Bildirim
seat altea xl 1.4 sizce almalı myım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yakıt tüketimi yüksek, performans düşük, altea modeli olarak devamı yok, binici iseniz, çok km yapmıyorsanız ve gerçekten avantajlı bir fiyata alabilecekseniz neden olmasın, alınır binilir.
istanbul içi ortalama 10 un altını göremezsiniz.
fiyat ne aldınız ? -
34 bin tl diyo kardes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RİSK -
Güzel araba ama pazarda fazla rağbet görmüyor seat ikinci el sattığın da göz önünde bulundur sonuçlarını.. -
Fiyatı indirmeye çalış diyeceğim. Araç geniş ancak neredeyse tek güzel özelliği bu. Ailen genişse ve uzun süre binilecekse neden alınmasın. Değer kaybeder diyeceğim ama kaybetmiş kaybedeceğini. Otomatikse bu fiyata harika diyebilirim. -
bence çok çirkin bir araç heleki xl diyorsunuz arka taraf çok emanet duruyor,iç tasarım deseniz çok demode.o fiyata cmax bulsanız daha iyi olur diyorum -
Arkadaş'ta var memnun 30 binde aldı 30 milyar siyah ufak tefek göçükleri var Aynı 1.4 tsi manuel araçtan memnun kendisi seatçı seatı bilene satarsınız satma kaygısı olmasın temiz olduktan sonra aracınız çok rahat satılır
Yol tutuşu gidişi iyi yakıtı size bağlı nasıl basarsanız çokta sizi kasmıyorsa yakıtı dert etmeyin derim. Rahat konforlu Fakat arabanın kaputu görmeye önünü görmeye alışmış bi insansanız bi süre zorluk çekersiniz çünkü önü hiç bir şekilde gözükmüyor arabanın en sevmediğim nokta bu aveo da az çok gözüküyor aveo ya bile alışana kadar iflahım kesildi 97 model opel astra sahibiyim yaylı gibi kombi olmasına rağmen çok daha rahat kullanıyorum 15 saniyede astrayı park ederim aveo 1 dk uğraştırıyor
-
Vitesi manuel yakıtı 8.4 litre Olarak geçiyor oda yüksek. Ve bu araçlara tüp takilamiyormus İsin Asli 35 bin bütçe var bu tarz araç lazım önerileriniz varsa alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaligraf
Vitesi manuel yakıtı 8.4 litre Olarak geçiyor oda yüksek. Ve bu araçlara tüp takilamiyormus İsin Asli 35 bin bütçe var bu tarz araç lazım önerileriniz varsa alabilirim
Ben MV sınıfı böyle büyük araç ararken bana da önerdiler Seat eta XL'ı. ek çok kişinin aksine tipi de hoşuma gidiyor bu aracın. Ancak dıştan bir nebze büyük de dursa özellikle arka koltukların genişliği fazla değil. Sanırım 138cm gibi bir uzunluğu vardı. Bu da 2 buçuk kişi yapar.
2. dez avantaj, aile aracı segmentinde de olsa aracın ferahlık olarak C Sedan araçlardan hiçbir farkı yok. Araç içinde aileye yönelik bir anlayış, tasarım yok.
Kısacası beni tatmin etmedi. Ben de 2. el Citröen Picasso'ya yöneldim. 1 ay kadar araştırıp, uygun araç bulunca aldım. 5 kişiliğine bakarken 7 kişilik aldım. Bütçeniz 35 civarı ise ancak yüksek km'li picasso bakabilirsiniz. Ama bakımları düzgün yapıldı ise ucuza alıp, ucuza satacağınız için daha az zarar ederek ileride elden çıkartabilirsiniz.
Ben 1 yıldır kullanıyorum. 75bin km'de aldım şuan 98bin km'de. Yakıt olarak memnunum. 5.6-6.3lt dizel ortalaması var. İstanbul içinde kullanıyorum. Temizini bulabilrseniz gayet tatmin edici ve sorunsuz bir araç.
-
Bugün araba pazarına gittim. Opel meriva 2011 kahverengi km 18 bin de turbo s ici 38 krs manuel full+full 31 bin tl buldum araba rahat cok güzel fakat üzerine Agac düşmüş tavanda ve yanlarda boya var hasar kaydı bu yüzden olduğunu söyledi sizce alınır mı ?
picaso c4 güzel araç 34 bine buldum. Fakat iç konfor ergonamız gelmedi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X