Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar data kablosunun micro usb tarafı ezildi. Telefona takamıyorum. Orijinal olmayan bir micro usb data kablosu alsam kullansam sorun olur mu acaba? Yanlış hatırlamıyorsam orijinal olmayan ürünler kullanıldığı zaman ekranda uyarı çıkıyormuş. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Neo V'yi yeterli bulup almayı düşünenler: Şu an Hızlıal'da 731 TL. Her rengi mevcut.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-v-3d_02.044.1357.0238.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_58029673/tm.htm

Lacivert olanı bitti.

Beyaz olanı 705'e düştü. Axess kartı olanlara 600'e geliyor. Benden söylemesi...

Axess şartları için:

http://forum.donanimhaber.com/m_58021767/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_57996173/tm.htm

2. el olanına (Neo da olsa) 700 vermeye değmez bence, 600'e sıfır V alın (tabii Axess'iniz varsa)...

Edit: Hızlıal'a bir linkten giriş yapınca (100 TL üzeri alışverişte geçerli) 10 TL hediye çeki veriyor, bu şekilde 595 TL'ye gelir telefon. Ayrıca 250 TL üzeri alışverişte geçerli 50 TL hediye çeki de veriyor.
    Site reklamı gibi oldu, ama 4-5 avantajı birleştirerek bu telefonu şu ana kadar görülmemiş fiyata almak mümkün. Yeter ki şartlar (hediye çeki, Axess vs.) yerine getirilsin.

Ben geçen ay HB'den Neo'yu yine bu tarz hediye çeki ve Axess kampanyasıyla 680'e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 24 Şubat 2012; 18:23:31 >

• Usb girisi hakkinda:
    Ben bugun korkarak da olsa cakma sarj aleti aldim
    Sorun yok.sarj oluyor.
    Ekranda ileti fln da cikmadi
  • İnternetten aldıysanız link alabilir miyim?
  • neo v ics 4.0 betasında xda daki biri 4 resim çekip göndermiş. 1.6 mb civarında boyutları var. incelediğim kadarıyla görüntü olarak 2.3.4 neo v sinden pek farkı olduğunu sanmıyorum.. hiç umutlu değilim ben bu işten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: solventh

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-isik-sesoru?page=2

ekrandaki ışık sensörü titreşimin giderildiğine dair program.. root istiyormuş. bi deneyin bakalım.. sırf bu olay için rootlamak zorunda kalacağım galiba :/

denedim, kesinlikle çalışıyor.

oh be! rahatladım. film izlerken işkence ediyordu ekran kararması.

eyvalla :]

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar... Şu Kulakligin Telefona Giren Kalın Bölgenin Ucundaki Kablo Sağa Sola Dönerek Zamanla Büzülüyor, yani Hafif Ezilme Gibi Birşey Oluyor... Bunun Önüne Nasıl Geçebilirim :(

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü

Arkadaşlar data kablosunun micro usb tarafı ezildi. Telefona takamıyorum. Orijinal olmayan bir micro usb data kablosu alsam kullansam sorun olur mu acaba? Yanlış hatırlamıyorsam orijinal olmayan ürünler kullanıldığı zaman ekranda uyarı çıkıyormuş. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

Data kablosunun hiçbir elektronik devresi filan yok, sadece elektrik taşıyıcısıdır. O yüzden bir sorun olmaz. Zaten çoğu telefon markasının micro usb kullanmanın amacı da kabloyu standartlaştırmak.
    Tabiki uygun olmayan şarj cihazı sorun çıkarabilir. Ama sizin sorun şarj cihazı değil kabloyla ilgili...

Telefonun şarj cihazı 850mA. Benim internetten aldığım şarj cihazı 1000mA. Şarja taktığım zaman ekran sapıttı, dokunmatik algılamadı. Şu an kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLGEC -- 24 Şubat 2012; 20:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Arkadaşlar data kablosunun micro usb tarafı ezildi. Telefona takamıyorum. Orijinal olmayan bir micro usb data kablosu alsam kullansam sorun olur mu acaba? Yanlış hatırlamıyorsam orijinal olmayan ürünler kullanıldığı zaman ekranda uyarı çıkıyormuş. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

Data kablosunun hiçbir elektronik devresi filan yok, sadece elektrik taşıyıcısıdır. O yüzden bir sorun olmaz. Zaten çoğu telefon markasının micro usb kullanmanın amacı da kabloyu standartlaştırmak.
    Tabiki uygun olmayan şarj cihazı sorun çıkarabilir. Ama sizin sorun şarj cihazı değil kabloyla ilgili...

Telefonun şarj cihazı 850mA. Benim internetten aldığım şarj cihazı 1000mA. Şarja taktığım zaman ekran sapıttı, dokunmatik algılamadı. Şu an kullanmıyorum.

Data aktarım hızında ve sarj olma süresinde değişme olur değil mi?

• Arkadaşlar acil yardım..
    Tus kilidi tek seferde açılmıyor
    Once sapitiyor
    3. Seferde aciliyor
    Sarj dan sonra oldu bu..
    Ne yapabilirim..
    Dokunmatik te sorun yok sukur..
    Tus kilidini acmada ve sessize almada sorun..
  • 650 mA mis sarj cihazi
    Normalin yari hizinda sarj ediyoru
    Batarya cikarip taktim
    Epey sarj bitirici seyler yaptim.
    Sukur su an normal.
    Tirstim bi an:-D
    790i yi garantiye yollamıştim. 1.5 ayda gelmişti
    Bi de durduk yere.haybeye olacakti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Data aktarım hızında ve sarj olma süresinde değişme olur değil mi?

Dandik bir kablo değilse sadece kablo ile sorun olacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar elektronikle ilgili bir konuda sorum var.

Neo'mu arabada şarj etmek istiyorum. Elimde Piranha Fuga navigasyon cihazının 5V/1.5A çıkışlı ve mini usb uçlu şarj aleti var ve bu alet normalde 3.7V 1600 mah'lık bataryayı şarj ediyor. Acaba telefonu bununla şarj etsem bir sorun olur mu?

Ekranınız çizik, çatlak görmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Arkadaşlar elektronikle ilgili bir konuda sorum var.

Neo'mu arabada şarj etmek istiyorum. Elimde Piranha Fuga navigasyon cihazının 5V/1.5A çıkışlı ve mini usb uçlu şarj aleti var ve bu alet normalde 3.7V 1600 mah'lık bataryayı şarj ediyor. Acaba telefonu bununla şarj etsem bir sorun olur mu?

telefonun sarj aleti 850 mah. senin dedigin piranhaninki 1500 mah. ben olsam kullanmazdim telefonunda. birsey olmaz belki ama tedbirli olmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

quote:

telefonun sarj aleti 850 mah. senin dedigin piranhaninki 1500 mah. ben olsam kullanmazdim telefonunda. birsey olmaz belki ama tedbirli olmak lazim.

Peki hocam teşekkürler. Üzerindeki verilerin neye karşılık geldiğini bilmiyordum. Olmazsa telefoncudan uygun bir şarj aleti alayım...

• Arama yaptirdim ama sorunumla ilgili bir cozum bulamadim malesef :(

yaklasik 3 aydir evdeki modemden wi-fi ile rahatca internete girebiliyordum. son birkac gundur kablosuz aga baglanabilmeme ragmen telefondan internete giremiyorum. (Bilgisayardan girebiliyorum)

Modem Airties RT-205, Sifreleme turu WPA/WPA2. Ne denediysem olmadi

Edit : Kablosuz geli$mi$ ayarlardan Static IP kismini i$aretleyerek telefonun ip`sini ve bilgisayardan aldigim alt ag maskesi, gecit vs bilgileri girerek internete baglanma olayini cozdum sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 25 Şubat 2012; 1:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arama yaptirdim ama sorunumla ilgili bir cozum bulamadim malesef :(

yaklasik 3 aydir evdeki modemden wi-fi ile rahatca internete girebiliyordum. son birkac gundur kablosuz aga baglanabilmeme ragmen telefondan internete giremiyorum. (Bilgisayardan girebiliyorum)

Modem Airties RT-205, Sifreleme turu WPA/WPA2. Ne denediysem olmadi

Edit : Kablosuz geli$mi$ ayarlardan Static IP kismini i$aretleyerek telefonun ip`sini ve bilgisayardan aldigim alt ag maskesi, gecit vs bilgileri girerek internete baglanma olayini cozdum sanirim.

kablosuz ayarlarda menu tusuna basinca gelismis secenegi cikiyor. orda "statik ip" isaretli degil dimi. ayrica modemde turkce karakter olunca da sorun olabiliyor. sifre degisimi de cozum olabiliyor. ağı unut deyip tekrar eklediniz mi.

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam teşekkürler. Üzerindeki verilerin neye karşılık geldiğini bilmiyordum. Olmazsa telefoncudan uygun bir şarj aleti alayım...

hocam 1500 ma usb yi tele sakin takma orjinal amperi 850 olan bi devreye bu kadar fazla akım uygulanması doğru deil hemen hemen yarisi kadar daha fazla amper vermiş olursun piline... hadi takdin dielim bi sıkıntı çıkmadı dielim ama pilin ömrü kesinlikle azalacak stanby şarj akımı denen kuralı aşmış olursun 850 ma altında takman cok büyük sıkıntı olusdurmayacagi gibi telin daha yavas şarj olmasına neden olacakdir nitekim ps ye usb ile bağlandığında gec şarj olması gibi....

• quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

quote:

quote:

quote:

hocam 1500 ma usb yi tele sakin takma orjinal amperi 850 olan bi devreye bu kadar fazla akım uygulanması doğru deil hemen hemen yarisi kadar daha fazla amper vermiş olursun piline... hadi takdin dielim bi sıkıntı çıkmadı dielim ama pilin ömrü kesinlikle azalacak stanby şarj akımı denen kuralı aşmış olursun 850 ma altında takman cok büyük sıkıntı olusdurmayacagi gibi telin daha yavas şarj olmasına neden olacakdir nitekim ps ye usb ile bağlandığında gec şarj olması gibi....

Sagolasin arkadaşım ışte bunu bilmediğim için sorayım dedim. Iyi de yapmışım. Tekrar teşekkürler...

• Dün tv de dizide gördüm..yalan dünya dizisiydi galiba..kadının birinin elinde xperıa neo vardı...
  • 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.