Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rdursun01

quote:

Orijinalden alıntı: rdursun01

arkadaşlar telefonum wifi den evdeki modemi görmüyor. modem zyxel marka. üst komşudada aynı modemden olmasına rağmen onu görüyor evdeki modemi görmüyor sorun nedir aceba?

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?

modemin yayın yaptığı kanal ı değiştir .birde şifrede türkçe karakter kullanma .dene bi bakalım olmaz başka bişi ler düşünürüz.
  • Geçen gün Tim'de 800 e satıyorlardı Neo'yu fiyatı iyiymiş o zaman. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli
    Hepinize teşekkürler. İnternet paketim var telefondan yapılması gereken tüm ayarları yaptım ama yinede bağlanmıyor birde ne H işareti nede E işareti ikisinden de eser yok.

Sorun çözüldü Avea ya twitterdan mesaj attım aradılar anlattım çözdüler çok şaşırdım vallahi helal olsun Aveaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 27 Nisan 2012; 20:36:50 >

• arkadaşlar galeride fotograf albümü oluşturma ve rehberdekileri ses ile arama icat oldu mu?bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim
    bilginiz olsun 2 ay önce neo v almıştım kutusunda bozuk geldi telefon fotograf çekimlerinde mor ışıklar çıkıyodu,servise verip tamir istemediğimi yenisinin gönderilmesini istediğimi belirttim 35 gün beni telefonsuz bırakan sony, neo v yerine neo göndererek gönlümü almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim kullanıcı

arkadaşlar galeride fotograf albümü oluşturma ve rehberdekileri ses ile arama icat oldu mu?bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim
    bilginiz olsun 2 ay önce neo v almıştım kutusunda bozuk geldi telefon fotograf çekimlerinde mor ışıklar çıkıyodu,servise verip tamir istemediğimi yenisinin gönderilmesini istediğimi belirttim 35 gün beni telefonsuz bırakan sony, neo v yerine neo göndererek gönlümü almıştır

neo v yerine neo gönderip gönül almak? mantığı anladıysam arab olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumu geçtğmiz hafta başında teleservice'e verdim. durum kontrolünde cihaz değişimi bekleniyor yazıyor. neo piyasada olmadığına göre çirkefe yatıp neo v göndermeye kalkacaklarını düşünüyorum. bu sebeple firmaya mail attım, hangi cihazla değişim yapmayı düşünüyorsunuz diye? direk ürün bedeli iadesi mi talep etsem bilemedim. Bu konu hakkında bir tecrübesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cernnn

telefonumu geçtğmiz hafta başında teleservice'e verdim. durum kontrolünde cihaz değişimi bekleniyor yazıyor. neo piyasada olmadığına göre çirkefe yatıp neo v göndermeye kalkacaklarını düşünüyorum. bu sebeple firmaya mail attım, hangi cihazla değişim yapmayı düşünüyorsunuz diye? direk ürün bedeli iadesi mi talep etsem bilemedim. Bu konu hakkında bir tecrübesi olan var mı?

Benim 3 hafta önce değişim oldu neo yolladılar neo v yollama ihtimalleri yok bi ihtimal arc gelebilir ;)
  • Vignette programı yardımıyla 180 km hızla giderken çektiğim fotoğraf. Bu programın çektiği fotolar çok kaliteli ve dolgun. Tüm neo kullanıcılarına tavsiye ederim. 8 mp mod da en az 5 mb boyut oluyor.

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^
  • quote:

Vignette programı yardımıyla 180 km hızla giderken çektiğim fotoğraf. Bu programın çektiği fotolar çok kaliteli ve dolgun. Tüm neo kullanıcılarına tavsiye ederim. 8 mp mod da en az 5 mb boyut oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpęctęr

Vignette programı yardımıyla 180 km hızla giderken çektiğim fotoğraf. Bu programın çektiği fotolar çok kaliteli ve dolgun. Tüm neo kullanıcılarına tavsiye ederim. 8 mp mod da en az 5 mb boyut oluyor.

neo v ics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartlebyandco -- 27 Nisan 2012; 22:30:08 >

• Değişim yapılan arkadaşlar değişim sebebi neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Değişim yapılan arkadaşlar değişim sebebi neydi

Şebeke problemi yüzünden verdim ben ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Fakat bir türlü normal kamerada ki gibi 16:9 yapamadım. :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

İnternet paketi yaptım ama bir sürü apn ayarı denediğim halde girmedi bende güncelleme yapayım bari belki rootladıktan sonra yanlış bir şeyi silmişimdir diye düşündüm 42 den 62 ye geçecektim. Önce sd kartı tamamen pcye attım sonra kartı pc den biçimlendirdim sonra telefonu fabrika verilerine sıfırladım sonra pc companionı açtım usbyle telefonu pcye bağladım ama pc companion telefonu görmedi windowsta sd kartı görmedi Ne yapmalıyım?

Telefon hiç tepki vermiyorsa flash tool ile güncelleme yap düzelir.
    Sorunu tam olarak anlayamadım çünkü.

Telefon açılıyor o konuda sorun yok ama bazı fonksiyonlar bozuk mesela ortadaki tuş hiç bi işlev görmüyor, arama alamıyorum otomatik olarak meşgule atıyor bütün uygulamalar gittiği halde nedense hala superuser duruyo. Sıfırdan yazılım attığım takdirde düzelecektir eminim ama nasıl yapacağım bunu. Flash tool için link atar mısın? Hiç bilgim yok o konuda.

Update Service ile güncelledim hiç bir sorun yok dolayısıyla flash tool a gerek kalmadı teşekkürler yinede.

Hocam kusura bakma foruma girmedim işlerim vardı.
    Düzeldiğine sevindim. Update service de bir çözüm tabi ama daha önce yazılım attıysan kabul etmeme durumu var vs gibi.
    Flash tool ile ilgili link veremiyorum çünkü araştırdım bende nerelerden buldum hiç hatırlamıyorum gerçekten.
    İşin düşerse mesaj atarsın yardımcı olurum ben sana merak etme.
    Legal yollardan işin hallolduysa sıkıntı yok çok sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: anonim kullanıcı

arkadaşlar galeride fotograf albümü oluşturma ve rehberdekileri ses ile arama icat oldu mu?bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim

neo v yerine neo gönderip gönül almak? mantığı anladıysam arab olayım.

neo v ile neo arasındaki farkı araştırırsan arap olmana yardımcı olur belki

• Arkadaşlar telefonu ile Temple Run oynayıp kasıntı yaşayan var mı? Gerçekten deli ediyor bu anlık kasılmalar ya oyunda bir sıkıntı var ya telefonda, açık uygulama da bırakmıyorum arkada 1 GHz 512 mb ram var uyduruk oyunda kasma yaşıyorum yani anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Arkadaşlar telefonu ile Temple Run oynayıp kasıntı yaşayan var mı? Gerçekten deli ediyor bu anlık kasılmalar ya oyunda bir sıkıntı var ya telefonda, açık uygulama da bırakmıyorum arkada 1 GHz 512 mb ram var uyduruk oyunda kasma yaşıyorum yani anlam veremedim.

Ben de kasıyordu ics ye geçince en ufak kasma kalmadı ama bu seferde oyun sapıttı. Sağ sol yapınca hep zıplayıyor oyun 10 saniyeden fazla oynanmıyor. Bu arada telefon neo v

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Arkadaşlar telefonu ile Temple Run oynayıp kasıntı yaşayan var mı? Gerçekten deli ediyor bu anlık kasılmalar ya oyunda bir sıkıntı var ya telefonda, açık uygulama da bırakmıyorum arkada 1 GHz 512 mb ram var uyduruk oyunda kasma yaşıyorum yani anlam veremedim.

Ben de kasıyordu ics ye geçince en ufak kasma kalmadı ama bu seferde oyun sapıttı. Sağ sol yapınca hep zıplayıyor oyun 10 saniyeden fazla oynanmıyor. Bu arada telefon neo v

Büyük ihtimal birçok uygulamaya güncelleme gelicektir. Bence beklemekte fayda var şimdilik oynamayalım oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

quote:

Büyük ihtimal birçok uygulamaya güncelleme gelicektir. Bence beklemekte fayda var şimdilik oynamayalım oyunu :)

Evet bir an önce gelse de doya doya oynasak. Run like hell düzgün çalışıyor bu arada...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

quote:

Evet bir an önce gelse de doya doya oynasak. Run like hell düzgün çalışıyor bu arada...

Ninja fruit da öyle. Temple run sağ sol yapmıyor sorun o. İlk oyun geldiğinde sensör çalışmıyordu güncelleme geldi sorunsuz çalıştı şimdi sağ sol yapmıyor gelir büyük ihtimal.Youtube güncellendi çünkü.

• 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.