Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günler önce aldığım Seasonic X-750 80Plus GOLD 750W psu bugün geldi yılbaşı saolsun , neyse thermaltake toughpower xt 750w yerine bağladık sorunsuz çalıştı ,
    Ve umuyorum diğer psu kadar uzun süre idare edicektir.. kutu üstünde 7 yıl yanına koydukları garanti belgesinde 5 yıl garanti yazıyor hangisi geçerli?
    Birde fan modunu hybrid mi normalmı kullanmak daha yararlı olur , normalde bıraktım şu an...
    Şu Türkiyedeki distribütor ve yetkili servis rezaleti birçok markada mevcut en son lg telefonda yaşadım hatta eve getirip kendim halletmiştim arızayı oderece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 4 Ocak 2016; 17:28:26 >
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :) Bir aksilik olmadiktan sonra uzun yıllar çalışacaktir. 5 yıldan sonra yurt dışı mi bakıyor acaba, o konuda net bir bilgim yok maalesef. Ben hybrid modda kullanıyorum, belli bir yüke kadar fanı dönmüyor.Nasıl istiyorsaniz o şekilde kullanabilirsiniz. Garanti olayı maalesef berbat durumda ülkemizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :) Bir aksilik olmadiktan sonra uzun yıllar çalışacaktir. 5 yıldan sonra yurt dışı mi bakıyor acaba, o konuda net bir bilgim yok maalesef. Ben hybrid modda kullanıyorum, belli bir yüke kadar fanı dönmüyor.Nasıl istiyorsaniz o şekilde kullanabilirsiniz. Garanti olayı maalesef berbat durumda ülkemizde.

Teşekkür ederim herkez ağız tadı ile kullanır umarım , birde herkez müzdarip olmuştur garanti konusunda bu ülkede gerçekten sıkıntı şu an 6 ay önce aldığım 32 gb kingston bellek bozuldu garanti index bilgisayar diye bir firma mesaj attım aldığınız yere gönderin diye baştan savma bir yaklaşımla cevap geldi aldığım yer ankarada garanti firması istanbulda ben izmirdeyim kingston gibi bir firma koskoca izmirde garanti adına nasıl bir aracısı vs olmaz derken bir düşünüyorum burası Türkiye kafa yapısı farklı ticarette neyse yani tuhaf durumlar şimdi belleği göndermeye üşeniyorum bu saçmalıktan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 4 Ocak 2016; 20:05:12 >

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Hocam en güzeli gerekli yerlere şikayet etmek :)

• Merhaba arkadaşlar bende seasonic sahibi oldum... Bugun bir arkadaş bahsettiğimde kendisi "seasonic ne la çin işi radyo markası gibi" dedi 5 dakka sonra "oha dünyanın en büyük psu markasıymış" diye geri dönüş yaptı

Neyse 850 lik model sahibi oldum bronz evo olan umarım sorunsuz kullanırım.Sevgiler
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın :). Arkadaşınıza bol bol selamlar :)
    Ürün geldi mi, nereden almistiniz?

En kısa sürede kulube ekleyeyim.

• ürün geldi ,forumdan bir arkadaştan aldım 2 ay önce alınmış teknobiyotik faturalı ama sıfır cihaz , umarım şu yukarda arkadaşların yaşadığı teknobiyotik sorunlarını yaşayamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Ocak 2016; 17:48:13 >
    İnşallah hocam. Sizi çok uğraştırmayacaksa ürünün montajlı fotoğraflarını atabilir misiniz buraya? Biraz daha görselliği arttırmış oluruz.
  • Bu arada Snow Silent 1050, Teknobiyotikte ön siparişte gözüktü. Fiyat mı, dolar sağ olsun!

http://www.teknobiyotik.com/seasonic-snow-silent-1050w-80-platinum-single-rail-moduler-guc-kaynagi-ss-1050xp.html
  • tamam ama daha montaj yapmadım , kasayı modluyorum biraz 1 hafta sürer bitince atarım fotoğrafları.
    Ne zaman musait olursaniz hocam.

• Arkadaşlar bende ''Seasonic 620W 80+ Bronze Power Supply'' aldım,bir sorum olacaktı sizlere,bilgisayar kasasını korumaya almak için ayriyeten akım korumalı priz almama gerek varmıdır,akım korumalı prize gerek yok derseniz eğer ups güç kaynağına gerek varmıdır :)
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın :) kulübe ekleyecegim. m12ii evo edition serisi mi yoksa S12II serisi mi ürününuz?

Ben ilk günden beri ups ile kullanıyorum. Akım korumalı prize göre daha fazla yararlı. Garanti olsun derseniz ups çok daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın :) kulübe ekleyecegim. m12ii evo edition serisi mi yoksa S12II serisi mi ürününuz?

Ben ilk günden beri ups ile kullanıyorum. Akım korumalı prize göre daha fazla yararlı. Garanti olsun derseniz ups çok daha iyi olur.

Sağol kardeşim eksik olma zaten bu güç kaynağını sizin tavsiyeniz üzerine aldım çokta memnunum neredeyse hiç ses yok,kasaya yanaşıp dikkatli bir şekilde dinleyince çalıştığını anlayabiliyorum o kadarki sessiz yani :) bendeki model bu ''Seasonic SEA-S12II-620 80Plus Bronze Sertifikalı 620W Güç Kaynağı'',ups bende araştırıyorum sizin tavsiye edeceğiniz bir ups varmı acaba :)
    Yardimci olabildiysem çok sevindim hocam :)
    Bende 1000VA Tuncmatik var (line interactive)
    memnunum, tavsiye ederim.

• Boost marka 1000va ups bir tanıdık kullanmıyor diye bize vermişti,bende yeni sistem kuruduğumda tedbir amaçlı bu ups yi kullanayım dedim,en son pat diye kapandı güç kesildi artık akülerimi bitti bende anlamadım ama kapanmadan önce baya tık tık diye sesler çıkardı,eğer aküsü bitti ise değiştirip kullanmayı düşünüyorum ama yeni bir tane alma niyetim olursa sizin tavsiyenizide göz önünde bulunduracağım tekrardan teşekkür ediyorum size
    Rica ederim hocam :)

• Sabah kapattığımız bilgisayarı açamaz olduk pc ye güç gelmiyor sanırım giti bizim psu :) akşama kesin bi test edip bakacaz sonucuna ne çıkacak , durduk yere bozuldu ya pc en çokta o sinir bozucu

Seasonic G-series 750w 80+ gold psu
  • Evet harbiden de durduk yere gitmiş bizim Seasonic G-750 , başka psu bağladım şimdi açıldı bilgisayarım. yarın teknobiyotiği arayıp yollayacaz herhalde garantiye bakalım süreçte ne çıkacak..
  • cix_anka C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok gecmis olsun. Gelişmeleri buradan da yazarsaniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.