Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoşgeldiniz hocam :)

Gold mu, platinum mu?
    En kısa sürede ekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hoşgeldiniz hocam :)

Gold mu, platinum mu?
    En kısa sürede ekleyeyim.

hoşbulduk gold olan 1 tane yaktım yenisini verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 22 Kasım 2015; 23:00:17 >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yandı :D

• quote:

Hocam nasıl yandı :D

Çok kolay öncelikle böyle işlerde becerikli olmak şart sıfır bilgisayar parçalarını kendim sipariş verdim toplamayı bilgisayarcı bir arkadaşa yaptırdım benden iyi yapar diye 1 pc ye 3 ekran kartı bağlattım oda saolsun girişleri sata girişini ekran kartına bağlamış ekran kartları tam yüke bindimi pat pc kapanıyordu en son dayanamadı çatladı garantiye gönderdim poweri yenisiyle değiştirdiler bu sefer oturdum kendim topladım sorunsuz çalıştı buradan çıkarılacak ders nedir derseniz kendi işini kendin yapacaksın 10 - 15 yıllık bilgisayarcıda olsa el elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış

Geçmiş olsun hocam :)
    En garantisi kendi kendine toplamak :)
    Nerden almistiniz?

O nasıl bilgisayarcıymış öyle keşke kasa geldikten sonra sende kontrol etseydin neyse en azından değişim olmuş zararlı çıkmamışsın
    Şu 3 ekran kartını merak ettim doğrusu
  • quote:

Geçmiş olsun hocam :)
    En garantisi kendi kendine toplamak :)
    Nerden almistiniz?

parçaları ayrı ayrı firmalardan sipariş etmiştim denge bilgisayar eksen bilgisayar nova bilgisayar bilgisayar geçmişim eski normalde bütün işlerimi kendim yaparım bu sefer işi ustasına bırakıyım dedim güya adam toplayıncada olmuştur diye içini hiç açmadım

@tayfn1907 ilk başta elektrik dalgalanmasından şüphelendim sonra parça çok olduğu için bi ara 4 ekran kartı bağlayıp kaçak kat çıkmıştım sırf bunun yüzüne 5 ekran kartı yaktım garantiden gönderiyorlar ben yakıyorum onlar gönderiyor ben yakıyorum en sonunda adamlar pes etti 2 tane ekran kartı 1 tane güç kaynağı kaldı elimde bende makinayı dağıttım resmini bulursam koyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

O nasıl bilgisayarcıymış öyle keşke kasa geldikten sonra sende kontrol etseydin neyse en azından değişim olmuş zararlı çıkmamışsın
    Şu 3 ekran kartını merak ettim doğrusu

resmini buldum

//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\

• 2.el seasonic gold veya platinium güç kaynağı satan varmı

Masallah :)) 3 kartin 1 karta gore etkisi ne kadar fazla oluyor ? (% olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Masallah :)) 3 kartin 1 karta gore etkisi ne kadar fazla oluyor ? (% olarak)

benim yaptığım işlemlerde 2,5 kat kadar artış oldu ama oyun felan hiç oynamadım onda durum ne olur bilemem mantıken 1 kartla ne yapabiliyorsan 3 kartla 3 katını yaparsın
  • Seasonic x-750 gold km3 yolda geliyor bakalim bugün verdim siparisi...

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın şimdiden :) en kisa surede kulübe ekleyeyim. Nerden aldınız?

• quote:

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın şimdiden :) en kisa surede kulübe ekleyeyim. Nerden aldınız?

Teşekkürler , bakalım elimde 5-6 yıllık thermaltake vardi son zamanlar biraz pc upgrade yaptim psu fani bozuldu eski diye güvenemedim almışken de iyi birseyler olsun diye bakalım memnun olmayan yok gibi ☺

N11 den aldim . teknobiyotik mağazasından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 31 Aralık 2015; 0:17:53 >
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Bir aksilik olmadıktan sonra, uzun yıllar kullanırsınız hocam. Garanti süresi de gayet uzun :)

• quote:

Bir aksilik olmadıktan sonra, uzun yıllar kullanırsınız hocam. Garanti süresi de gayet uzun :)

Merhaba arkadaşlar, 2011 yılında Seasonic Platinum Serisi 1000 Watt 80+ Plus Modüler Güç Kaynağı satın aldım. Bilgisayar 1,5 seneye yakın bir zamandır ara ara kendi kendine kapanıyor, sonra açılmıyordu. Son zamanlarda işlemciyi 4600 e hız aşırttığımda ramleri 2133 mhz ye çektiğimde bilgisayar açılmamaya başlamıştı, ram hızını 1866 Mhzye çektiğimde bilgisayar açılıyordu. Sorunun anakartta olduğunu düşündüğüm için üzerinde fazla durmamıştım, gittiği yere kadar idare eder sonra terfi ederim diye düşünüyordum. Amazonda kara cumada indirimli güç kaynaklarını incelerken bir de benim ürüne bakayım dedim ve benim sorunun aynısını tarif eden bir yorumla karşılaştım. Denemek için Corsair'in HX1000i modelini aldım ve ürünü kullanmaya başladıktan sonra bilgisayarda sıkıntı kalmadı. Teknobiyotik'e yazdım ürünü sizden aldım 5 yıllık garanti geçerli midir diye. Gönder dediler ürünü özenli bir şekilde, hem kendini hemde kargo kutusunu, balonlu poşetle kaplayıp gönderdim. 3 hafta sonra ürün geldi sağlamdır diye ama hem çizilmişti hemde özensiz açıldığı belliydi birleştirirkende özenmemişler ayrıca kargo kutusuna hiç bir koruma olmadan direk koyup göndermişler, kargocu elinde sallaya sallaya getirdi ki taşınırken nasıl taşındı Allah bilir. Moralim bozuldu Allah sizi bildiği gibi yapsın deyip bir köşeye kaldırdım aleti. Demem o ki 5 yıllık garanti hikaye, ürün ne kadar güzel olursa olsun garantiyi sağlayan firma berbat o yüzden uzak durmak lazım. Gerekirse Amazon'dan alın kafanız daha rahat olsun. Bir daha Teknobiyotik'ten alışveriş mi asla, sağlam bir müşteri kaybettiler. Saygılarımla..

• Öncelikle çok gecmis olsun hocam. Teknobiyotik bu tutumunu sürdürdüğü sürece musteri kaybetmeye devam eder. Önemli olan satış sonrası destek. Benim size tavsiyem Seasonic merkeze mail atıp herseyi anlatmaniz, orası çok ilgili. Seasonic'in distribütör'u değişse, şöyle işini hakkıyla yapan bir firma devralsa keşke.

@
    raskolnikov11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 1 Ocak 2016; 19:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov11

quote:

Merhaba arkadaşlar, 2011 yılında Seasonic Platinum Serisi 1000 Watt 80+ Plus Modüler Güç Kaynağı satın aldım. Bilgisayar 1,5 seneye yakın bir zamandır ara ara kendi kendine kapanıyor, sonra açılmıyordu. Son zamanlarda işlemciyi 4600 e hız aşırttığımda ramleri 2133 mhz ye çektiğimde bilgisayar açılmamaya başlamıştı, ram hızını 1866 Mhzye çektiğimde bilgisayar açılıyordu. Sorunun anakartta olduğunu düşündüğüm için üzerinde fazla durmamıştım, gittiği yere kadar idare eder sonra terfi ederim diye düşünüyordum. Amazonda kara cumada indirimli güç kaynaklarını incelerken bir de benim ürüne bakayım dedim ve benim sorunun aynısını tarif eden bir yorumla karşılaştım. Denemek için Corsair'in HX1000i modelini aldım ve ürünü kullanmaya başladıktan sonra bilgisayarda sıkıntı kalmadı. Teknobiyotik'e yazdım ürünü sizden aldım 5 yıllık garanti geçerli midir diye. Gönder dediler ürünü özenli bir şekilde, hem kendini hemde kargo kutusunu, balonlu poşetle kaplayıp gönderdim. 3 hafta sonra ürün geldi sağlamdır diye ama hem çizilmişti hemde özensiz açıldığı belliydi birleştirirkende özenmemişler ayrıca kargo kutusuna hiç bir koruma olmadan direk koyup göndermişler, kargocu elinde sallaya sallaya getirdi ki taşınırken nasıl taşındı Allah bilir. Moralim bozuldu Allah sizi bildiği gibi yapsın deyip bir köşeye kaldırdım aleti. Demem o ki 5 yıllık garanti hikaye, ürün ne kadar güzel olursa olsun garantiyi sağlayan firma berbat o yüzden uzak durmak lazım. Gerekirse Amazon'dan alın kafanız daha rahat olsun. Bir daha Teknobiyotik'ten alışveriş mi asla, sağlam bir müşteri kaybettiler. Saygılarımla..

işte sırf bu yüzden seasonic psu almadım yanlış anlamayın marka iyi ama distribütör rezalet derece kötü bu sebepden ötürü evga psu aldım amazondan 10 yıl garanti var daha ne olsun

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Distribütör rezil hocam, sonuna kadar haklısınız. İnşallah bir an önce değişir.
    Azimle zican duvari delermis derlerdi helal olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.