Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok çok farketmiyor merak etme şu kılıfı koruyucuyu hallet sen bir dünya program var keşfedilmeyi bekleyen telefonun tadı asıl o zaman çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Yok çok farketmiyor merak etme şu kılıfı koruyucuyu hallet sen bir dünya program var keşfedilmeyi bekleyen telefonun tadı asıl o zaman çıkıyor

Siparişi verdim gitti o zaman :)) Daha benim önümde daha üniversite sınavı var. Onu bi halledeyim telefonun altını üstünü getircem , şimdilik altyapı oluşturuyorum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Yok çok farketmiyor merak etme şu kılıfı koruyucuyu hallet sen bir dünya program var keşfedilmeyi bekleyen telefonun tadı asıl o zaman çıkıyor

Siparişi verdim gitti o zaman :)) Daha benim önümde daha üniversite sınavı var. Onu bi halledeyim telefonun altını üstünü getircem , şimdilik altyapı oluşturuyorum :)))

Çizilmeden kırılmadan korkan active alsın
    Aman diyim genç dostum sınavına kilitlen dediğin gibi boş zamanın sınavdan sonra zaten olacak o zamana kadar ics 4.0 da gelmiş olur Live Dock diye bir aparat çıkacak mart yada nisan gibi kablosuz klavye mause desteği + game pad bağlanıyor şaj oluyor bunları yaparkende uzun soluklu oyunlar yada gittiğimiz yerde mini bir bilgisayar olarak tv ye bağlamamız için harika bir ürün bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Çizilmeden kırılmadan korkan active alsın
    Aman diyim genç dostum sınavına kilitlen dediğin gibi boş zamanın sınavdan sonra zaten olacak o zamana kadar ics 4.0 da gelmiş olur Live Dock diye bir aparat çıkacak mart yada nisan gibi kablosuz klavye mause desteği + game pad bağlanıyor şaj oluyor bunları yaparkende uzun soluklu oyunlar yada gittiğimiz yerde mini bir bilgisayar olarak tv ye bağlamamız için harika bir ürün bence.

Teşekkür ederim öyle yapıyorum zaten moralimi düzelttin valla :)) sınavdan sonra çifte ödül olacak bu bana zaten :))

• Arkadaşlar ben 10 dakikalık video çektim neom dan fakat video da ses erken, görüntü ise geç ilerliyor. Morelim bozuldu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Arkadaşlar ben 10 dakikalık video çektim neom dan fakat video da ses erken, görüntü ise geç ilerliyor. Morelim bozuldu nasıl düzeltebilirim ?

ilk defa duyuyorum bende çektim bi kaç defa normaldı. sürümü ne neo'nun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Arkadaşlar ben 10 dakikalık video çektim neom dan fakat video da ses erken, görüntü ise geç ilerliyor. Morelim bozuldu nasıl düzeltebilirim ?

2.3.4 2 gün önce güncelledim. ses görüntüden önce gidiyor. videoyu atıp gösterebilirim ama nasıl atacam bilmiyorum.
  • telefonun içini merak ediyorsanız bu siteye bakabilirsiniz
    vidyolarla:http://goldphone.tv/phones/sony_ericsson/sony_ericsson_xperia_neo/videos/
    resimlerle:http://goldphone.tv/articles/194601/

• quote:

quote:

quote:

2.3.4 2 gün önce güncelledim. ses görüntüden önce gidiyor. videoyu atıp gösterebilirim ama nasıl atacam bilmiyorum.

hocam bi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dene yazılımsal mı donanımsal mı ona bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar dene yazılımsal mı donanımsal mı ona bak

ama bir sürü program ve oyun yükledim silinir mi ve nasıl dönecen fabrika ayarlarına

• Arkadaşlar telefon aşırı ısınıyor. 3d oyun oynadım diyelim 5 dakika.. Daha sonra cebine koyduğumda sanki cep sobası gibi ısıtıyor ve hiç soğumuyor boşta durduğunda bile. Pil aşırı ısınıyor. Gece 12'den Öğlen 2'ye kadar pil bitmiş oluyor çok az şey yapmama rağmen. Boşta beklerken bile 5 dakikada %3 şarj gidiyor. Telefon stock romda hiçbir şey açık değil. 3-5 oyun dışında da yüklü bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 17 Şubat 2012; 0:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Arkadaşlar telefon aşırı ısınıyor. 3d oyun oynadım diyelim 5 dakika.. Daha sonra cebine koyduğumda sanki cep sobası gibi ısıtıyor ve hiç soğumuyor boşta durduğunda bile. Pil aşırı ısınıyor. Gece 12'den Öğlen 2'ye kadar pil bitmiş oluyor çok az şey yapmama rağmen. Boşta beklerken bile 5 dakikada %3 şarj gidiyor. Telefon stock romda hiçbir şey açık değil. 3-5 oyun dışında da yüklü bir şey yok.

Aynı sorunları bende yaşadım fakat ısınma sorunu hariç. Benim neo hiç ısınmadı şu ana kadar. Haydar dümenin de hep dediği gibi zamanla düzelir evladım.

• quote:

Sd kartın class 2 olmasından kaynaklanıyor gibi geldi bana.
  • bazı arkadaşlar telefonu alırken forumu okuduklarını kameradan şikayet olmadığını bu sebeple aldıklarını ama memnun olmadıklarını söylemişler....

bu resmi yolda yürürken çektim
     ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

bunuda aynı şekilde

iç mekan

iç mekan

yağmur sonrası

iç mekan

fotoğraf konusunda uzman değilim bu resimlerin hangisi rezalet berbat renkler birbirine girmiş yada kırmızı yeşil ton fazla olmuş
    3mplik telefonlar felan daha iyi resim çekiyormuş yapmayın arkadaşlar göz var....

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

videoya tlfdamı baktın pcdede durum aynımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

videoya tlfdamı baktın pcdede durum aynımı

Aynı dostum ses önden gidiyor. Mesela bugün tiyatroya gittim 10 dakikalık bir video çektim ses ile video tamamen alakasız. Adam bağırıyor beş saniye sonra bağırırken ki tepkileri geliyor. Video beş saniye sonradan gidiyor. Neden anlamadım telefonu büyük heyecanla almıştım özellikle kamerası iyi diye. Ama hüsran babam hüsran.

• quote:

bazı arkadaşlar telefonu alırken forumu okuduklarını kameradan şikayet olmadığını bu sebeple aldıklarını ama memnun olmadıklarını söylemişler....

bu resmi yolda yürürken çektim

bunuda aynı şekilde

iç mekan

iç mekan

yağmur sonrası

iç mekan

fotoğraf konusunda uzman değilim bu resimlerin hangisi rezalet berbat renkler birbirine girmiş yada kırmızı yeşil ton fazla olmuş
    3mplik telefonlar felan daha iyi resim çekiyormuş yapmayın arkadaşlar göz var....

Dostum şu an o fotolar 8 mp bir kameraya göre iğrenç. Bak abartısız söylüyorum benim arkadaşın çin malı telefonunun 3.2 mp lik kamerası bile bundan iyi çekiyor. Aynı yerden çektik fotoları bilgisayara attık ve baktık. Resmen rezil oldum. Telefonu almadan önce şöyle kamerası varmış dedim herkese ve sonuç asla büyük konuşmamayı öğrendim. Telefonu aldım ama bakalim

• Bugün itibariyle Neo V almış bulunuyorum. Konuyu okuyayım dedim ama kılıf muhabbeti olmuş daha çok. İlk sayfada keşke Andoid geliştirmeleri (root açma, rom sürümleri arasındaki farklar, custom romlar vs.) ile ilgili bilgiler ve görseller olsa.

DH'de bulamayınca xda'ya sıçradım ama şu iki konu başımı döndürdü!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1409269

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1313445

xda almış başını gitmiş! En son HTC Diamond kullandığım zamanlarda okurdum bu aşmış forumu. Sonra iPhone 3g köreltti beni :)

Sizlere sormak istediğim:

Rooting, BL unlocking, Recovery, Kernel Installation gibi işlemler özetle neyi ifade ediyor? Açıkçası unutmuşum ve bilmediklerim var.

Ayrıca stock rom, custom rom seçenekleri var. Kullanan var mı? Yorumlarsanız memnun olurum.

Son olarak tema ve uygulama, oyun önerisi olan var mı ?

• quote:

iç mekan

bu kuyumcu cila tezgahı.cilacımısın sen.

@Bukya Sab'
    iki kelime için birsürü foto alıntılamışsın.fotoları silseydin yada küçülterek alıntılasaydın benim bu mesajda yaptığım gibi söyliyeceklerin yinede anlaşılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Şubat 2012; 8:37:52 >

• Xperia NEO ve Xperia RAY arasında kararsız kaldım...
    Bir çok sanal ortamda Ray ın fotoğraf kalitesinin daha iyi olduğu yönünde kullanıcı yorumları var... Neo kullanıcıları olarak görüşlerinizi alabilirmiyim..

Neo ve Ray in kullanıcı kolaylığı olarak farklılıkları nelerdir...
    Flash olarak Neo da bildiğimiz flash , Ray de ise El feneri gibi garip bir ışık var sanırım... Bunlardan hangisi daha uygun foto çekim özellikleri sağlıyor ?

Ray ve Neo arasında çok kararsızım.. Ekran boyutu çok fazla ayrıştırıcı neden değil benim için , o yüzden kullanım olarak hangisi daha avantajlıdır bilgi verebilirmisiniz.

Bir de Neo nun şarj ı Ray a göre daha az gidiyormuş , yorumlarınız nelerdir.
  • 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.