Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

arkadaslar bir kaç ay önce teleservise kasa için fiyat sormuştum 180 tl fiyat çekmişlerdi

Oha

ya hiç bu işlerden anlayan yok mu acaba forum da..toptan getirsede bizde faydalansak malların elinde patlayacağınıda hiç sanmıyorum..o kadar neo cu var dimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

quote:

arkadaslar bir kaç ay önce teleservise kasa için fiyat sormuştum 180 tl fiyat çekmişlerdi

Oha

ya hiç bu işlerden anlayan yok mu acaba forum da..toptan getirsede bizde faydalansak malların elinde patlayacağınıda hiç sanmıyorum..o kadar neo cu var dimi..

Anlayan var da mesakatli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oha

Anlayan var da mesakatli olur

Al solventh kardeş. Bak millet kasa istiyor. Demek ki boş şeyler konuşmuyor muşum. Beyler bende gri neo var alalı 2 aya yanaştı. Bir haftadır şantiyede çalışıyorum telefonun anası ağladı. Önüne gelen telefonu istiyo. Mecbur veriyorum. Her yeri çizildi. Kredi kartım yok olsaydı ebaydan alırdım çokça millete de verirdim. Ekrana zaten neo v den çıkan koruyucuyu takmıştım. Sorun yok orda. Inşallah biri çıkar yardım eder de dünyanın en iyi tasarımlı telefonundan soğumayız. 180 tl ye gider ebay dan 3 tane full kasa giriyor.

• 3 tane degil 5 tane alırsın. Ben de şimdi sıkışıgım, durum duzelince getirtirim 2 tane
  • 10 yaş büyüğüne kardeş ve EŞEK demeye yeltenen velet.. seni kendi haline bıraktık. nasıl olsa senin arkandan gelen nesiller sana 10 yaş farkla sana kardeş demesini de EŞEK demesini de bilecek. o zaman görücem ben senin pampa hallerini.

daha benimle muhatap olmayı bırak. işim gücüm yok senin gibi hadsizlerle laf atıştıramayacam.
  • aydın merkeze işin düşecekse gel sıkıntım neymiş bi anlatayım, bi açılayım sana. yorma beni he mi gulüm, bu iş güç arasında seni ziyarete gelmekle uğraşamam.

• Son verin artık tartışmanıza ya da blocklayın birbirinizi de daha fazla sürmesin
  • telefon 3 haftalıkken usb kablosu duyarsızlık yapmaya başladı test ettik sorun kabloda ben başka bi kablo buldum kullanıyorum..arızalı olan teleserviceyi arayıp kabloyu teknik servise göndermek istediğimde telefonla birlikte göndermem geretiğimi söylediler izah ettim bakın aldığım yerde (teknosa) denedik başka cihazla denedim sorun %100 kabloda dedim yok illa telle göndericekmişim bende daha yeni cihaz değişim istiyrum dedim sustu ya ben o kablo için telefonu servise verirmiyim yolum düşerse servise kendim götütürücm. şimdilik nokia usb kabloyla devam :DD
  • ben tartışma derdinde değilim. muhatap olma diyorum hala laf atıyor..
  • Blocklayın bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

aydın merkeze işin düşecekse gel sıkıntım neymiş bi anlatayım, bi açılayım sana. yorma beni he mi gulüm, bu iş güç arasında seni ziyarete gelmekle uğraşamam.

Sen face de millete kafa tutup beş
  • Bundan sonra konu amacından farklı ne mesaj olursa olsun şikayet edilsin
  • quote:

Blocklayın bu kadar basit

böyle bi özellik olduğundan sen söyleyene kadar haberdar değildim. bahsettiğin için çok teşekkürler.

şahıs an itibariyle bloklanmıştır. ya rabbi şükür.
  • quote:

Blocklayın bu kadar basit

Nasıl blocklaniyo dostum soyle bizde şey yapalım şunu
  • Gereksiz tartışmalardan ve aşağılamalardan kaçınınız. Ayrıca mesajlarınızda seviyesiz ve anlamsız kelimeleri de kullanmamaya özen gösteriniz. Burayı diğer abuk forumlarla karıştırmayınız. Herhangi bir üye hakkında ortak bir sıkıntı varsa şikayet sistemini kullanabilir veya bana bildirebilirsiniz.
  • quote:

Bişey olmuş şeyin davası olmazmis. kafaya takmaya gerek yok hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

bu bukya sab adlı ergen şahsın yaptığı saçmasapan yorumlardan bir tek ben bıkmadım heralde? görüşüme katılan varsa lütfen +1 lesin. sonra gidip şikayet etmeye yelteniyor moderatörlere.

+1 +1 +1

kardeşim kamerasına harika diyen yok zaten çektiğin iki resimde ortada ikiside yakın çekim ikiside kötü zaten materyaller kötü dediğin gibi kamera kötü evet o yüzden lütfen bi n8 falan al ya da arc al ya da kodak al ama forumda yarım sayfa resim koyup bakın kötü işte deme arkadaş , ne dert yapmışsın bu kadar içine panpa ne ya panpa nedir arkadaş

ayrıca demeden edemicem , sen kasayı beğen ben sana alayım ebaydan forumdan ebay account istiyosunuz şakamısınız arkadaş siz aç bi hesap al bi paypal pampa bu sefer kısaltma küfür kullanmadım inşallah uzaklaştırma almam ama yeter arkadaş

Lacivert veya gold rengi al. Kafana göre. :D Alınca haber ver adresimi pm atarım kanka. :D Pardon pampa.

1-lütfen bana pm falan atma pampa 2-gold al kendine mis gibi yakışır krala beyazda atlet giydirirsin üstüne oh üfle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

bu bukya sab adlı ergen şahsın yaptığı saçmasapan yorumlardan bir tek ben bıkmadım heralde? görüşüme katılan varsa lütfen +1 lesin. sonra gidip şikayet etmeye yelteniyor moderatörlere.

+1 +1 +1

kardeşim kamerasına harika diyen yok zaten çektiğin iki resimde ortada ikiside yakın çekim ikiside kötü zaten materyaller kötü dediğin gibi kamera kötü evet o yüzden lütfen bi n8 falan al ya da arc al ya da kodak al ama forumda yarım sayfa resim koyup bakın kötü işte deme arkadaş , ne dert yapmışsın bu kadar içine panpa ne ya panpa nedir arkadaş

ayrıca demeden edemicem , sen kasayı beğen ben sana alayım ebaydan forumdan ebay account istiyosunuz şakamısınız arkadaş siz aç bi hesap al bi paypal pampa bu sefer kısaltma küfür kullanmadım inşallah uzaklaştırma almam ama yeter arkadaş

Lacivert veya gold rengi al. Kafana göre. :D Alınca haber ver adresimi pm atarım kanka. :D Pardon pampa.

1-lütfen bana pm falan atma pampa 2-gold al kendine mis gibi yakışır krala beyazda atlet giydirirsin üstüne oh üfle

Sen demedin mi pampa seç ben alırım diye. Lafla peynir gemisi yürümezmiş :-P

• Alacam dediyseniz alın canım sizde kırmayın panpayi

• quote:

Alacam dediyseniz alın canım sizde kırmayın panpayi

öyle demeyin ama öyle denmez

• 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.