Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış

Avatarı eski avatar yap seco bu yakışmıyor sana gözüm alışmış diğerine alem adamsın

Dostum ben film hastasıyım sinema bölümüne konu açayım dedim banladılar. Neden banlandım bilmiyorum. Bende yeniden hesap açtım. Yani benim Sercan307 hesabım değil bu. Bukya Sab' ismide osmanlıca da çok güzel bir anlamı var yoksa bu hesabında ismini Sercan307 koyacaktım. Avatara gelecek olursak V candır can.

Ya boşver şu popülist avatarları filmleri devrimden çok evrim lazım insana.

HD film izle diye bir program var onu kur bi dene bakalım denemediysen gayet güzel, iyi çekim filmlerde hdmi dan tv ne bağla sesi telefondan açıyorsun hdmi dan olduğu için resim işini abartma millet gerçek sanıp işkillenmeye başlıyor sonra .

Ben pc den izliyorum ama denerim dediğin programı indirdim gayet güzel. Partlı olması kötü olmuş ama sinema tutkunlarının çok işine yarar. Ben bu hesaptayım isteğin olduğunda pm at. Ya da feysbuk dan ekle. Ben telefonla çok sorun yaşıyorum azcık yardımcı ol yav.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış

Avatarı eski avatar yap seco bu yakışmıyor sana gözüm alışmış diğerine alem adamsın

Dostum ben film hastasıyım sinema bölümüne konu açayım dedim banladılar. Neden banlandım bilmiyorum. Bende yeniden hesap açtım. Yani benim Sercan307 hesabım değil bu. Bukya Sab' ismide osmanlıca da çok güzel bir anlamı var yoksa bu hesabında ismini Sercan307 koyacaktım. Avatara gelecek olursak V candır can.

Ya boşver şu popülist avatarları filmleri devrimden çok evrim lazım insana.

HD film izle diye bir program var onu kur bi dene bakalım denemediysen gayet güzel, iyi çekim filmlerde hdmi dan tv ne bağla sesi telefondan açıyorsun hdmi dan olduğu için resim işini abartma millet gerçek sanıp işkillenmeye başlıyor sonra .

Ben pc den izliyorum ama denerim dediğin programı indirdim gayet güzel. Partlı olması kötü olmuş ama sinema tutkunlarının çok işine yarar. Ben bu hesaptayım isteğin olduğunda pm at. Ya da feysbuk dan ekle. Ben telefonla çok sorun yaşıyorum azcık yardımcı ol yav.

Eski avatarı ve nicke dön bence biz seni öyle tanıdık yardımcı olduk

Sorunların için sana bir adres vericem oraya da üye ol telefon hakkında ki çoğu soru işaretine cevap bulacaksın dostum.

Biraz da makul düşün 1000 liraya aldığın cihazdan 10000 liralık profesyonel fotoğraf makinesinde ki kaliteyi bekleme.

• nesini beğenmiyorsun diye sormuş bir arkadaş.
    benim neo'nun kamerasını beğenmememin sebebi %100 croplardaki başarısızlığı,fazla ayrıntıcı olduğum için croplarda ayrıntıların kaybolması beni kızdırıyordediğim gibi bir telefondan çok şey beklenmemeli tabii ama n8 deki mükemmelliği gördükten sonra neo kamerası beni bayağı kızdırıyor.1/1.83'' sensörüyle tabiiki şartlar eşit olmuyor ama adamlar koymuş dev gibi sensörü.düşük enstantane hızıda önemli benim için.......fazla detayada girmeyelim uzamasın.8-12 mp olayının kısaca mp olayının hiçbir değeri yok benim için.sonuçta tabii duvarıma poster yaptırmıycam.5mp olsun ama ayrıntıları bozmadan temiz çekim yapsın.
    şu an dandik yedek bi cihaz kullanıyorum,neo eşimde,MWC'den gelecek yeni modelleri bekliyorum,özellikle sony'nin çıkaracağı cybershot bir model hiçte fena olmazdı hani.

bunlarıda söylemiş olayım bu konuda benim için artık kapansın.

(MWC Mobile World Congres-dünya mobil kongresi-birçok yeni modelin tanıtıldığı fuar.27 şubatta barcelonada.örnek=geçen sene sgs2,arc,neo, vs'de bu fuarda tanıtılmıştı)

• poweramp müzik programında, telefon tuş kilidine alındığında, tuş kilidini açmadan müzik programını kullanabiliyoruz

bu özellik android 4.0 ics'de gerçekleşek aslında, fakat poweramp için geçerli değil. telefonun kendi müzik uygulaması için geçerli

herneyse... hem anlatayım hem de resimlerle göstereyim :)

gece uyumadan evvel müzik dinleyeyim dedim. açtım poweramp'ı. canım sıkıldı. ayarlara girdim çıktım baktım ettim. en son lock screen diye bi yere girdim. daha önce karıştırmamıştım burayı. aktif ettim. bir de ne göreyim? telefonu tuş kilidine aldığım halde, programı kontrol edebiliyordum. şarkıları ileri, geri sarabiliyordum, şarkıları atlatabiliyordum. sevindim, burada da görmedim hiç. paylaşayım dedim.

ekleme yapayım, ayrıca telefon kilidini aynı ekrandan da açabiliyoruz

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 17 Şubat 2012; 14:02:11 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Şubat 2012; 13:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

poweramp müzik programında, telefon tuş kilidine alındığında, tuş kilidini açmadan müzik programını kullanabiliyoruz

bu özellik android 4.0 ics'de gerçekleşek aslında, fakat poweramp için geçerli değil. telefonun kendi müzik uygulaması için geçerli

herneyse... hem anlatayım hem de resimlerle göstereyim :)

gece uyumadan evvel müzik dinleyeyim dedim. açtım poweramp'ı. canım sıkıldı. ayarlara girdim çıktım baktım ettim. en son lock screen diye bi yere girdim. daha önce karıştırmamıştım burayı. aktif ettim. bir de ne göreyim? telefonu tuş kilidine aldığım halde, programı kontrol edebiliyordum. şarkıları ileri, geri sarabiliyordum, şarkıları atlatabiliyordum. sevindim, burada da görmedim hiç. paylaşayım dedim.

ekleme yapayım, ayrıca telefon kilidini aynı ekrandan da açabiliyoruz

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Gunaydinnnn... Playerpro da da var ayni özellik :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

5 MP, 2592 x 1944 pixels gsmarenada yazmasına ragmen çekilen fotograflarda bu değer sizlerde nasıldır.
    HTC desire S te şöyledir. ; 2592 x 1552 pixels dir.

Neo 8 MP 3264x2448 piksel
  • Nedir bu Exmor R ya da bu Exmor R bi işe yaramıyor diyenlere...

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^
  • bi resim paylaşımıdır gidiyor.buyrun size bir soru.hemen hepinizin evinde bu pervaneden vardır.
    n8'le alelade ayaküstü çekilen bu fotodaki espriyi görebilen varmı.
    (espriyi resim kalitesinde aramayın kalite namına birşey yok,zaten resim foruma sığsın diye yeniden boyutlandırıldı.)

mesajı gece kaldırıcam yer kirliliği yapmaması için.oyüzden cevap verirken resmi alıntılamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Şubat 2012; 18:19:16 >
  • janta benzettim ben

özelliklerden bakıldığında 300 dpi genelde nokia larda böyle

sony de 96dpi bu resime kalite açısından fark yaratıyormu ?

birde aynı kare neo da çekilirse veya varsa görmek izterim almak istediğim teller arsında takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bi resim paylaşımıdır gidiyor.buyrun size bir soru.hemen hepinizin evinde bu pervaneden vardır.
    n8'le alelade ayaküstü çekilen bu fotodaki espriyi görebilen varmı.

mesajı gece kaldırıcam yer kirliliği yapmaması için.

tellerdeki merdiven efekti? blurring diye geçiyordu galiba
  • @solventh
    hayır değil başka birşey.
    hocam bide alıntıdan resmi kaldırırsak iyi olur.bi ton laf eden çıkar şimdi.
  • başlarım şimdi laf edecek olanlara. 1500 tane gereksiz mesaj ve alıntı yapıldı şurda. bırak olduğu gibi kalsın biz mi kurtaracaz..

bu arada bu durumdan şikayetçi olanlar benim uzun zamandır kullandığım mobil versiyondan sayfayı açsınlar. hem lak diye açılıyor hem de resimlerir alıntılarda direkt göstermiyor. deneyin seveceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

@solventh
    hayır değil başka birşey.
    hocam bide alıntıdan resmi kaldırırsak iyi olur.bi ton laf eden çıkar şimdi.

Cendix... Hoş Marka ;))
  • @sharpie.

2. tahminim: n8 aşırı ısınmış adam da vantilatörün önüne koyarak soğutmaya mı çalışıyor :P iyi fantezi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Xperia Neo V

kartopuna dikkat.. :))

Yorumlar Gelsin Amaa Çekebilmek Için Her Yerim Buz Tuttu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

@sharpie.

2. tahminim: n8 aşırı ısınmış adam da vantilatörün önüne koyarak soğutmaya mı çalışıyor :P iyi fantezi oldu.

yok oda değil.
    resmi çeken benim.
    fantezi değil ayrıca,telefon için olmasada benim laptop yazın çok ısınınca bende bir sanayi tipi vantilatör var onun üstüne koyuyorum 5 dkda soğuyor.
  • kkopru resimler küçülmüş nasıl yorum yapacaz. tam boyutunda yüklememişsin foruma. ya da küçük mp li ayarda mı çektin nettiysen..

• eh laptop için normal dabi. valla aklıma başka bişi gelmedi. ipucu vir :P

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

kkopru resimler küçülmüş nasıl yorum yapacaz. tam boyutunda yüklememişsin foruma. ya da küçük mp li ayarda mı çektin nettiysen..

Tamam o halde pcye geçip normal haliyle atiyorum. Evet küçültmüstüm yuklerken..
  • 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.