Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raven

Hepsiburada 100tl indirim kampanyası yarın bitiyormuş. Daha ucuza alabiliceğim bir yer yok sanırım, ne dersiniz burdan sipariş edeyim mi bugün? Birde verdikleri garanti hangisi ve telefon kaç günde elime ulaşır?

%10 world puan ve 100tl hediye çeki ile 760tl gibi bir fiyata geliyor hepsiburada'dan aldığında ki daha ucuza bulabileceğini sanmıyorum. Bir sorunla karşılaştığında herhangi bir sony ericsson yetkili servise götürüp garantiden yararlanabiliyorsun. Ben hepsiburada'dan aldım 2 günde elime ulaştı telefon, İstanbul'dayım buarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

quote:

Hepsiburada 100tl indirim kampanyası yarın bitiyormuş. Daha ucuza alabiliceğim bir yer yok sanırım, ne dersiniz burdan sipariş edeyim mi bugün? Birde verdikleri garanti hangisi ve telefon kaç günde elime ulaşır?

%10 world puan ve 100tl hediye çeki ile 760tl gibi bir fiyata geliyor hepsiburada'dan aldığında ki daha ucuza bulabileceğini sanmıyorum. Bir sorunla karşılaştığında herhangi bir sony ericsson yetkili servise götürüp garantiden yararlanabiliyorsun. Ben hepsiburada'dan aldım 2 günde elime ulaştı telefon, İstanbul'dayım buarada.

Peki gelen kutu jelatinli ve güvenlik bandlı mıydı? Hepsiburada hakkında baya bir olumsuz yorum okudumda, o yüzden pek güvenemiyorum aslında ama daha ucuza satan yerde yok. 24 saatte hızlı gönderim diyor, bugün sipariş versem yarın ulaşır mı? Yarın ulaşmazsa haftasonu iş günü sayılmadığı için pazartesine mi kalır?

Edit: Ben %10 world puanın 100tl'lik indirime denk geldiğini anlamıştım kampanyadan. Yani 100tl kafadan indirim yapıyorlar + %10 world puanıda kullanabiliyoruz öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 3 Kasım 2011; 18:52:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

quote:

Peki gelen kutu jelatinli ve güvenlik bandlı mıydı? Hepsiburada hakkında baya bir olumsuz yorum okudumda, o yüzden pek güvenemiyorum aslında ama daha ucuza satan yerde yok. 24 saatte hızlı gönderim diyor, bugün sipariş versem yarın ulaşır mı? Yarın ulaşmazsa haftasonu iş günü sayılmadığı için pazartesine mi kalır?

Edit: Ben %10 world puanın 100tl'lik indirime denk geldiğini anlamıştım kampanyadan. Yani 100tl kafadan indirim yapıyorlar + %10 world puanıda kullanabiliyoruz öyle mi?

Kutu jelatinli ve netcell güvenlik bandı ile geliyor. Ben hepsiburada'ya kesinlikle güvenebilirsin diyemem. Benim telefonum hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi, ama internetten alışveriş yaptığında iş biraz şansa bakıyor açıkçası. Bugün sipariş verirsen yarın kargoya verilir, gerisi kargo şirketine kalmış. Ben yurtiçi kargoyu seçtim, dediğim gibi 2 günde elime ulaştı. Kasım ayı içerisinde kullanabileceğin %10 world puan kazanıyorsun ayrıca hepsiburada'nın 500'e 100tl kampanyası sayesinde hepsiburada'dan 100tl'lik hediye çeki kazanıyorsun(50+50tl kasım ve aralıkta harcayabileceğin 2 ayrı çek).

• Arkadaşlar; İzmirde siyah Ray bulamadım. Bilgisi olan var mı nereden bulunur izmirde????
  • Telefonu kullananlar bir kaç fotoğraf yükleyebilir mi?Fotoğraf kalitesi kafama takıldı.

karanlık ortamda çekilmiş videolar

Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.Daha önce hiç SE kullanmadım sağlamlığı nasıl 3-4 yıl kullanabilirmiyim?(telefonu çok fazla yıpratan birisi değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 3 Kasım 2011; 23:19:06 >

• Hepsiburada'dan telefonun siparişini verdim. 947 tl 6 taksit, kargo bedava, 100 tl hediye çeki. 24 saat içinde gönderiyorlarmış, inşallah yarın sorunsuz bir şekilde ulaşır.
  • Arkadaşlar ben hepsiburada'da 100 TL'lik indirim çeki göremedim? Önceden bazı indirimler yapmıştı başka alışverişlerimde acaba o nedenle mi? Worldcard ile alırsanız TL olarak kaç liraya den k geliyor acaba? %10 Puan kampanyasının son günü (4 kasım)
  • Evet bende hediye çeklerim menüsünde göremedim çeklerimi? Ne zaman yüklenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Telefonu kullananlar bir kaç fotoğraf yükleyebilir mi?Fotoğraf kalitesi kafama takıldı.

karanlık ortamda çekilmiş videolar

Telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.Daha önce hiç SE kullanmadım sağlamlığı nasıl 3-4 yıl kullanabilirmiyim?(telefonu çok fazla yıpratan birisi değilim)

konu saglamliksa sony ericssondan uzak durmani tavsiye ederim

• quote:

Xperia™ ray yazılım güncellemeleri
    10-28-2011
    Xperia™ akıllı telefonunuz için yeni yazılım var
    Güncelleme ile şunlardan faydalanırsınız:

Akıllı telefonlar için en yeni Android™ platformu
    Google Talk™ görüntülü sohbet desteği
    Beğenme ve paylaşmanın yanı sıra uygulama ve oyunları keşfetme gibi yeni Xperia™'daki Facebook özellikleri
    3B ve 2B panorama görüntüler yakalama ve 16x video yakınlaştırmaya yönelik kamera geliştirmeleri
    Sony Entertainment Şebeke Hizmetleri (sadece belirli pazarlarda)

Pc companiondan kontrol ettiğimde 2.3.3 için telefonunuz güncel diyor hala
  • telefonu açtığınızda kaç mb ram boşta gözüküyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Kasım 2011; 16:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

telefonu açtığınızda kaç mb ram boşta gözüküyor.

bence çok basit bir soru.ray'i olan herkez cebaplayabilir.

133mb kullanılan
    193mb boş
  • quote:

telefonu açtığınızda kaç mb ram boşta gözüküyor.

Selam sharpie,110 mb kullanılan 194 mb boş..Azönce telefonumu kapatıp açtım çıkan değerler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 4 Kasım 2011; 18:58:07 >
  • telefonun şarjı nasıl?şarj problemi varmı?
  • Neredeyse üç haftadır kullanıyorum telefonu. SE Türkiye'nin Facebook sayfasında bahsettiği "lansman partisi"ni gördüğüm andan itibaren sapık gibi gördüğüm her TİM'e girip sorduktan sonra geçen ayın 18'inde Kanyon Turkcell'de bulup almıştım direk siyahını.

Akıllı telefon pazarının trendleri ve çoğu kullanıcının tercihleri düşünüldüğünde herkese tavsiye edeceğim bir telefon değil. Şahsi tercihlerime gelecek olursak; beklediğim smartphone sonunda gelmiş. İstediğim gibi bir smartphone bulamadığımdan yıllardır iPod Touch ve Nokia 6300 taşıyordum, sonunda kurtuldum.

Eğer hayallerinizdeki telefon Crysis 2 oynayabileceğiniz, Mandelbrot fraktalını modelleyebileceğiniz, ya da profesyonel fotoğraf çekebileceğiniz 5"lik bir performans canavarıysa bu telefon sizin için değil. Yok eğer benim gibi istediğiniz şey bilgisayar erişiminiz yokken erişilebilirliğinizin aynı şekilde sürdüren, bir netbooktan bekleyebileceğiniz internet, multimedya gibi en temel bilgisayar fonksyonlarını her yerde yapabilmenizi sağlayan, bu sırada takılıp yavaşlamayan, telefon olduğunu unutup uzay gemisi olmaya çalışmayan, şık, taşıması rahat bir cihazsa sonunda aradığınızı buldunuz.

Onlarca yerli yabancı inceleme okuyup izledikten sonra bir sürprizle karşılaşmadım. Beklediğim gibi, memnunum cihazdan. Elbette bataryası daha iyi olabilirdi ama bu bütün androidler için geçerli. Ekranı, kasası, ses çıkışı, kasmadan, yavaşlamadan akıcı kullanımı, elde tutması - kalitesini hissettiriyor alet. Daha 2 gün önce Profilo girişinde metal dedektöründen geçmeden kenara koymaya çalışırken dedektöre çarpıp 1.5 metreden taklalar atarak yere düştü. Kapağı bir tarafa bataryası başka tarafa uçtu. Topladım taktım, cihaz ayni şekilde hayatına devam ediyor; ne bir çizik ne de başka bir sorunla karşılaştım.

Burada yazılmış, alt taraf ses çıkartıyor diye; görünce denedim ancak fark ettim. Evet, alt yüzeye baskı uygularsanız birkaç nm hareket ediyormuş. Mesele mi, bence değil. Tabii bendeki durum diğer arkadaşlardan daha farklı/az olabilir, bilmiyorum.

SE MW600 bluetooth kulaklıkla kullanıyorum, benim gibi bir yandan her an gelebilecek aramalara açık olması gerekirken bir yandan da sıkça internetten birşeyler izleyen, birşeyler okurken müzik dinleyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Şarj konusuna gelince; "normal kullanım" ile 2 gün gidebiliyor. Yine de 2. gün dikkatli kullanılması gerektiğinden genellikle her akşam şarja takıyorum, bütün gün bluetooth, veri transferi ve kablosuz açık halde 2-3 saat müzik, 2-3 saat video, internet, email ve yaklaşık bir saat konuşmayla gidiyor. Ekran parlaklığını maksimumdan indirmediğimden olsa gerek, pil kullanım değerlerinde ekran her zaman %50-65 arasında oluyor. Dolayısıyla ekranı benim kadar açık tutmayanlar için 2 gün sorun olmayabilir.

• selamlar bende yeni aldım hattım avea hattımda 3g var (yada diğer telefona ) görüntülü arama yapamıyorummu yoksa telefondan kaynaklı bir durummu yada benim bilmediğim bir ayarımı var yardımcı olunursa sevinirim saygılar ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: volbes

selamlar bende yeni aldım hattım avea hattımda 3g var (yada diğer telefona ) görüntülü arama yapamıyorummu yoksa telefondan kaynaklı bir durummu yada benim bilmediğim bir ayarımı var yardımcı olunursa sevinirim saygılar ....

bildiğim kadarıyla 3g ile görüntülü konuşma yapılamıyor.değişik programlarla yapabiliyorsun.
  • kardeş işte aradığım cevap,çok sağol.bundan daha ayrıntılı beni tatmin edecek başka bir cevap olmazdı.Hani Nasrettin hoca misali damdan düşen lazımdı bana.
  • senetle satan yer varmıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.