Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler kardeşim , işin komiğide bilgisayarı kapattık gittik yarım saat sonra geldik açılmadı ya o garip oldu , koca kasayı sök tak uğraştırdı bide o kadar :D , çok şükür sadece psu da sorun çıktı ama
  • cix_anka C kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik alet şans işi :) siz yine de göndermeden önce bir kez daha takıp deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi çok takıp denedim başka pc de bile denedim ama yok elektrik gelmiyor :D durduk yere gitti güvendiğimiz psu
    Anladım hocam, sağlık olsun. Teknobiyotik'in takinacagi tavır çok önemli.

• takınacak bir tavır yok çalışmıyor :D garantisi devam eden ürün sonuçta
    Teknobiyotik hocam bu, siz adımınızı sağlam atın.

• yarın arar konuşurum bakalım ne olur sonuç , merak ettim bende şimdi öyle diyince
    Bekliyorum hocam sonucu.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Slm bir sorum olacak belki yeri değil ama bu kadar seasonic bulmuş ken sorayim. X750 var elim da malum akilli fan kontrol mevcut. Gtx465 li AMD 4 çekirdekli test sisteminde metro oyununu oynamamiza rağmen fan devreye girmiyor fanin calismasi için en az ne kadar yük gerekir? İlk startta fan donuyor ama yük altında döndüğüne şahit olma dik. Şimdiden tesekkurler

• Evet hiç bir değişiklik olmamış teknobiyotikte hala ilgisizler saat 11 de aradım açan yok telefonu , arıza bildirim formu yazdım cevap yok 3 saati geçti , arıyorum yine açan yok . bakalım sonunda ne olacak , arızalı ürün için adamların keyfini bekliyoruz .
  • efedemirci kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Gtx 465 ve i7 920'li sistem Crysiste yük altında 350W çekmiş.

http://www.anandtech.com/show/3745/nvidias-geforce-gtx-465/14

Yaklaşık %20 yüke kadar "fanless mode" olarak belirtmisler ki bu da yaklaşık 150W yapar.

https://www.techpowerup.com/reviews/Seasonic/X-750/images/box_rear_close5.jpg

Ekran kartini Furmark ile yüke bindirip deneyebilir misiniz?

Ilgisizler hocam, bekleyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Merhaba hocam,
    Gtx 465 ve i7 920'li sistem Crysiste yük altında 350W çekmiş.

http://www.anandtech.com/show/3745/nvidias-geforce-gtx-465/14

Yaklaşık %20 yüke kadar "fanless mode" olarak belirtmisler ki bu da yaklaşık 150W yapar.

https://www.techpowerup.com/reviews/Seasonic/X-750/images/box_rear_close5.jpg

Ekran kartini Furmark ile yüke bindirip deneyebilir misiniz?

Öncelikle cevap için teşekkürler. furmark ilede denedim ama fan devreye girmedi elle kontrolde fazla ısınmıyor güç kaynağı. Bir görebilsem döndüğünü kaldırıcam kenara ama yok gtx480 taktım oyunda yine yok fan dönmedi ama ilk açılışta fan bir iki tur dönüyor buda fan sağlam demek ama işte emin olamadık.

Rica ederim hocam. Şöyle bir şey geldi aklıma. Eğer gtx 480 duruyorsa Furmark + prime 95 ilaç gibi gelir sanırım :)

Çünkü bende de durum aynı, ilk açılışta fan bir iki tur atıp duruyor.

• quote:

Rica ederim hocam. Şöyle bir şey geldi aklıma. Eğer gtx 480 duruyorsa Furmark + prime 95 ilaç gibi gelir sanırım :)

Çünkü bende de durum aynı, ilk açılışta fan bir iki tur atıp duruyor.

düşündüm ama kart aşırı yükte cortluyor gtx480.
    Gtx 470 le deneyelim hocam aynı durumu o zaman. Aynı anda prime 95 + Furmark.

Edit: Gtx 465

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 27 Ocak 2016; 14:59:46 >
    Bu kafayla nasıl iş yapıyorlar halen anlamış değilim. 3-4 sene evvel de kendilerine ulaşmak zordu. Bu durum halen devam ediyorsa onlara söylenecek bir şey bulamıyorum. Gelişmeleri takip edicem geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Ocak 2016; 16:05:48 >
  • quote:

Gtx 470 le deneyelim hocam aynı durumu o zaman. Aynı anda prime 95 + Furmark.

Edit: Gtx 465

psunun havalandırma yerlerini kapattım fan çalıştı bir müddet sonra teşekkürler
    Rica ederim.
    Demek ki sıcaklığı da arttırmak gerekti.

• Sabah 11 de açtığımız arıza bildirim formuna halen cevap yazılmamış , ne kadar rahat çalışıyor adamlar , ürün bilgi bölümünde hemen telefona bakıyorlar ,teknik servis bölümünde telefonu açan yok ,bir de ürün bilgi bölümündeki arkadaş ben yardımcı olamam teknik servisi arayın diyor sanki biz ne yapıyorsak , arkadaşlar çok yoğunlar diyor koca gün boyunca daha cevap yazamamışlar bizim arıza bildirim formumuza.. yazık vallahi ..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.