Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Büyük saçmalık o zaman telefonun hiç bi al bnisi kalmadı ama tüm sitelerde görüntülü konuşma var diye belirtilmiş özelliklerinde
  • Türkcell reklamında bile var, görüntülü görüşme yapabilirsiniz diyorlar, bilmeyenleri kandırmak için malesef...

quote:

Orijinalden alıntı: volbes

Teşekkürler Büyük saçmalık o zaman telefonun hiç bi al bnisi kalmadı ama tüm sitelerde görüntülü konuşma var diye belirtilmiş özelliklerinde

• @gokmay

3G şebekesi üzerinden görüntülü konuşma yapılamıyor.Skype gibi programlarla görüntülü konuşma yapabiliyorsun.
  • Onu sen ben biliyoruz, ama bir çok tüketici de kandırılıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

@gokmay

3G şebekesi üzerinden görüntülü konuşma yapılamıyor.Skype gibi programlarla görüntülü konuşma yapabiliyorsun.

işte anlamadığım şey hem 2 kamera var hem teknolojisi sanırım 3 gside var internet v.s. için ama görüntüü görüşmeye gelince (200 300tl lik tlelfonlarda bile var artık ) fıssssssslamış erikson yazık inşallah yazılımsal bir şeydir ileride düzeltirler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volbes -- 5 Kasım 2011; 15:45:09 >
  • quote:

quote:

@gokmay

işte anlamadığım şey hem 2 kamera var hem teknolojisi sanırım 3 gside var internet v.s. çin ama görüntüü görüşmeye gelince (200 300tl lik tlelfonlarda bile var artık ) fıssssssslamış erikson yazık inşallah aaılsal bir şeydir ileride düzeltirler ..

3G ile görüntülü görüşme olsa iyi olurdu ama görüntülü görüşme pek yaygın olmadığı için olmaması çok büyük bir eksiklik değildir bence.

• quote:

quote:

quote:

@gokmay

işte anlamadığım şey hem 2 kamera var hem teknolojisi sanırım 3 gside var internet v.s. çin ama görüntüü görüşmeye gelince (200 300tl lik tlelfonlarda bile var artık ) fıssssssslamış erikson yazık inşallah aaılsal bir şeydir ileride düzeltirler ..

3G ile görüntülü görüşme olsa iyi olurdu ama görüntülü görüşme pek yaygın olmadığı için olmaması çok büyük bir eksiklik değildir bence.

Hocam güzelde o parada ve o segmenteki bir telefonda olmalı idi benim fikrim tabi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volbes -- 5 Kasım 2011; 15:53:15 >

• valla bak ben bunu bilmiyordum.Millet görüntülü konuşması var diye satıyor.Neo nasıl odamı aynı bilen varmı
  • androidlerin hepsinde durum aynı malesef. Görüntülü görüşme önemli bence de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

androidlerin hepsinde durum aynı malesef. Görüntülü görüşme önemli bence de...

Malesef bilgi yanlış sgs2 de rahatca yapılıyor sanırım telefonla alakalı bir durum.....
  • Donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum. Yoksa net üzerinden de görüntülü görüşme yapılamazdı...

quote:

Malesef bilgi yanlış sgs2 de rahatca yapılıyor sanırım telefonla alakalı bir durum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 6 Kasım 2011; 13:35:33 >
  • TElefonum elime ulaştı.Arkadaşlar vodafone kullanıyorum ayarları nasıl yaptınız müşteri hizmetlerinde bizim telefon gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

TElefonum elime ulaştı.Arkadaşlar vodafone kullanıyorum ayarları nasıl yaptınız müşteri hizmetlerinde bizim telefon gözükmüyor.

Cep telefonunuzun ana ekranındayken, *3636# arama tuşlarına basarak “5 Cihaz Ayarı Alma” menüsünü seçtiğinizde, gelen ekranda onayla kısmını tuşlayarak cihazınızın desteklediği ayarlar SMS ile gönderilecektir.
  • selam arkadaşlar...

bugun eşim için ray gold , kendime de neo midnight blue aldım...

ray ve neo içerik olarak cok farklı değil sanırım...

artık ray hakkında sorunlarım olursa yazarım...gps / sürüm vs..tşkler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

selam arkadaşlar...

bugun eşim için ray gold , kendime de neo midnight blue aldım...

ray ve neo içerik olarak cok farklı değil sanırım...

artık ray hakkında sorunlarım olursa yazarım...gps / sürüm vs..tşkler....

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

TElefonum elime ulaştı.Arkadaşlar vodafone kullanıyorum ayarları nasıl yaptınız müşteri hizmetlerinde bizim telefon gözükmüyor.

Cep telefonunuzun ana ekranındayken, *3636# arama tuşlarına basarak “5 Cihaz Ayarı Alma” menüsünü seçtiğinizde, gelen ekranda onayla kısmını tuşlayarak cihazınızın desteklediği ayarlar SMS ile gönderilecektir.

Teşekkürler 2 kere yaptım 1 saat oldu ama hala ayarlar gelmedi.

Telefona geçiş yapacağım ama bir türlü yapamadım.Ne internet bağlantısı kullanabiliyorum ne dosya yöneticisinden dosyalarıma bakabiliyorum hiç alışamadım telefona.Aptal Turkcell uygulamaları duruyor orda kaldıramıyorum da.

Telefon çok güzel hızlı tam istediğim gibi çıktı.Ama şu androidi öğrenip te kullanmaya başlayabilsem iyi olacak.

• arkadaşlar telefonun sağ üst jackin arkasından tırnağı takınca kapak sizde de açılıyor mu?
  • hocam merhabalar bende neo sahibiyim ve telefonumdan çok ama çok memnunum (allah nazarlardan saklasın)neo bölümünde takılıyordum ray ada bi uğrayam dedim.herkes bişiler yazmış yok orası ses yapıyor,sony ericsson sağlam değil,görüntülü arama yapılamıyor,şarjı az gidiyor,fotoğraf kalitesi iyi değil (yaw 3 mp ile8.1 hiç bir olurmu insaf gözünüze 3mp i büyüt bakalım ne olacak görüntü bozulacak,sony ericcsonun kamarasına güvenin adamlar exmor u n8 ile kapıştırıor siz beğenmiyorsunuz anlam veremedim)

öncelikle kasanın ses sorunu bazı neolardada vardı kullanıma bağlı olarak kasa yerine oturuyor ses sorunu ortadan kalkar takmayın kafanıza:)4

sony ericcson bağımlılık yapar (nokia samsung gibi 2 yıl içinde dağılmaz)tecrübe sabit k750 ile sorunsuz 5 yıl etrafınızda mutlaka örnekleri vardır)ama pazar payı küçük o tartışılmaz.ayrıca her zevke göre telefonu yoktur.model sayısı diğer markalara göre azdır bunlarda gerçekler.

görüntülü aramaya gelince sizlere müjdeli haber benden.ilerde gelecek güncelleme ile hem neo da hemde ray da pro da 3g şebekesi üzerinden arama yapılabilicek.hem türkiyeden hemde almanyadan müşteri hizmetlere mail attım ikisindende bu cevap geldi.en başta bu özelliğin olmama nedeni ise pazarlama taktiği skype ile yapılan işbirliğinden kaynaklı:)

şarj konusuna gelince fazla bişi beklemeyin 1ghz işlemci arka planda çalışan onlarca uygulama +ekran .ama size önerim telefonu rootlayıp açılan uygulamaları başlangıçtan dondurnanız.bide juice defander programını kurmanızdır.

fotoğraf kalitesi ne gelince zaten 1000 lira verdiğin alet profesyonel bir makina değil elbette.ama emsallerine göre çok çok iyi bence.arkadaşımda galaksi s2 var inanınfoto kalitesi s2 ile video dışında aynı gibi neredeyse eno daha iyi .bitek s2 1080 hd çektiği için videosu biraz daha iyi.ama s2 nin de şarjda ısınma kamerada kırmızı çizgi 5 saat batarya süresi gibi kronik sorunalrı var bence onu bunu bırakın elinizdeki multimedya canavarnın tadını çıakrıp bolca hava atın...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

hocam merhabalar bende neo sahibiyim ve telefonumdan çok ama çok memnunum (allah nazarlardan saklasın)neo bölümünde takılıyordum ray ada bi uğrayam dedim.herkes bişiler yazmış yok orası ses yapıyor,sony ericsson sağlam değil,görüntülü arama yapılamıyor,şarjı az gidiyor,fotoğraf kalitesi iyi değil (yaw 3 mp ile8.1 hiç bir olurmu insaf gözünüze 3mp i büyüt bakalım ne olacak görüntü bozulacak,sony ericcsonun kamarasına güvenin adamlar exmor u n8 ile kapıştırıor siz beğenmiyorsunuz anlam veremedim)

öncelikle kasanın ses sorunu bazı neolardada vardı kullanıma bağlı olarak kasa yerine oturuyor ses sorunu ortadan kalkar takmayın kafanıza:)4

sony ericcson bağımlılık yapar (nokia samsung gibi 2 yıl içinde dağılmaz)tecrübe sabit k750 ile sorunsuz 5 yıl etrafınızda mutlaka örnekleri vardır)ama pazar payı küçük o tartışılmaz.ayrıca her zevke göre telefonu yoktur.model sayısı diğer markalara göre azdır bunlarda gerçekler.

görüntülü aramaya gelince sizlere müjdeli haber benden.ilerde gelecek güncelleme ile hem neo da hemde ray da pro da 3g şebekesi üzerinden arama yapılabilicek.hem türkiyeden hemde almanyadan müşteri hizmetlere mail attım ikisindende bu cevap geldi.en başta bu özelliğin olmama nedeni ise pazarlama taktiği skype ile yapılan işbirliğinden kaynaklı:)

şarj konusuna gelince fazla bişi beklemeyin 1ghz işlemci arka planda çalışan onlarca uygulama +ekran .ama size önerim telefonu rootlayıp açılan uygulamaları başlangıçtan dondurnanız.bide juice defander programını kurmanızdır.

fotoğraf kalitesi ne gelince zaten 1000 lira verdiğin alet profesyonel bir makina değil elbette.ama emsallerine göre çok çok iyi bence.arkadaşımda galaksi s2 var inanınfoto kalitesi s2 ile video dışında aynı gibi neredeyse eno daha iyi .bitek s2 1080 hd çektiği için videosu biraz daha iyi.ama s2 nin de şarjda ısınma kamerada kırmızı çizgi 5 saat batarya süresi gibi kronik sorunalrı var bence onu bunu bırakın elinizdeki multimedya canavarnın tadını çıakrıp bolca hava atın...:)

SG2 ile Ray'ımı kıyaslıyorsun bu bir komplexmi yoksa ciddi misin

• dostum kıyaslama yapmıyorum.komplex le ne alakası var sadece kamera performansından bahsediyorum.al eline bi bak gel sonra konuş:)hak vericeksin.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.