Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar gps çok mu zayıf bana mı öyle geliyor ? Özellikle kapalı mekanda dakikalarca beklesem de bulamıyor, sizde de durum böyle mi ?

Eve uydu kuracağınız zaman çanağı salona mı koyuyorsunuz balkona mı? Kapalı alanda görmediği uyduya bağlanmada tabi ki sıkıntı yaşar.
    Konum ve güvenlikten kablosuz ağlara bağlanma kapalıysa açmayı unutmayın.

Kablosuz ağlara bağlanmanın A-Gps özelliği olduğunu ve ücretli olduğunu sanıyordum, bilmediğimden soruyorum öyle değil miydi ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar gps çok mu zayıf bana mı öyle geliyor ? Özellikle kapalı mekanda dakikalarca beklesem de bulamıyor, sizde de durum böyle mi ?

Eve uydu kuracağınız zaman çanağı salona mı koyuyorsunuz balkona mı? Kapalı alanda görmediği uyduya bağlanmada tabi ki sıkıntı yaşar.

Kablosuz ağlara bağlanmanın A-Gps özelliği olduğunu ve ücretli olduğunu sanıyordum, bilmediğimden soruyorum öyle değil miydi ?

Wireless da bir kablosuz ağ. Veri iletişimi kapalıysa hat üzerinden bağlanmıyor. A-gps adı üzerinde assisted, yani yardımlı gps. Yardım aldığında uyduya bağlanma süresi de kısalıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wireless da bir kablosuz ağ. Veri iletişimi kapalıysa hat üzerinden bağlanmıyor. A-gps adı üzerinde assisted, yani yardımlı gps. Yardım aldığında uyduya bağlanma süresi de kısalıyor.

Teşekkürler yardım için :)

• selam arkadaşlar,neo ile neo v arasındaki farkı söyleyebilirmisiniz.hangisi mt11 hangisi mt15.ucuz olanı neo v sanırım.bilgi verirseniz memnun olurum arkadaşlar,fiyatı ve özellikleri konusunda,almak konusunda tam karar veremedim
  • selam arkadaşlar,neo ile neo v arasındaki farkı söyleyebilirmisiniz.hangisi mt11 hangisi mt15.ucuz olanı neo v sanırım.bilgi verirseniz memnun olurum arkadaşlar,fiyatı ve özellikleri konusunda,almak konusunda tam karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

vatan bilgisayar aylardır neo satmıyor.neo V satıyor.

selam arkadaşlar bu neo v kötümü peki hep neo diyorsunuz.neo v almaya karar vermiştim ama kararsıoz kaldım sizce ne yapmalıyım
  • Arkadaslar Real Racing 2 Diye Bir Oyun Var Bilirsiniz Belki... Oyunu oynarken Birden Kendiliğinden Çıkıyor Bunun Nedeni oyun kaynaklı mi yoksa cihazda mi bir problem var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

video çekimini nasıl beğenirsiniz anlamadım

youtube de veya farklı sitelerde diğer telefonlarla karşılaştırma yapmadınız heralde. ne yazıkki 720p nin hakkını veremiyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=riWzJTZySK8

sarsıntıyı engelleme güzel ancak bence yukarıdaki videoda desire s daha net bir çekim yapmış.

ayrıca videolarda cızırtı sesi yapıyor
    burdan diğer telefonlar ile karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
    http://www.gsmarena.com/8mp_shootout_2011-review-673p6.php

yorumlarada bir baksaydın dostum bence neo daha başarılı,

baktım dostum yorumlara da,
    ilginç bir şekilde bu exmor lensi beğenmeyenler kadar beğenenler bulunmakta.
    ancak testler ortada verdiğim gsmarena linkinde puanlama mevcut aldığı puanlar ortada.
    sony de sevmediğim diğer konu kamera konusunda yapılan isteklere cevap vermemesi, talk sonyericsson sitesinde mayıs ayından beri kamera konusu konuşulmakta yetkili bir kişinin çıkıp cevap verdiğini görmedim.
    umarım ics ile değişen kamera arayüzü ile driver da değişmiştir.
    xda sitesinde sony yazılımcısı "kalled" beta ve alpha rom ların duyurusunu yaptı. kamera ile ilgili bir yazıya cevap verdiğini görmedim. belkide gözümden kaçmıştır. ancak beta romu kuranlar fotoğraf boyutunda artış olduğunu söylemekte.

bsi sensörlü yeni telefonların tanıtımı yapıldı. nokia yazılımsal 41mp tanıttı. samsung yeni sensör üzerinde çalışıyormuş.

sony 12mp exmor r li xperia s ile bu yarışın neresinde olacak merak ediyorum.

ben telefonu kamerası için almadım (ray).
    ancak ödül almış bir kamera rakiplerinden daha iyi resim çekmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

http://i.minus.com/1330381807/f8QVD7izSrQ_QqA1allpfQ/dhB7jVdV6XoWK.zip

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

Kardeş yükledim çok güzel oldu teşekkürler yüklemek isteyenler tereddütsüz yuklesin xperia neo

• Beyler yüz kere yazdım fotoları linkli değilde sizin ki gibi burda görünmesini nasıl sağlayabilirim ? Bir cevap ya.
  • selam arkadaslar... foto yuzunden ray alınabilir :) tasarımı da hoş..

video işine gelince ..arkadaşta arc var..

yanyana getirip video moduna aldık...benim tlf ekranda seffaf koruyucu yok..arc ta mat olanlardan var..

fakat videoda arc ekranı renkleri daha canlıydı...ilginç..

ama pc de izlense monıtorde fln..onu bilemem :)

zaten neo nun fotograf cekmesi sanki saydam ..ince beyaz bi tabaka var sanki..

dediğiniz gibi gunduz gunesli hava cekimlerinde bu saydam tabaka yok :p :)
  • benim neoyu aldığımdan beri hdmi kablosumu yoksa çıkışımı bozuk anlamadım neyse bu pek önemli değil. bu arada usb kablosunun telefona takılan uçta gevşeklik oldu artık çalışmıyor. acaba sadece şarjı garantiye göndersem olur mu? telefonu servise verince bi daha ayar tutmuyor.( yıllardır ericsson ve sony ericsson kullanırım tek bir istisna <x10mini> hariç hepsi temassızlık ya da soket sorunu çıkardı. tamda s.e. ne güzel evrensel mivro usb ye geçti dedim yine bu sorun çıktı.
  • Bilgisayarın modeme kablo, telefonun wi-fi ile bağlı olduğu bir ağ üzerinde, birbirleri arasında dosya paylaşımı yapma şansımız var mı?
    Airdroid çok güzel gözüküyor lakin sadece wi-fi ağlar için geçerli bir uygulama sanırım.
    Es file explorer önermişlerdi ama doğru mu önerdiler bilmiyorum, hiçbir şeklide başaramadım.
    Amacım pc üzerinden, usb kablosu takmadan telefonla dosya alışverişi yapabilmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 1 Mart 2012; 0:54:50 >
  • Merhabalar arkadaşlar telefondaki uygulamadan facebook a girince cevrimdışı olduğumda arkadaşlarım da sohbette telefon işareti gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor nedeni nedir ?böyle iyi oluodu yaww havam oluodu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

Merhabalar arkadaşlar telefondaki uygulamadan facebook a girince cevrimdışı olduğumda arkadaşlarım da sohbette telefon işareti gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor nedeni nedir ?böyle iyi oluodu yaww havam oluodu:)

Sorunu düzeltmişlerdir muhtemelen
  • Merhabalar arkadaşlar telefondaki uygulamadan facebook a girince cevrimdışı olduğumda arkadaşlarım da sohbette telefon işareti gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor nedeni nedir ?böyle iyi oluodu yaww havam oluodu:)
  • garip ya oyun uyumlu değil diyor ne alaka ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

garip ya oyun uyumlu değil diyor ne alaka ??

dostum o oyunu yükleme zaten... asphalt 6 yükle forumda arat bizim paylaşım konusunda o oyun ve dier başka oyunlar paylaşıldı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8

benim neoyu aldığımdan beri hdmi kablosumu yoksa çıkışımı bozuk anlamadım neyse bu pek önemli değil. bu arada usb kablosunun telefona takılan uçta gevşeklik oldu artık çalışmıyor. acaba sadece şarjı garantiye göndersem olur mu? telefonu servise verince bi daha ayar tutmuyor.( yıllardır ericsson ve sony ericsson kullanırım tek bir istisna <x10mini> hariç hepsi temassızlık ya da soket sorunu çıkardı. tamda s.e. ne güzel evrensel mivro usb ye geçti dedim yine bu sorun çıktı.

o kadar telefonda hep aynı sorun başgösterdiyse cepteki usb şarj girişine 'narin' davranmadığın aşikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.