Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Şubat 2012; 9:22:27 >
  • @Bukya sab, kamera odullu n86 kullandim birsene oda 8 mp dostum cektigi resimler duruo haala pcde ben aman aman fark gormedim....
    @sharpie cilaci degilim...
  • Ray ile çekilen videolarda rahatsız edici bir hışırtı bulunmakta.
    Neo da böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Xperia NEO ve Xperia RAY arasında kararsız kaldım...
    Bir çok sanal ortamda Ray ın fotoğraf kalitesinin daha iyi olduğu yönünde kullanıcı yorumları var... Neo kullanıcıları olarak görüşlerinizi alabilirmiyim..

Neo ve Ray in kullanıcı kolaylığı olarak farklılıkları nelerdir...
    Flash olarak Neo da bildiğimiz flash , Ray de ise El feneri gibi garip bir ışık var sanırım... Bunlardan hangisi daha uygun foto çekim özellikleri sağlıyor ?

Ray ve Neo arasında çok kararsızım.. Ekran boyutu çok fazla ayrıştırıcı neden değil benim için , o yüzden kullanım olarak hangisi daha avantajlıdır bilgi verebilirmisiniz.

Bir de Neo nun şarj ı Ray a göre daha az gidiyormuş , yorumlarınız nelerdir.

gsmarena daki resimler gerçekse ray arc tan bile hafif daha iyi çekiyor. ama alttaki tuş takımı tasarımı iğrenç.. tipten kaybediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Xperia NEO ve Xperia RAY arasında kararsız kaldım...
    Bir çok sanal ortamda Ray ın fotoğraf kalitesinin daha iyi olduğu yönünde kullanıcı yorumları var... Neo kullanıcıları olarak görüşlerinizi alabilirmiyim..

Neo ve Ray in kullanıcı kolaylığı olarak farklılıkları nelerdir...
    Flash olarak Neo da bildiğimiz flash , Ray de ise El feneri gibi garip bir ışık var sanırım... Bunlardan hangisi daha uygun foto çekim özellikleri sağlıyor ?

Ray ve Neo arasında çok kararsızım.. Ekran boyutu çok fazla ayrıştırıcı neden değil benim için , o yüzden kullanım olarak hangisi daha avantajlıdır bilgi verebilirmisiniz.

Bir de Neo nun şarj ı Ray a göre daha az gidiyormuş , yorumlarınız nelerdir.

gsmarena daki resimler gerçekse ray arc tan bile hafif daha iyi çekiyor. ama alttaki tuş takımı tasarımı iğrenç.. tipten kaybediyor..

ona bir ara bende dikkat etmiştim.
    ray sonradan çıktı ve üzerindeki yazılım sürümü fotolar çekilirken daha yeniydi.diğerleriyle o fotolar çekilirken sürümler daha eskiydi.acaba arada ufak bi iyileştirme yaşandımı diye düşünüyor insan.
    böyle birşey olduysa bizim cihazlarada yansımıştır bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Şubat 2012; 10:48:03 >

• belki de kameranın bilgisayar bios u gibi çipsel bi yazılımı vardır. ben bunun düz kamera programının değiştirilmesiyle düzeleceğini sanmıyorum. dediğim gibi çipsel biosvari bi yazılımın yenilenmesiyle olmalı, çip flaşlayarak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

bazı arkadaşlar telefonu alırken forumu okuduklarını kameradan şikayet olmadığını bu sebeple aldıklarını ama memnun olmadıklarını söylemişler....

bu resmi yolda yürürken çektim

fotoğraf konusunda uzman değilim bu resimlerin hangisi rezalet berbat renkler birbirine girmiş yada kırmızı yeşil ton fazla olmuş
    3mplik telefonlar felan daha iyi resim çekiyormuş yapmayın arkadaşlar göz var....

Dostum şu an o fotolar 8 mp bir kameraya göre iğrenç. Bak abartısız söylüyorum benim arkadaşın çin malı telefonunun 3.2 mp lik kamerası bile bundan iyi çekiyor. Aynı yerden çektik fotoları bilgisayara attık ve baktık. Resmen rezil oldum. Telefonu almadan önce şöyle kamerası varmış dedim herkese ve sonuç asla büyük konuşmamayı öğrendim. Telefonu aldım ama bakalim

valla ben de fotoğraf konusunda uzman değilim Neo kullanıyorum, bir de canon fotoğraf makinam var ancak Bukya arkadaşım sana soruyorum, anladığım benden daha bilgilisin fotoğraf konusunda, bu fotığraflarda iğrenç olan yerleri anlatabilir misin? Çamur at izi kalsın.

Biraz kafa ütülüycem ama çok sevdiğim bir hikaye vardır onu anlatacağım burda:
    "Usta bir ressam çırağına en beğendiği resmini işlek bir caddeye çıkarmasını ve yanına da kırmızı boya ile bir fırça ve üstünde "Lütfen beğenmediğiniz yerleri bu fırça ile işaretleyin" yazan bir not bırakmasını istemiş. Ertesi gün çırak gitmiş bir bakmış resimin her tarafı kırmızı çarpılar ile dolu. Ağlaya ağlaya ustasının yanına gitmiş, usta sakinleştirmiş sonra da bir resim daha yapmasını ve aynı şekilde aynı caddeye bırakmasını ama bu sefer tam teşekküllü bir boya paleti ve fırça takımıyla "Lütfen beğenmediğiniz yerleri düzeltin" yazan not bırakmasını istemiş. Çırak dediği gibi yapmış, ertesi gün bir gitmiş ki kimse dokunmamış resme"
    Çarpı atmak kolaydır... Böyle yapmayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

quote:

quote:

bazı arkadaşlar telefonu alırken forumu okuduklarını kameradan şikayet olmadığını bu sebeple aldıklarını ama memnun olmadıklarını söylemişler....

fotoğraf konusunda uzman değilim bu resimlerin hangisi rezalet berbat renkler birbirine girmiş yada kırmızı yeşil ton fazla olmuş
    3mplik telefonlar felan daha iyi resim çekiyormuş yapmayın arkadaşlar göz var....

Dostum şu an o fotolar 8 mp bir kameraya göre iğrenç. Bak abartısız söylüyorum benim arkadaşın çin malı telefonunun 3.2 mp lik kamerası bile bundan iyi çekiyor. Aynı yerden çektik fotoları bilgisayara attık ve baktık. Resmen rezil oldum. Telefonu almadan önce şöyle kamerası varmış dedim herkese ve sonuç asla büyük konuşmamayı öğrendim. Telefonu aldım ama bakalim

valla ben de fotoğraf konusunda uzman değilim Neo kullanıyorum, bir de canon fotoğraf makinam var ancak Bukya arkadaşım sana soruyorum, anladığım benden daha bilgilisin fotoğraf konusunda, bu fotığraflarda iğrenç olan yerleri anlatabilir misin? Çamur at izi kalsın.

"Usta bir ressam çırağına en beğendiği resmini işlek bir caddeye çıkarmasını ve yanına da kırmızı boya ile bir fırça ve üstünde "Lütfen beğenmediğiniz yerleri bu fırça ile işaretleyin" yazan bir not bırakmasını istemiş. Ertesi gün çırak gitmiş bir bakmış resimin her tarafı kırmızı çarpılar ile dolu. Ağlaya ağlaya ustasının yanına gitmiş, usta sakinleştirmiş sonra da bir resim daha yapmasını ve aynı şekilde aynı caddeye bırakmasını ama bu sefer tam teşekküllü bir boya paleti ve fırça takımıyla "Lütfen beğenmediğiniz yerleri düzeltin" yazan not bırakmasını istemiş. Çırak dediği gibi yapmış, ertesi gün bir gitmiş ki kimse dokunmamış resme"

Dostum benim anlatmak istediğim bu telefon 8 mp kameranın hakkını veremiyor. Bugün tiyatro da bir sahneyi çekeyim dedim ses önden video arkadan gidiyor. Nasıl birşey anlamadım. Formundaki arkadaşlar da bunun çözümünü bulamadı sanırım. Ve arkadaşın abisinin xpria ray ı var ve foto kalitesi mükemmel. Işte o telefon 8 mp nin hakkını veriyor. Anlatmak istediğim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Ray ile çekilen videolarda rahatsız edici bir hışırtı bulunmakta.
    Neo da böyle bir sorun yaşayan var mı?

Mevcut dostum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

iç mekan
     ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

bu kuyumcu cila tezgahı.cilacımısın sen.

@Bukya Sab'
    iki kelime için birsürü foto alıntılamışsın.fotoları silseydin yada küçülterek alıntılasaydın benim bu mesajda yaptığım gibi söyliyeceklerin yinede anlaşılırdı.

Dostum telden girdiğim için bilmiyorum yapamadım.

• @kumtk Hocam üyenin ilk mesajına sayısına ve avatarına bakın size ne olduğunu söyleyecektir boşuna örnek vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

@kumtk Hocam üyenin ilk mesajına sayısına ve avatarına bakın size ne olduğunu söyleyecektir boşuna örnek vermeyin.

bizim bildiğimiz @sercan007 kendisi.
  • neonun foto kalitesinin 2mp lik telefonlarla ayni oldugu soyleniyor bazi arkadaslar tarafindan.yapmayin alaskina.ben 800 kisinin calistigi bir yerde calisiyorum.ne.cesit telefonlar.gordum neonun yanina yaklasamiolar.ama alip telefonu hic ayar yapmadan foto cekmeye calisiyosaniz vga kalitesinde bile cikar fotolar ortama gore .ayriyetten foto makinesi olan arkadalslarim da var.gece cekimkerinde netlik farki var tabiki dogal olaraksonucta bizimki cep telefonu bence asiri abartilio bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

quote:

quote:

Igrenc yerleri bnde merak ettim ama @bukya sab dostumla gereksiz bir polemige girmek istemedim, resimlerin hepsi dogal ugrasilmadan ayar yapilmadan cekildi, bana yetiyor memnunum tlf her yonuyle harika bugun şarj edeli 7. Gun oluyor ss aticam bittiginde

• Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

@kumtk Hocam üyenin ilk mesajına sayısına ve avatarına bakın size ne olduğunu söyleyecektir boşuna örnek vermeyin.

bizim bildiğimiz @sercan007 kendisi.

Yorum yapmaya değmez dostum, cahillik konusunda söylediklerimi umarım şimdi daha iyi anlıyorsundur.

http://www.xperiablog.net/2012/02/02/xperia-s-versus-xperia-arc-s-samples-photos/

Bu adreste yalnız Xperia S in resim kalitesi Arc S e göre oldukça kötü çıkmış orjinal çekimler mi değiller mi tartışılır fakat böyleyse kalitesi pek iç açıcı gelmedi.

Bu arada kapalı havada çekilen bir resim

Otomatik kamera ile çekerseniz bu sonucu alırsınız

Işık ayarını bulutlu hava yaparsanız bu sonucu elde edersiniz

Kısıtlı açı ve ışığın dar bir açıya sahip olmasına rağmen oldukça iyi sonuçlar elde edebilirisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

neonun foto kalitesinin 2mp lik telefonlarla ayni oldugu soyleniyor bazi arkadaslar tarafindan.yapmayin alaskina.ben 800 kisinin calistigi bir yerde calisiyorum.ne.cesit telefonlar.gordum neonun yanina yaklasamiolar.ama alip telefonu hic ayar yapmadan foto cekmeye calisiyosaniz vga kalitesinde bile cikar fotolar ortama gore .ayriyetten foto makinesi olan arkadalslarim da var.gece cekimkerinde netlik farki var tabiki dogal olaraksonucta bizimki cep telefonu bence asiri abartilio bu konu

Aynen katiliyorum hicam ayar yapmadan cekmemek lazim. Buyuk fark yaratiyo
  • quote:

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış

Avatarı eski avatar yap seco bu yakışmıyor sana gözüm alışmış diğerine alem adamsın
  • quote:

quote:

Avatarı eski avatar yap seco bu yakışmıyor sana gözüm alışmış diğerine alem adamsın

Dostum ben film hastasıyım sinema bölümüne konu açayım dedim banladılar. Neden banlandım bilmiyorum. Bende yeniden hesap açtım. Yani benim Sercan307 hesabım değil bu. Bukya Sab' ismide osmanlıca da çok güzel bir anlamı var yoksa bu hesabında ismini Sercan307 koyacaktım. Avatara gelecek olursak V candır can.

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben film hastasıyım sinema bölümüne konu açayım dedim banladılar. Neden banlandım bilmiyorum. Bende yeniden hesap açtım. Yani benim Sercan307 hesabım değil bu. Bukya Sab' ismide osmanlıca da çok güzel bir anlamı var yoksa bu hesabında ismini Sercan307 koyacaktım. Avatara gelecek olursak V candır can.

Ya boşver şu popülist avatarları filmleri devrimden çok evrim lazım insana.

HD film izle diye bir program var onu kur bi dene bakalım denemediysen gayet güzel, iyi çekim filmlerde hdmi dan tv ne bağla sesi telefondan açıyorsun hdmi dan olduğu için resim işini abartma millet gerçek sanıp işkillenmeye başlıyor sonra .

• 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.