Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu 0.62 güncellemesini yaptıktan sonra markete wi-fi ile bağlandığımda sürekli kopuyor tarayıcı yada indirmelerde sorun yok sizdede böyle oluyor mu ?
  • Beyler bana müzikleri karışık değil de sırasıyla açan müzik çalar önerir misiniz equlazerıda ayarlanırsa süper olur mümkünse türkçe olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu root işini yapan arkadaşlar bir anlatsa nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

Beyler bana müzikleri karışık değil de sırasıyla açan müzik çalar önerir misiniz equlazerıda ayarlanırsa süper olur mümkünse türkçe olsun

kendi playeri istediğiniz bütün öze. barındırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo5170

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Facebook 'ta bildirimler Gözükmüyor . Tıkladığımda Görebiliyorum Anca... Ayrıca Paylaştığım Durumları Anasayfadan göremez Oldum. Herkesinki gözüküyor ama Kendi Paylaştığım Durumlar Gözükmüyor... Ne yapmam Gerekiyor ???

Kardeş güncellemeyi denedin mi

Hangi güncelleme kardeş. .

• Mesaj geldiğinde bildirim çubuğunda gelen mesajın içeriği gözüküyor. Mesaj ayarlarından bildirim çubuğunda göstermeyi seçtiğimde de mesaj geldiğinde ne telefon çalıyor ne de titriyor. Ama ben mesaj geldiğinde bildirim çubuğunda gözükmesin fakat telefon çalıp titresin istiyorum. Var mıdır böyle bir seçeneğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

bu sıkıstırma olayını kullanıcıya bıraksa daha iyiymiş..

ok sıkıstırması hoş değil.. ama arkadasa soylediğimde e daha iyi facebook vs daha cabuk yuklenir demişti..

acaba paylaşım acısından mı fln..:P

dediğin gibi kullanıcıya bırakmaları gerekirdi.

facebook'a çabuk yüklenmesi de fotoğraf boyutunun az olmasından dolayı. sırf bunun için yaptılarsa saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Beyler bana müzikleri karışık değil de sırasıyla açan müzik çalar önerir misiniz equlazerıda ayarlanırsa süper olur mümkünse türkçe olsun

Sırasıyla nasıl çaldıracam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Sırasıyla nasıl çaldıracam

ileri ye bastığınızda zaten sırayla çalıyor shuffle öze. yok hocam.

• Bu telefonu almak istiyorum taksitli olarak 12 taksit.

En uygun fiyata nerden alabilirim? Elimde Maximum kart var.

Hepsiburada mavi rengi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
    falling.skies.s01e06.720p.hdtv.x264-immerse.mkv

Mesela bunu DICE Player ile izleyemiyorum.
    This video could not be play with hardware accelerator.
    diye hata alıyorum.

problemin nedenini tam anlaşmalarda

telefonun çok dolu ise birkaç program sil. dahili hafıza yı biraz boşalt...

zaten açıp kapamışındır...

programı sil tekrar kur ve program muhakkak dahili hafızaya kurulu olsun...

sd card i bilgisayarda birleştirme yapabilirsin

zira sd card bende doldukça gitgide yavaşları o kadarki yazma hızı 1 mb a kadar düştü pc de birleştirme yaparsan yada karta format çekersem ancak düzelir

yada telefonyazılımıni onarabilirsin pc comp.... ile

aklima gelen çözümler bunlar....

Sorun videodaymış. v.2009.s01e12.720p.hdtv.x264-ctu
    bunu açabildim sorunsuz bir şekilde.

• benim facedeki arkadaşlarımın resimleri galeriye yüklenmiş nasıl silecem silinmiyor
  • Mesaj geldiğinde bildirim çubuğunda gelen mesajın içeriği gözüküyor. Mesaj ayarlarından bildirim çubuğunda göstermeyi seçtiğimde de mesaj geldiğinde ne telefon çalıyor ne de titriyor. Ama ben mesaj geldiğinde bildirim çubuğunda gözükmesin fakat telefon çalıp titresin istiyorum. Var mıdır böyle bir seçeneğimiz?

acill yardımmm!!!!1
  • 2-3 saat önce ilk kez neoyu elimde canlı olarak mediamarktda inceleme fırsatım oldu Gerçekten çok hoşuma gitti.Orda da indirime girmiş fiyatı 999 tl.İlgilenen arkadaşlar varsa eğer mavi ve grisisi de varmış.Gelelim telefona,resimlerde gördüğüm üzere yatay olarak daha geniş, böyle tombul bir telefon bekliyodum ama telefon dikine doğru uzun yatay genişliği standart bir telefon olarak akrşıma çıktı.Beğendim mi bence güzel.Ekranına gelirsem,burda yazan arkadaşların dediği gibi gerçekten çizilmelere akrşı bayağı dayanıklı.Hissettiğim kadarıyla o ekranı eğer falçatayla kullanmazsan çizilmez derecede Resim hafızasında çekilmiş resimlere baktığım kadarıyla da bana güzel geldi ama o resim deklanşör tuşu tam bir facia,hiç yapmasalar daha iyiymişama alışılırsa sorun olmaz.Ekran geçişleri gayet güzel ve dokunmatiği güzel geldi bana.Henüz sizin kadar aylardır kullanamdığımdan ,sadece ayaküstü gördüklerimi anlatmaya çalışıyorum beni mazur görün Gelelim videolara,ben şöyle bişeye inanırım genelde markalar telefonun içine en kaliteli video ve resimleri koyarak satışa çıkarırlar ve bu resim,videolar tüketiciyi yanıltabilir de gerçek de olabilir.Ama içinde gelen videoların en üstündeki animasyon filmi izledim....veeeee TEK KELİME İLE İNANILMAZDI Eğer gerçekten,netten indirilen hd videoları ya da filmleri böyle oynatıyorsa,Harika bir telefon ve telefondan film izlemek tam bir eğlence...amaaaaa eğer hafızasında yüklü gelen videolar gerçek dışıysa o kadar kaliteli normalde video oynatmıyorsa çok yazık....Sonuna kadar okuyanalr için teşekkür ve yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

2-3 saat önce ilk kez neoyu elimde canlı olarak mediamarktda inceleme fırsatım oldu Gerçekten çok hoşuma gitti.Orda da indirime girmiş fiyatı 999 tl.İlgilenen arkadaşlar varsa eğer mavi ve grisisi de varmış.Gelelim telefona,resimlerde gördüğüm üzere yatay olarak daha geniş, böyle tombul bir telefon bekliyodum ama telefon dikine doğru uzun yatay genişliği standart bir telefon olarak akrşıma çıktı.Beğendim mi bence güzel.Ekranına gelirsem,burda yazan arkadaşların dediği gibi gerçekten çizilmelere akrşı bayağı dayanıklı.Hissettiğim kadarıyla o ekranı eğer falçatayla kullanmazsan çizilmez derecede Resim hafızasında çekilmiş resimlere baktığım kadarıyla da bana güzel geldi ama o resim deklanşör tuşu tam bir facia,hiç yapmasalar daha iyiymişama alışılırsa sorun olmaz.Ekran geçişleri gayet güzel ve dokunmatiği güzel geldi bana.Henüz sizin kadar aylardır kullanamdığımdan ,sadece ayaküstü gördüklerimi anlatmaya çalışıyorum beni mazur görün Gelelim videolara,ben şöyle bişeye inanırım genelde markalar telefonun içine en kaliteli video ve resimleri koyarak satışa çıkarırlar ve bu resim,videolar tüketiciyi yanıltabilir de gerçek de olabilir.Ama içinde gelen videoların en üstündeki animasyon filmi izledim....veeeee TEK KELİME İLE İNANILMAZDI Eğer gerçekten,netten indirilen hd videoları ya da filmleri böyle oynatıyorsa,Harika bir telefon ve telefondan film izlemek tam bir eğlence...amaaaaa eğer hafızasında yüklü gelen videolar gerçek dışıysa o kadar kaliteli normalde video oynatmıyorsa çok yazık....Sonuna kadar okuyanalr için teşekkür ve yorumlarınızı bekliyorum

dostum film nasıl indiriliyor ben sitelerden girip izliyorumda

• orasını aldığımda,yazacam söz
  • Salı günü başka bi şehre gideceğimden sipariş veremedim.Şimdi burdan ya sipariş verip,gideceğim yerin adresini verecem ya da şimdiden sipariş verecem bizimkiler evden teslim alacaklar.Telefon yanımda olmadan 2 hafta dayanamam ben onu beklemeye yaw gittiğim yere isteteceğim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

2-3 saat önce ilk kez neoyu elimde canlı olarak mediamarktda inceleme fırsatım oldu Gerçekten çok hoşuma gitti.Orda da indirime girmiş fiyatı 999 tl.İlgilenen arkadaşlar varsa eğer mavi ve grisisi de varmış.Gelelim telefona,resimlerde gördüğüm üzere yatay olarak daha geniş, böyle tombul bir telefon bekliyodum ama telefon dikine doğru uzun yatay genişliği standart bir telefon olarak akrşıma çıktı.Beğendim mi bence güzel.Ekranına gelirsem,burda yazan arkadaşların dediği gibi gerçekten çizilmelere akrşı bayağı dayanıklı.Hissettiğim kadarıyla o ekranı eğer falçatayla kullanmazsan çizilmez derecede Resim hafızasında çekilmiş resimlere baktığım kadarıyla da bana güzel geldi ama o resim deklanşör tuşu tam bir facia,hiç yapmasalar daha iyiymişama alışılırsa sorun olmaz.Ekran geçişleri gayet güzel ve dokunmatiği güzel geldi bana.Henüz sizin kadar aylardır kullanamdığımdan ,sadece ayaküstü gördüklerimi anlatmaya çalışıyorum beni mazur görün Gelelim videolara,ben şöyle bişeye inanırım genelde markalar telefonun içine en kaliteli video ve resimleri koyarak satışa çıkarırlar ve bu resim,videolar tüketiciyi yanıltabilir de gerçek de olabilir.Ama içinde gelen videoların en üstündeki animasyon filmi izledim....veeeee TEK KELİME İLE İNANILMAZDI Eğer gerçekten,netten indirilen hd videoları ya da filmleri böyle oynatıyorsa,Harika bir telefon ve telefondan film izlemek tam bir eğlence...amaaaaa eğer hafızasında yüklü gelen videolar gerçek dışıysa o kadar kaliteli normalde video oynatmıyorsa çok yazık....Sonuna kadar okuyanalr için teşekkür ve yorumlarınızı bekliyorum

Sorunsuz bir şekilde 720p mkv ve mp4 oynatabiliyor dostum

• çok iyi,ama asıl sorum.Telefonun hafızasında yüklü gelen o videodaki filmin aynısına benzer,örneğin transformers tarzı bir filmi onun gibi gösteriyor mu ? Kalite ve efekt olarak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

falling.skies.s01e06.720p.hdtv.x264-immerse.mkv

Mesela bunu DICE Player ile izleyemiyorum.
    This video could not be play with hardware accelerator.
    diye hata alıyorum.

problemin nedenini tam anlaşmalarda

telefonun çok dolu ise birkaç program sil. dahili hafıza yı biraz boşalt...

zaten açıp kapamışındır...

programı sil tekrar kur ve program muhakkak dahili hafızaya kurulu olsun...

sd card i bilgisayarda birleştirme yapabilirsin

zira sd card bende doldukça gitgide yavaşları o kadarki yazma hızı 1 mb a kadar düştü pc de birleştirme yaparsan yada karta format çekersem ancak düzelir

yada telefonyazılımıni onarabilirsin pc comp.... ile

aklima gelen çözümler bunlar....

Sorun videodaymış. v.2009.s01e12.720p.hdtv.x264-ctu
    bunu açabildim sorunsuz bir şekilde.

iyi imiş o zaman sorun haloldu :-)

bu arada bakiyomda seyrettiğim diziler hep bilim kurgu tarzı :-D

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.