Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kıyaslama yapmıyorum.komplex le ne alakası var sadece kamera performansından bahsediyorum.al eline bi bak gel sonra konuş:)hak vericeksin.hatta s2 olan arkadaşım neo nun arayüzünü daha çok beğendi tabihi s2 nin ekran kalitesi hızı performansı tartışılmaz ama s2 nin de sesi gerçekten çok az çıkıo kulaklıkta tatmin edici değil:)
  • Telefonum ben işteyken gelmiş bugün. Daha şimdi çıkardım kutusundan. Alt kapakta bir açıklık yok dümdüz maşallah, bastırınca seste gelmiyor, korktuğum başıma gelmedi Kurcalayacaz bakalım
  • Kamera modundayken galeriye girip bir fotoğraf sildikten sonra sanki o fotoğrafa sonuna kadar zoom yapılmış gibi bulanık bir görüntü oluşuyor. Kameraya otomatik geri dönüş yapmıyor ancak geri tuşuna basarak dönebiliyorum. Aynı durumla karşılaşan var mı?
  • Resmi sildikten sonra sıradaki resme geçti. Geri tuşuylada kameraya geri döndüm. Bulanıklık oluşmadı.
  • Evet birden çok fotoğraf varsa birini sildiğinde diğer fotoğrafa geçiyor ancak galerideki son fotoğrafıda silersen dediğim durum oluşuyor malesef.
  • telefonu biryerde inceledim söyliyebileceklerim

1- anormal derecede hafif ve zarif
    2- ekranı oyun haricinde yeterince ideal boyutlarda cepte otur kalk yapınca hiç rahatsızlık hissetmiyorsunuz
  • .
  • Çözünürlüğünü 480x854 olarak ayarladığım bir duvar kağıdını ekrana tam boyutlu koyamıyor muyuz? Sadece bir kısmını seçmeme izin veriyor.
  • Arkadaşlar vodafone ayarlarını yapabilen var mı?Manuel yapayım diyorum ama onu da bulamıyorum.

EDIT:Müşteri hizmetlerinden hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 7 Kasım 2011; 23:13:50 >
  • ben de neo ve bu model arasında kararsızdım hatta neo biraz daha ağır basıyordu ama sade ve küçük tasarımları sevdiğim için bu telefonu aldım.
    size hemen bir kaç soru sorayım arkadaşlar :)
    1. timescape de twitter pek güncellenmiyor, 10 saat önceki tweetler gözüküyor en son. facebook ise her dakika güncelleniyor. sebebi nedir acaba?
    2. bu turkcellin gömülü reklamlarından kurtulmanın bir yolu yok sanırım. android 2.3.4 sürümüyle bunları silmek mümkün olur mu acaba?
    3. tavsiye ettiğiniz iyi bir navigasyon programı var mı?
    4. bu neoreader denen olay nedir?
  • Arkadaşlar selamlar...
    Uzun araştırmalarım sonucu Xperia Ray sahibi olmaya karar verdim. Hayırlısıyla 1 hafta içinde alacağım.
    Şu an kullandığım Samsung Monte den çok memnunum ancak artık çok sıkıldım gerçekten.Hevesim kalmadı...

Bir kaç sorum olacak;

1-En uygun fiyatlı Ray i nerden bulabilirim ?
    2-Ray için Ekran jelatini ve (http://inlinethumb15.webshots.com/48526/2506221460106502898S600x600Q85.jpg ) linkteki ürünün aynısından nereden bulabilirim?

İyi geceler...
  • Hava durumu widget'i gps mi kullanıyor wifimi? Şehir kısmına istanbul yazıyorum bulamıyor.
  • ARkadaşlar navigasyon yok mu ücretsiz ya da ucuz bişey?
  • şimdi arkadaşlar durumu toparlarsak bu telefon alınırmı ? :) kamera benim için önemsiz oyun ve program bol yüklerim bu ekran boyutunda rakibi varmı hiç artık 3.5 inç lardan 4.5 5 e kadar çıkardılar insanlar nasıl ceplerinde taşıyorlar hayret ediyorum bu boyutlarda bu cihazın alternatifi varmı ?
  • Kamerası, fotoğraf ve videolarda gerçekten yakın objelere geç odaklanıyor ve makrolarıda çok net çekmiyor. Neo konusundada aynı sorundan bahsedilmiş, sanırım kamera donanımlarıda aynı. Seneler önce kullandığım k750 bile 3cm den süper makrolar çekiyordu. Lütfen yazılımla alakalı olsun Farketmedim bir sorun yok demeyin
  • @Raven
    Büyük harflerle "İ" ile yazmayı dene, bulması lazım.

@ecay
    Ben iGO kullanıyorum, gayette memnunum. Google'da aratırsan bulabilirsin.
  • 2.3.4 pc companion da yayınlanmış.

Bende hala telefonunuz güncel diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

2.3.4 pc companion da yayınlanmış.

Bende hala telefonunuz güncel diyor

doğru yayınlanmış pc companion ile bağlandım yeni yazılım var dedi heralde 2.3.4 sürümü olsa gerek.

birazdan güncellme yapmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Kamerası, fotoğraf ve videolarda gerçekten yakın objelere geç odaklanıyor ve makrolarıda çok net çekmiyor. Neo konusundada aynı sorundan bahsedilmiş, sanırım kamera donanımlarıda aynı. Seneler önce kullandığım k750 bile 3cm den süper makrolar çekiyordu. Lütfen yazılımla alakalı olsun Farketmedim bir sorun yok demeyin

Kamera yazılımlarında sorun var, donanım olarak sorun yok. Kaliteli bir lens ve Exmor R CMOS sensör var daha ne olsun. Ancak yazılım problemli, 8mp çektiğiniz resimler 1.5 mb olarak kaydediliyor. Sıkıştırma yapıyor maalesef. Yeni yazılım gelene kadar bekleyeceğiz.

• 2.3.4 yazılımını yükledim.
    Görüntülü googletalk ve 3d panoramik fotoğraf gelmiş ilk fark ettiklerim.
    Bir de bazı ikonlar değişmiş.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.