Şimdi Ara

Axess'den son dakika- toplam 500 TL harcamaya 50 TL chip para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
3
Favori
22.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23-29 Şubat tarihleri arasında market ve akaryakıt dışında toplam 500 TL harca, 1 Martta SON yaz 05327524566 ya gonder 50 TL chip para kazan . şeklinde mesaj geldi. kişiye özel mi genel mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

http://forum.donanimhaber.com/m_57996173/mpage_1/key_/tm.htm

Farklı kampanyalar Thundere, senin verdiğin internet kampanyası, bu bambaşka bir şey. Hemen ilgilenip detayları öğrenmeye çalışacağım. Birazdan yazarım.
  • oy oy oy %10 ıle bırlesırse cılgınca olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

http://forum.donanimhaber.com/m_57996173/mpage_1/key_/tm.htm

Farklı kampanyalar Thundere, senin verdiğin internet kampanyası, bu bambaşka bir şey. Hemen ilgilenip detayları öğrenmeye çalışacağım. Birazdan yazarım.

Farklı ama ikisi de axess.Konu dağılmasın diye yönlendirdim.Dedikleri gibi 50 bundan 50 diğerinden bir de sanal kart ile birleşirse ordan da vın gelir...

• Haberler güzel arkadaşlar, detayları aldım MH den.
    1- Kampanya genel, herkes katılabilir.
    2- 23-29 Şubat arası akaryakıt-market harici herhangi bir sektörden, pos bağımsız, toplamda 500 TL harcama yapıyorsunuz (tek parça veya toplam, fark etmiyor).
    3- Sonra 1 Mart'ta 532-7524566 ya SON yazıp sms atıyor ve kampanyaya katılıyorsunuz.
    4- 50 TL chip para 3 Mart'ta yükleniyor, son kullanım 6 Mart.

Herkese hayırlı olsun. AXESS SENİ SEVİYORUM
  • quote:

Haberler güzel arkadaşlar, detayları aldım MH den.
    2- 23-29 Şubat arası akaryakıt-market harici herhangi bir sektörden, pos bağımsız, toplamda 500 TL harcama yapıyorsunuz (tek parça veya toplam, fark etmiyor).
    3- Sonra 1 Mart'ta 532-7524566 ya SON yazıp sms atıyor ve kampanyaya katılıyorsunuz.

3 gunde kullandın kullandın dıyorlar ınsan suresını bıraz daha uzatır chıp paranın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

oy oy oy %10 ıle bırlesırse cılgınca olabılır

banade geldi aynı mesaj " son dakika" diye.

%10 dediğin hangisi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

quote:

%10 dediğin hangisi ??

axcess te %10 ındırımde vardı konusu var bı bak 50 tl ye kadar chıp parada oradan gelıyor yaptı 100 tl
    hızlıal ındırımınıde eklersem guzel iş cıkacak gıbı
  • Axess bu kampanyaları puzzle gibi oldu.Ayrı ayrı bir sürü sms attık hala da durmadan devam ediyorlar.
  • quote:

quote:

3 gunde kullandın kullandın dıyorlar ınsan suresını bıraz daha uzatır chıp paranın

Aman Castiel dert ettiğin şeye bak, puan olsun da 1 gün bile olsa olur, gideceği yer belli zaten, anında kullanılır.

• quote:

quote:

quote:

Aman Castiel dert ettiğin şeye bak, puan olsun da 1 gün bile olsa olur, gideceği yer belli zaten, anında kullanılır.

bu arada akbankın gene her alısverıse 5 tl ındırımıde vardı o konuyada bakın geçmemısse 3 kampanya ne alırsak kardır

• az önce hizli al dan beyaz eşya aldım 2 farklı axessle 500 küsür 500 küsür olarak ödedim iki kartta da net kampayasına katıldım. hizli al puanı vardı 10 tl de eğer kampanyalar birleşirse
    1000 küsür-10(hizlial puan)-50(1.axess)-50(2.axess)-50(1.axess son kamp.)-50(2.axess son kamp)=800 küsür TL kargo bedava :D
    Çok karmaşık hesap oldu.Hadi bakalım hayırlısı...
  • üye işyeri olma artı varmı yokmu ?
  • Vergi ödemeleri geçerli mi acaba.
  • quote:

quote:

quote:

%10 dediğin hangisi ??

axcess te %10 ındırımde vardı konusu var bı bak 50 tl ye kadar chıp parada oradan gelıyor yaptı 100 tl

o kadar kampanya yapıyorki hatırlayamadım. sen diyince hatırladım peki birleşiyormu bunlar acaba birleşirse
    500 TL lik alışveriş yaparsan %10+50 TL yani 100 lira CHIP para süper kampanya olur. birde 75 lira üzerine chip para var oooooo çok iyi.

22" LCD TV almayı planlıyordum HIZLIAL da çok uygundu. artık oradan bir TV alabiliriz. birde erteleme var sanırsam.

HIZLI alda senin bahsettiğin indirim nedir acaba

• fishcard'a galiba yok, mesaj attığımda talebiniz geçersizdir cevabı geldi anında :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%10 dediğin hangisi ??

o kadar kampanya yapıyorki hatırlayamadım. sen diyince hatırladım peki birleşiyormu bunlar acaba birleşirse
    500 TL lik alışveriş yaparsan %10+50 TL yani 100 lira CHIP para süper kampanya olur. birde 75 lira üzerine chip para var oooooo çok iyi.

22" LCD TV almayı planlıyordum HIZLIAL da çok uygundu. artık oradan bir TV alabiliriz. birde erteleme var sanırsam.

HIZLI alda senin bahsettiğin indirim nedir acaba

hızlı alda 2 adet ındırım var gırış ındırımı

100 lıra usune 20 tl ındırım
    70 tl usttune 10 tl ındırım bu ındırımlerı google da arat yada bu sıcakfırsatlar sayfasında ara bulun gırış olarak 20 tl ındırım daha sonra 250 tl ustu alısverıste mart ayında harcamak uzere sana 50 tl ındırım puanı verıyor tabı bu ındırım puanını 250 tl alısverıste geçeerlı olmak kosulu ıle

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

üye işyeri olma artı varmı yokmu ?

@Canciğer: Yazmıştım, pos bağımsız, yani üye işyeri olması şartı yok, tüm poslar geçerli.

@Teoman: Vergi ödemelerini internet üzerinden yapacaksanız olur sanırım, internet harcaması olur, iki kampanyadan da puan alabilirsiniz. Emin olmak için MH ni arayın.

@Ferit: Bir de 1 Mart'ta sms atarak deneyin, dahil olma ihtimali var çünkü. Ama emin olmak için, MH arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexia -- 23 Şubat 2012; 16:38:13 >
  • yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.