Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim neo flv formatındaki videoları açmıyor ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo5170

Arkadaşlar güncellemeyle gelen barkod okuyuca youtube den barkod okuttugum da hep aynı videoyu buluyor daha iyi bir program bilen varsa link atabilirmi

Bunun programla bir ilgisi yok, QR kodda ne varsa onu gösterir program, istediğinin programı deneyin. VEVO'nun kodlarından bahsediyorsunuz sanırım.
  • Telefon kargoya verilmiş. Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim. hepsiburada.com'dan bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Telefon kargoya verilmiş. Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim. hepsiburada.com'dan bahsediyoruz.

hehe şanslılar klubundesin o zaman
  • Arkadaşlar bu ayki faturamda GPRS için 12 TL ek ücret gelmiş. AVEA kullanıcısıyım. Herzaman kablosuzdan bağlanıyorum en azından ben öyle sanıyorum bu ücret nedir bilgisi olan ve ne yapmam gerektiğini bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Telefon kargoya verilmiş. Bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim. hepsiburada.com'dan bahsediyoruz.

hehe şanslılar klubundesin o zaman

Aynen hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

benim neo flv formatındaki videoları açmıyor ne yapmam lazım ?

Hangi playerla denedin? Telefonun kendi playerı mı?

Marketten program indir, onlarla dene.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Facebook 'ta bildirimler Gözükmüyor . Tıkladığımda Görebiliyorum Anca... Ayrıca Paylaştığım Durumları Anasayfadan göremez Oldum. Herkesinki gözüküyor ama Kendi Paylaştığım Durumlar Gözükmüyor... Ne yapmam Gerekiyor ???

Kardeş güncellemeyi denedin mi

Hangi güncelleme kardeş. .

Facebook sayfasının en altında sürüm güncelleme diye guncelledikten sonra pc gibi çalışacaktır...

Kardeşim Öyle Birşey Yok Ama Sorun Düne Özgü ymüş Sanırım. Az önce Bidaha denedim Oldu :)) ilgin için teşekkürler yinede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın79

Arkadaşlar bu ayki faturamda GPRS için 12 TL ek ücret gelmiş. AVEA kullanıcısıyım. Herzaman kablosuzdan bağlanıyorum en azından ben öyle sanıyorum bu ücret nedir bilgisi olan ve ne yapmam gerektiğini bilen var mı acaba?

Veri Trafiğini Kapatmış miydiniz ??
  • ya beyler bana adam gibi bi müzik çalar önerin equlezarı olsun şarkıları sırasıyla çalsın (kendiliğinden) ve dosya yöneticisinden açtığımızda arka planda çalsın bu kadar ya bilen yok mu (player pro ve poweramp hariç)
  • quote:

ya beyler bana adam gibi bi müzik çalar önerin equlezarı olsun şarkıları sırasıyla çalsın (kendiliğinden) ve dosya yöneticisinden açtığımızda arka planda çalsın bu kadar ya bilen yok mu (player pro ve poweramp hariç)

TTpod ;)
  • Orijinalden alıntı: sercan307

ya beyler bana adam gibi bi müzik çalar önerin equlezarı olsun şarkıları sırasıyla çalsın (kendiliğinden) ve dosya yöneticisinden açtığımızda arka planda çalsın bu kadar ya bilen yok mu (player pro ve poweramp hariç)

winamp pro dedik ama forumu okumuyormusun.

Orijinalden alıntı: sharpie

Orijinalden alıntı: nnn006

Beyler ben bu neo nun sesini nasıl yükseltecem program falan var mı bi yardımcı olun yav

Yükseltmedin mi hani uçuyodu

Bassı ayarlayamadım sonra sildim

bunu dene.
    winamp pro
    http://approb.com/android-apps/60.html

Equalizer_v3.0.0 FULL

http://www.mediafire.com/download.php?8qjdzmr51tgb34j

telefonun genel sesini yükseltiyor.
    dikkat bu programın hoparlörü patlatma riski olduğu söyleniyor.kendinizi kaptırıp sonuna kadar açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 6 Şubat 2012; 18:12:19 >

• Orijinalden alıntı: sharpie

winamp pro dedik ama forumu okumuyormusun.

Orijinalden alıntı: sharpie

Orijinalden alıntı: nnn006

Beyler ben bu neo nun sesini nasıl yükseltecem program falan var mı bi yardımcı olun yav

Yükseltmedin mi hani uçuyodu

Bassı ayarlayamadım sonra sildim

bunu dene.
    winamp pro
    http://approb.com/android-apps/60.html

Equalizer_v3.0.0 FULL

http://www.mediafire.com/download.php?8qjdzmr51tgb34j

telefonun genel sesini yükseltiyor.
    dikkat bu programın hoparlörü patlatma riski olduğu söyleniyor.kendinizi kaptırıp sonuna kadar açmayın.

Dostum şarkıyı açıyorum ama şarkı bitince şarkıyı yeniden başlatıyor şarkıları düzgün sırasıyla nasıl actirabilirim

• kapatmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın79

kapatmıştım.

:)))
  • quote:

winamp pro olur mu?
  • Merhaba arkadaşlar ben telefona oyun atmak için şöyle bir yazı buldum ;

1) Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    2) İlk önce "apk" uzantılı dosyayı telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
    3) Sonra telefona attığınız "apk" uzantılı dosyayı kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin. Ardından oyundan çıkış yapın.
    4) Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "Android/Data" klasörünün içine atın.

Bu yazıyor fakat 2. maddede apk uzantılı dosyayı nereye atacağız ? Kafamızın estiği bir yere mi ? Boş bir alana mı atacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Gerçekten dediğin gibiyse süpermiş. Benim merak ettiğim,telefona indirilen oyunlar mesela pes gibi,bu oyunlar bilgisayarda ya da playstationdaki pes'in aynısı olamaz heralde. ?

tabiki aynısı olmuyo ama büyük ekranın tadı farklı oluyor ben şahsen hdmı ile angrybirds rio , pes2012 , modern combat 3 , 9mm oyunlarını oynadım
    oyunlar playstation 2 ile 1 arasında bi seviyede benim gördüğüm ama en çok zevk aldığım oyun angrybirds rio oldu 4 arkadaş turnuva yapmıştık iyiydi yani

• quote:

Merhaba arkadaşlar ben telefona oyun atmak için şöyle bir yazı buldum ;

1) Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    2) İlk önce "apk" uzantılı dosyayı telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
    3) Sonra telefona attığınız "apk" uzantılı dosyayı kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin. Ardından oyundan çıkış yapın.
    4) Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "Android/Data" klasörünün içine atın.

Bu yazıyor fakat 2. maddede apk uzantılı dosyayı nereye atacağız ? Kafamızın estiği bir yere mi ? Boş bir alana mı atacağız ?

Farketmez, bi klasörün içine at işte.
  • Telefonu kapatıp açtığımda sildiğim uefadır, xperia hot shop uygulamalarıdır falan tekrar yükleniyor. Sizde de böyle oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.