Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Dun Tim'den aldim telefonu. Size sormak istedigim bir konu var. android versiyonunu telefonu aldıktan hemen sonra yukselttim. Butun ozellikleri sorunsuz olarak çalışıyor ancak kamerada otomatik flaş özelligi yok. bunu giderebilmemin bir yolu ya da alternatif olarak bu ozelligi kullanabilecegim bir program var mı?

Not: birkaç yabancı forumu araştırdım ve bu ozelligin bu telefonda olmadıfını ogrendim. Markette bu problemi çözebilecek bildiginiz bir program varsa belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank12 -- 13 Kasım 2011; 1:10:38 >
  • arkadaşlar bende ray kullanıcısıyım ve sizlere bir sorum var benim telefonum da kameradan çektiğin fotoğraflara bakmaya geçerken çıt diye bir ses geliyor normalmidir? (fotoğraf çekmeden geçsemde çekip geçsemde o ses var)
  • yazıları yukarı doğru okurken fark ettim ki raven arkadaşımızın telindede aynı çıt sesi varmış bu normal birşeymi neo da da aynı kamera var ve bir aydan fazla neo kullandım oyle bir ses yoktu.

yasin arkadaşımız da mini pro yu mu beklesem demiş bence bekleme kardeşim ben onu da kulladım (yurt dışından getirtmiştim begenmedim arkadaşıma sattım o şuan kullanıyor) tel özellik olarak neo ve ray dan farksız tek fark kamerası 5mp. Fakat BENCE çok kalın ve ağır bir tel zaten ekranıda ufak o yüzden erkekler için okadar kullanışlı değil (bizde bu sosis parmaklar varken kullanmak sıkıntı yaratıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lego-as -- 13 Kasım 2011; 2:06:58 >
  • ekran jelatini: nokia x6 nın jelatini ray e uyuyor
    bağlantıdaki kılıfı önermem çok toz topluyor
  • Bu telefona maç sonucu vb. hücre yayınlarının gelmesi ile ilgili bir ayar bulamadım. Bilgisi olan var mı?
  • telefonu kullananlar telefondan birkaç fotoğraf veya video çekip yükleyebilir mi?
  • Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu, yukardan tuş kilidi yapıldığında beyaz bir çizgiyle kapanma efekti veriyordu. Fakat update ettikten sonra o olmuyor. Çok da önemli değil ama bu tarz şeyleri ben gerçekleştiremezmiyim, hiç bir şekilde bir ayarı yok ?
  • Merhaba Xperia RAY kullanıcıları Saygıdeğer arkadaşlar...sizlerden ricam bilirkişi yorumlarınız..şimdiden teşekkürler.. çok telefon meraklısı olmadığım ve aslında daha çok tasarıma ve şıklığa önem vermeme rağmen, iş şuraya kadar geldi..Galaxy s2 vardı ben de..sonra bir sebeple iphone 4 e geçtim 4-5 gün sonra tekrar galaxy s2 ye döndüm..telefondan memnunum, ama küçük ve şık tlfnlar her zaman tercih etmek istemişimdir..Acaba S2 kullanıp Xperia RAY e geçen veya her ikisinide inceleyip görüşlerini yazabilecek arkadaşlar varsa..çok memnum olurum.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: musikisinas

Merhaba Xperia RAY kullanıcıları Saygıdeğer arkadaşlar...sizlerden ricam bilirkişi yorumlarınız..şimdiden teşekkürler.. çok telefon meraklısı olmadığım ve aslında daha çok tasarıma ve şıklığa önem vermeme rağmen, iş şuraya kadar geldi..Galaxy s2 vardı ben de..sonra bir sebeple iphone 4 e geçtim 4-5 gün sonra tekrar galaxy s2 ye döndüm..telefondan memnunum, ama küçük ve şık tlfnlar her zaman tercih etmek istemişimdir..Acaba S2 kullanıp Xperia RAY e geçen veya her ikisinide inceleyip görüşlerini yazabilecek arkadaşlar varsa..çok memnum olurum.Saygılar

merhaba dediğin kıyaslama önceki sayfalarda vardı. Ayrıca boyut ve rahat fiziksel kullanım için ray derim. Ama kullannalar daha iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musikisinas

Merhaba Xperia RAY kullanıcıları Saygıdeğer arkadaşlar...sizlerden ricam bilirkişi yorumlarınız..şimdiden teşekkürler.. çok telefon meraklısı olmadığım ve aslında daha çok tasarıma ve şıklığa önem vermeme rağmen, iş şuraya kadar geldi..Galaxy s2 vardı ben de..sonra bir sebeple iphone 4 e geçtim 4-5 gün sonra tekrar galaxy s2 ye döndüm..telefondan memnunum, ama küçük ve şık tlfnlar her zaman tercih etmek istemişimdir..Acaba S2 kullanıp Xperia RAY e geçen veya her ikisinide inceleyip görüşlerini yazabilecek arkadaşlar varsa..çok memnum olurum.Saygılar

Merhaba yaklaşık olarak 2 ay kadar Galaxy S2 kullandım gerçekten de şimdiye kadar kullandığım cihazlar içerisinde en hızlısı ve iyisiydi.Sizinde dediğiniz gibi benimde herzaman ilk etapta küçük ve şık telefonlar dikkatimi çekmiştir.Aynı zamanda küçük ve şık olmasından ziyade Galaxy S2 yapabildiğim çoğu şeyi üstelik bundada yapabilmek, beni bu telefonu almaya iten sebeptir.Cebinizde şık ve performansı iyi olan size zamanla büyüklüğüyle sorun çıkarmayacak bir cihaz düşünüyorsanız bence hiç beklemeden alın.Şarj konusuna gelince Galaxy S2 ile şarjım en fazla 1 gün giderdi Ray aldıktan sonra full kullanımda 2 günü buluyor....

• iyigünler arkadaşlar ben telefonu 2.3.3 den 2.3.4 e güncelemek istiyorum,ama se nin sayfasındaki pc companion programını indiremiyorum hata veriyor 0 kb olarak gözüküyor.başka biyerdenmi indirmek gerekiyor nasıl güncellerim telefonu ?? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: electribe

iyigünler arkadaşlar ben telefonu 2.3.3 den 2.3.4 e güncelemek istiyorum,ama se nin sayfasındaki pc companion programını indiremiyorum hata veriyor 0 kb olarak gözüküyor.başka biyerdenmi indirmek gerekiyor nasıl güncellerim telefonu ?? teşekkürler

Telefondan Ayarlar>Sony Ericsson>Bağlantı en üstte "Pc Companion yükle" diye bir seçenek var, o seçili durumdayken telefonu bilgisayarına bağladığında Pc Companion otomatik olarak yüklenecektir.
  • Pc Companion ile bende güncellemeyi denedim hata verdi büyük bir ihtimallede sizdede hata verecektir aşağıdaki linkten Update Service i indirip güncelleyin ben öyle yaptım oldu...

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/elm?cc=tr&lc=tr
  • merhaba bende dün aldım telefonumu. alır almaz pc ye bağlayıp 2.3.4 e güncelledim. 2.3.3. ü hiç kullanmadığım için aradaki farkları göremedim. n8 kullanıcısı ve saybian hastası olarak andoride geçme kararı aldım. sonuçta n8 680 mhz. ray'in ekranı gerçekten çok net ve güzel. 3.3 ekran alıştıktan sonra hiçte ufak gelmiyor. ancak şu root olayını aklım almadı şuan da saat geç olduğu için bakamayacağım. symbian da hack işlemi yapıp unsigned uygulamaları rahatlıkla yükleyebiliyorduk. bu root olayı ile ilgili detaylı bilgi alabileceğim bir link rica ediyorum.
  • Selam arkadaşlar! Ben güncelleme için telefonu usb kablo ile bağladığımda pc companion çalışıyor telefonu görüyor lakin mtp device driver istiyor ve güncellemeyi yüklemiyor. Nedeni nedir ne yapmalıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Selam arkadaşlar! Ben güncelleme için telefonu usb kablo ile bağladığımda pc companion çalışıyor telefonu görüyor lakin mtp device driver istiyor ve güncellemeyi yüklemiyor. Nedeni nedir ne yapmalıyım acaba?

İlk olarak Pc Companion'u açın. Daha sonra telefonu bağlayıp; ayarlar>depolama>sd kartın bağlantısını kes. Telefon pc companion'da bağlı olarak görüldükten sonra sd kartı ekleyin.
  • sd kartı ekledikten sonra yeni donanım bulundu diyor ve Semc Hsusb Device için driver arıyor. Mtp device yüklenemedi uyarısı alıp sonlanıyor. Telefonu görmüyor companion.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

sd kartı ekledikten sonra yeni donanım bulundu diyor ve Semc Hsusb Device için driver arıyor. Mtp device yüklenemedi uyarısı alıp sonlanıyor. Telefonu görmüyor companion.

Pc Companion'u kaldırıp güvenli modda kurup deneyin. Olmazsa sony ericsson'un sitesinden Update Service'yi indirip güncellemeyi bunun üzerinden yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lego-as

arkadaşlar bende ray kullanıcısıyım ve sizlere bir sorum var benim telefonum da kameradan çektiğin fotoğraflara bakmaya geçerken çıt diye bir ses geliyor normalmidir? (fotoğraf çekmeden geçsemde çekip geçsemde o ses var)

bu ozellik exmor r sensorunun acilmasiyla ilgili. yani normal bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.