yakıt verimliliği, performansı ve konfor seviyesinden memnun kalmaktadır.

Sonuç

Seat Ibiza 1.4 TDI, verimliliği, uygun fiyatı ve iyi donanımı arayan şehir içi sürücüler için uygun bir seçimdir. Stylance donanım seviyesi, günlük sürüş ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli özellikler sunar. Çevrimiçi kullanıcı yorumları, aracın güvenilirliği ve keyifli sürüş deneyimi hakkında olumlu geribildirim vermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araba güzel inanılmaz düşük bi yakıt tüketimi var donanımıda iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Araba güzel inanılmaz düşük bi yakıt tüketimi var donanımıda iyidir

Fiyat olarak nasıl? Daha önce grande punto önermiştiniz bana 2si de nerdeyse aynı fiyatlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Araba güzel inanılmaz düşük bi yakıt tüketimi var donanımıda iyidir

Fiyat olarak nasıl? Daha önce grande punto önermiştiniz bana 2si de nerdeyse aynı fiyatlarda...

ikisi aynı fiyat aralığında ise multijet tercih ederdim ben.
  • Bende 2005 cordoba var yakıt olarak mükemmel yol tutuşu iyi ama konfor yok donanımda yeterli düzeyde ama ben ilanda hız sabitleyici göremedim uzun yolda benim olmassa olmazım dikkat edin bence bu konuya (ilk başlarda gereksiz geliyodu ama alıştıkdan sonra kesinlikle cruise control olmayan araç almam)
    Fiyat olarakda normal bence ne eksik ne fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Bende 2005 cordoba var yakıt olarak mükemmel yol tutuşu iyi ama konfor yok donanımda yeterli düzeyde ama ben ilanda hız sabitleyici göremedim uzun yolda benim olmassa olmazım dikkat edin bence bu konuya (ilk başlarda gereksiz geliyodu ama alıştıkdan sonra kesinlikle cruise control olmayan araç almam)
    Fiyat olarakda normal bence ne eksik ne fazla.

Bu araçta hız sabitleyici standart donanım ama sanırım ilan hazırlanırken atlanmış Yarın araç sahibiyle görüşcem bakalım hayırlısı artık

• quote:

Fiyatı normal İbiza'ların modeline göre piyasası aşağı yukarı budur. İbiza'mı Grande Punto'mu derseniz tamamen tercih meselesidir. Bana sorarsanız Ben GP derim ( Dynamic donanım) çünkü içimdeki GP aşkı bir başka Size şöyle bir karşılaştırma yapayım ben yinede ..

Seat İbiza 1.4 80 HP TDI Stylance ( traktör sesli dizel ) ( 2200 d/d 195 nm tork ) 3 silindir
    Grande Punto 1.3 90 HP Multijet Dynamic 6 Vites ( 1750 d/d 200 nm tork ) 4 silindir

İbiza ölçüler ;

Uzunluk : 3953 mm
    Genişlik : 1698 mm
    Yükseklik : 1441 mm

Grande Punto ölçüler ;

Uzunluk : 4030
    Genişlik : 1687
    Yükseklik : 1490 mm

İbiza bagaj kapasitesi 267 litre , Grande Punto'nun 275 litre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motoruna baktırdıktan sonra gönül rahatlığıyla alınabilir.

Artıları; yol tutuşu çok iyi, yakıt tüketiminde çok cimri, donanımı benzeri araçlara göre iyidir ( hız sabitleyici, dijital klima, yol bilgisayarı v.s )...

Eksileri; Traktör sesi TDI motoru, 3 silindirli olması (yine de 4 silindirli motorlardan performans açısından bir eksisi yok gibi )

Punto da alınabilir, ikinci el de İbiza dan daha avantajlıdır..
  • quote:

quote:

Fiyatı normal İbiza'ların modeline göre piyasası aşağı yukarı budur. İbiza'mı Grande Punto'mu derseniz tamamen tercih meselesidir. Bana sorarsanız Ben GP derim ( Dynamic donanım) çünkü içimdeki GP aşkı bir başka Size şöyle bir karşılaştırma yapayım ben yinede ..

Seat İbiza 1.4 80 HP TDI Stylance ( traktör sesli dizel ) ( 2200 d/d 195 nm tork ) 3 silindir
    Grande Punto 1.3 90 HP Multijet Dynamic 6 Vites ( 1750 d/d 200 nm tork ) 4 silindir

İbiza ölçüler ;

Uzunluk : 3953 mm
    Genişlik : 1698 mm
    Yükseklik : 1441 mm

Grande Punto ölçüler ;

Uzunluk : 4030
    Genişlik : 1687
    Yükseklik : 1490 mm

İbiza bagaj kapasitesi 267 litre , Grande Punto'nun 275 litre.

Hocam sen bana bu aracı daha önce önerdiğinde çok aradım bütçeme göresini ama bir türlü bulamadım. Şimdi bu araç çıktı karşıma bütçemin tam üst sınıra çektim pazarlıka (19000a düşürdü) yalnız araçta garaja girerken oluşan çizikten dolayı boya varmış kaskodan yapılmış, fiyatı da ona göre zaten verilmiş aracın kasko değerini kontrol ettim 24200 gözüküyor. sahibinden de 20lerin aşağısında hiç yok bu araçtan

• quote:

Hocam sen bana bu aracı daha önce önerdiğinde çok aradım bütçeme göresini ama bir türlü bulamadım. Şimdi bu araç çıktı karşıma bütçemin tam üst sınıra çektim pazarlıka (19000a düşürdü) yalnız araçta garaja girerken oluşan çizikten dolayı boya varmış kaskodan yapılmış, fiyatı da ona göre zaten verilmiş aracın kasko değerini kontrol ettim 24200 gözüküyor. sahibinden de 20lerin aşağısında hiç yok bu araçtan

Ya dediğim gibi İbiza - Grande Punto arasında kalmış biri ikisinide seçse niye Punto almadım yada niye İbiza almadım demez .. İbiza'nın oldukça düşük yakıt tüketimi var. Bu arada araçta boya olması ( çizikten dolayı tabi ) önemli değil bence. Çok abartlılıyor bu olay. Arabada boya varsa çizikten dolayı nolmuş yani adamın dalgınlığına gelmiştir sürtmüştür duvara bir yere bu çizik ve boya arabanın motoruna sağlamlığına bi yan etkisi yokki aracın büyük bi kazası olmadığı sürece bence boya olayı hiç önemli değil. Bu benim görüşüm

Size kalmış tercih meselesi , eğer bulduğunuz ibiza'da sadece çizikten dolayı boya varsa fiyatı 19'a çektiyse alın derim memnun kalırsınız

O fiyata sahibinden.com'da Dynamic GP olarak bu araçları buldum. İnş. kazası belası yoktur

http://www.sahibinden.com/2006_fiat_grande_punto_dizel_dinamik_ilk_el_69_000_kmde-35WQQaXQQ22129701WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/1_3_grande_punto_dynamic_-24WQQaXQQ21389725WQQpXQQdisplayitem?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.